Номинации за най-голяма муня (тема 14)

• 20 133
  • 196
  •   2
Отговори
# 15
Е, щом на 20-та страница си се усетила, значи си имала нужда да я повториш  Simple Smile
Аз пък много съм се отнесла днес (след цяла седмица принудително работно безсъние още не мога да се наспя и съвзема) и докато гладех, реших да заредя друга пералня. Взех си кухненската престилка, изгладих я, сгънах я и я сложих в коша за пране, след което започнах да вадя от него останалото пране Blush

# 16
  • София
Кубратова, последните 20-на страници, не 20-та страница. Още сън трябва ❤

# 17
Кубратова, на края на книгата разбрах, че съм муня.

# 18
Да и на мен ми се случи подобно:). Жалко, че едно време нямаше гуудрийдс и не всичко ми е отбелязано там.

# 19
  • Street of Dreams
Нещо не ми се приспива и си чета из форума. Реших да стана да си направя един бананов шейк. Отидох в кухнята и си направих кафе...

# 20
Ясен знак, че трябва да ставаш вече Grinning Аз също около това време се отказвам от опитите да заспя.
Не се ядосвай, че сега не ти се спи - вместо това през деня ще ти се спи, нищо не пропускаш Grinning

# 21
Ставам тази сутрин, включвам кафемашината да загрява, сложих чашата. Изчаках я, загря, взех си чашата и сядам да пия кафе. Надигам за първа глътка, празна. Не съм пуснала да изтече.
По-добре от нашата ситуация - мъжът ми буквално изкрещя от кухнята - ела бързо! Помислих, че нещо се е случило с кучето! Оказа се, че не сложил чаша и кафето изтекло върху шкафа и пода….

# 22
Не помня дали съм разказвала, как докато нося стъклена кана с един литър кафе, дръжката се чупи и ми остава в ръката, кафето и стъклата по  пода. Два пъти ми се случи, после започнах да купувам кани с грозни, но много здрави дръжки.

# 23
Моят муньо видял майка си, че пие чай/кафе в стъклени чаши и решил и ние. Взел две чаши за вода и започнал да налива горещо кафе. Към 2 месеца му лекувах изгарянията. Добре, че нямаше порязано.

# 24
Abadjieva80, случвало се е и чаша да забравя да сложа. Добре, че си има предвидено място да поема остатъчни капки,  та пое цялото кафе.

# 25
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ставам тази сутрин, включвам кафемашината да загрява, сложих чашата. Изчаках я, загря, взех си чашата и сядам да пия кафе. Надигам за първа глътка, празна. Не съм пуснала да изтече.
По-добре от нашата ситуация - мъжът ми буквално изкрещя от кухнята - ела бързо! Помислих, че нещо се е случило с кучето! Оказа се, че не сложил чаша и кафето изтекло върху шкафа и пода….
И да дойдеш бързо, това какво ще промени?
 Имам предвид, то вече е станало мазало Grinning

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 11:37 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 26
И да дойдеш бързо, това какво ще промени?
 Имам предвид, то вече е станало мазало Grinning
Да помогна да почистим, предполагам.

# 27
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Малко off topic, но напоследък много се дразня, като някои ме вика да му помагам с нещо...
Вероятно съм в пред критическа вече. Grinning

# 28
  • София
Вчера:
1. Забравих си пяна за коса в шкафче на магазин, който не ми е особено близо.
2. Цял ден се каних да отида за пратка в шкаф на sameday, която стои там от събота вечер и не отидох. Намира се на 10 минути пеша от нас, да не си помислите, че е далече. Днес ме сюрпризираха, че пратката ще бъде върната към подателя, пресрочила съм времето. Примолих се на емаг, сега чакам...
А след работа отивам за пяната Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 16:56 от Cuckoo

# 29
  • Euskal Herria
Аз забравих да вложа някои от необходимите продукти в тестата за коледните сладки. Тъкмо ги омеся, завия във фолио и току съгледам я ванилия, я бакпулвер кротко да си седят на плота.

Общи условия

Активация на акаунт