Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 548
  • 25
  •   3
Отговори
# 15
IPL съм правила за обезкосмяване  на някои части и после с Лумеа на Филипс у дома махнах по цялото тяло.Много съм доволна.

# 16
Боже, къде ходите на лазер, аз миналата година даже две години май направих 16 процедури,  и ефект няма задоволител приз 2 3 дни ми се налага да ги махам. Козметичката  ми каза, че давали отпор пак да ходя, да де ама това са пари и аз се отказах...

# 17
Аз правих в Хил клиник IPL , но преди 11-12г. 6 процедури и само малко в интимната част останаха.Иначе
бикини линията и бедрата на 90% ги няма.Отпор не знам как дават космите.При козметички не бих правила, защото машините им не са силни.Бих ходила в клиника или център за епилация.

# 18
Алена, благодаря за темата!
Лазерни процедури никакви не съм правила.

# 19
Аз ще правя лазер на интим другата седмица. Моите косми са черни и дебели, дано да има ефект. Бръсна през ден и е кошмар.

# 20
Аз ще правя лазер на интим другата седмица. Моите косми са черни и дебели, дано да има ефект. Бръсна през ден и е кошмар.
[/quot
Къде ще ходите?

# 21
[Аз съм от Враца и ще ходя там. Студио Велвет. Казаха ми много лоши отзиви за G point.

# 22
С професионален лазер за обезкосмяване някой някъде успял ли е да премахне руси/рижави косми? Че с домашен със сигурност не се получава (те хората са си го написали, ама аз тъпо и упорито реших лично да се уверя).

# 23
Благодаря за темата!
Да, имам опит с лазери - Дженезис, за интимно обезкосмяване (около 10 процедури преди 7-8 години, нищо не се върна, нищо не порасна, мн доволна) IPL за няколко петна и нямаше никакъв ефект.

# 24
СО2 в Нирвана съм правила при лекар дерматолог

# 25
  • София
Все забравям, че освен скулптрите, съм правила и 2 пъти pico sure- уж за петна, но ефект абсолютно никакъв, махнаха ми и едно образувание, като пигмент, но остана белег и все едно пак си го имам. Направих колаж преди скулптрите и след тях, не мога да намеря същата светлина,че е облачно. Моля не я копирайте, ще я махна после.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт