Пазаруване от About you - ТЕМА 44

• 56 212
  • 733
  •   9
Отговори
# 630
Не знам как влязох в стар мой профаЙл..някак си. И син купон тридцат %....ба, и едни мартенси на 50-60 еврака ми излизат. Пуснах едни и се връщам да разглеждам...едни кафяви аха на 60 евро и те, ама в кошницата отиват на 90 евро. ...
И после някак си изчезна тоз син купон. Иииии...такива ми раЛти..нещо май беше бъг, ма намазах за сега. Остава и да ги пратят де....

Превод нямам. Чакам към 200 лв. Върнато на 29.12.2025.
Утре ще пиша жалба до моите приЕтели в ЕПЦ.
С  АЮ Ич няма да си вдигам нервата..прескачам ги..не заслужават моето височайшо Фнимание и обаждане! Ill

# 631
Аз влязох да видя условията на ЕПЦ и това за опитите да се свържем с доставчика и разрешаването на спора не е ли проблем, ако не си го направил? Имам предвид- не искат ли някакво "доказателство", че си се "разправял" с търговеца, преди да се оплачеш на ЕПЦ?

# 632
Не, не са ми искали нищо такова.

# 633
На английски ли пишете жалбата?

# 634
Моята бе препратена от КЗП към ЕПЦ служебно.
Българин се свърза с мен, на български си писахме мейли.

# 635
Аз пък се чудя какви жалби за неща върнати на 29.12. Празници бяха,банките не работеха заради преминаването към евро,сайтове всички имаха проблеми. Така или иначе ще ви върнат парите,за спорта ли се занимавате с тези неща..?

# 636
Твое право е да се чудиш....
Наше да се жалваме.
Нещо разбирам да ти пречим или да искаме от теб нещо да направиш за нас..не искаме...ама...чудели се ..ми хубаво Grinning
Докато се чудиш, ми услужи с пари, че ми трябват....Nerd..

# 637
Темата е за сайта и пазаруването от него. Така,че мога да си изказвам мислите свързани с него,както вие се жалвате за невърнати пари от преди няколко работни дни,които така или иначе ще бъдат върнати.

# 638
# 639
Не исках да пиша дълго, исках да е с 2 изречения, но явно ще обясня- възстановяването ми се забави, но си получих парите. Междувременно, все пак реших да разгледам сайта на ЕПЦ и да се "подготвя" с информация, ако се наложи. После писах до абаут по инструкциите на ЕПЦ. Естествено, получих само автоматичен отговор. Така и не стигнах да пусна жалба, защото парите ги върнаха, но нямаше да ги чакам още много. Смятам, че би било полезно да се коментира и този опит, защото много хора решават да "пият една студена вода" и да не се занимават. А за мен въпросът е принципен. Съгласна съм, че имаше празници, като и старта на еврото, но...това не  значи, че ще ги чакаме до безкрай.

# 640
Аз имам превод за върната поръчка, но предната събота звънях за 4- ти път за рекламацията, парите бяха наредени, тръгнали , готови … и пак нищо.
Това е пълна, ама пълна подигравка.
Иначе детето получи едни черни кецове Polo, хубави са , пак ги е пуснал с -100 ле днес. Имам усещането, че няма да го огрее със замяната, трябваше от моя профил да ги взема.
Аз съм пас, не харесвам нищо достатъчно , за да поръчам.
Току що дойде купон за -30.

# 641
# 642
И аз нямам превод, на 7ми трябваше да ги получа.
Чакам само да изтекат 14тте дни и подавам жалба.
И имам още 1 поръчка , по която още не са ми потвърдили връщането.
И 3 други на път към мен.

# 643
Дейзи,  кой е тоя код, че че го докара до тая цена? Първото яке не пада с повече от 20 процента

# 644
Дейзи е писала р-р С, вероятно той е бил на тази цена, преди да се изчерпа.

Общи условия

Активация на акаунт