Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 715
  • 29
  •   3
Отговори
# 15
IPL съм правила за обезкосмяване  на някои части и после с Лумеа на Филипс у дома махнах по цялото тяло.Много съм доволна.

# 16
Боже, къде ходите на лазер, аз миналата година даже две години май направих 16 процедури,  и ефект няма задоволител приз 2 3 дни ми се налага да ги махам. Козметичката  ми каза, че давали отпор пак да ходя, да де ама това са пари и аз се отказах...

# 17
Аз правих в Хил клиник IPL , но преди 11-12г. 6 процедури и само малко в интимната част останаха.Иначе
бикини линията и бедрата на 90% ги няма.Отпор не знам как дават космите.При козметички не бих правила, защото машините им не са силни.Бих ходила в клиника или център за епилация.

# 18
Алена, благодаря за темата!
Лазерни процедури никакви не съм правила.

# 19
Аз ще правя лазер на интим другата седмица. Моите косми са черни и дебели, дано да има ефект. Бръсна през ден и е кошмар.

# 20
Аз ще правя лазер на интим другата седмица. Моите косми са черни и дебели, дано да има ефект. Бръсна през ден и е кошмар.
[/quot
Къде ще ходите?

# 21
[Аз съм от Враца и ще ходя там. Студио Велвет. Казаха ми много лоши отзиви за G point.

# 22
С професионален лазер за обезкосмяване някой някъде успял ли е да премахне руси/рижави косми? Че с домашен със сигурност не се получава (те хората са си го написали, ама аз тъпо и упорито реших лично да се уверя).

# 23
Благодаря за темата!
Да, имам опит с лазери - Дженезис, за интимно обезкосмяване (около 10 процедури преди 7-8 години, нищо не се върна, нищо не порасна, мн доволна) IPL за няколко петна и нямаше никакъв ефект.

# 24
СО2 в Нирвана съм правила при лекар дерматолог

# 25
  • София
Все забравям, че освен скулптрите, съм правила и 2 пъти pico sure- уж за петна, но ефект абсолютно никакъв, махнаха ми и едно образувание, като пигмент, но остана белег и все едно пак си го имам. Направих колаж преди скулптрите и след тях, не мога да намеря същата светлина, че е облачно.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 18:02 от Kanari

# 26
Благодаря за темата!
Правила съм Фотона 2 поредни зими.За парите си не мисля,че имаше уау ефект.Веднъж Хайфу преди години- тук пък съвсем не видях никакъв резултат.Миналата година Sylfirm - спорен ефект ,че тогава слагах и Каризма и не съм сигурна кое как повлия.Като цяло  май не съм доволна от лазерите,от една страна доста скъпи, от друга няколко дни възтановяване, а после не си на 20 Simple Smile))))))Шегувам се, но все пак очаквах повече

# 27
Вместо запис - не съм правила лазер.

# 28
  • София
Скрит текст:
Благодаря за темата, Алена Flowers Hibiscus

Единственият ми опит с лазер е за премахване на окосмяването на интим и подмишници.
С шест процедури махнах всичко и съжалявам, че го направих толкова късно.

Скинбустер сложих веднъж и лицето ми бухна като втасало тесто. Имам тежка и пореста кожа и моето мнение е, че скинбустерите не са подходящи за такъв тип кожа.
Днес отивам да сложа малко филъри,  година и половина само радиес слагах по препоръка на дерматоложката и в момента лицето ми е страшно провиснало. Всички напоследък ми казват, че имам уморен вид, а всъщност просто си личи възрастта ми. Като си гледам снимки до преди две години и сравнявам със сегашното ми състояние, ще кажеш, че са минали 10, а не 2 години. Та заключението ми и за колагеностимулиращите е, че поне за мен са пари на вятъра.
А, къде правихте  лазер за обезкосмяване

Във Версус - София
Искам да споделя нещо, което смятам, че е доста съществено.
Когато отидох за първата процедура, бях при едно момиче, което явно беше много опитно. Работеше бързо и умело и ме предупреди, че ще ме сложи на висока степен, за да има ефект, най-високата без да ме изгори и ме предупреди,  че ще боли. И да, болеше, подскачах при минаване на по-деликатните зони. След няколко дни, вече не помня колко точно 10-12, опадаха почти всички косми. При следващото посещение се паднах при друго момиче, което беше много плахо и колкото и пъти да исках да ми увеличи степента, тя уж увеличаваше, но в крайна сметка почти не ме болеше и нямах никакво опадане на космите след това. При следващите посещения попадах все при различни момичета, но вече ми беше ясно, че аз трябва да им казвам каква да е силата, с която да ме обработват, някои от тях се притесняваха да не ме изгорят, но в крайна сметка увеличаваха степента, докато аз им кажа, че така е добре.
Та това е моят опит, ако бях попаднала първия път при по-плахото и неопитно момиче, нямаше да знам, че силата трябва да е много по-силна и сигурно още щях да си ходя на процедури.

# 29
Да, обаче
мен уж опитната козметичка в Хил клиник че
изгори, та трябва да се внимава.( това преди много години, както написах)

Общи условия

Активация на акаунт