Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 27

• 37 848
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Моля, ако някой има свободен код за Букинг и хваща за сума под 200 лв, нека го изпрати на missNoir.

# 451
Лидл
Скрит текст:

# 452
  • София
Кодовете за букинг дават отстъпка за следваща резервация. Такива получавам аз. Има ли друг вид?
Правила и условия

Трябва да резервирате за минимум BGN 100 за една резервация, за да получите наградата

Максималната стойност на наградата е BGN 200

Този код може да бъде използван само веднъж

Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация

Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com

Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване

# 453
  • София
Кодовете за букинг дават отстъпка за следваща резервация. Такива получавам аз. Има ли друг вид?
Такива са. Разликите са само в минималната сума за резервация. Едните, които обикновено важат само 2 дни са за минимална резервация от 50 евро/100 лв. Другите са с валидност около 2 седмици и минималната резервация е 100 евро/200 лв.

Преди няколко месеца ни изненадаха с различни проценти на отстъпката. Имаше за 5, 8, 10, 12, 15% отстъпка. Но явно беше някакъв експеримент, защото сега пак са само 10%.

# 454
Код за booking до 5.01. За мин 100 лв

PCHC1XXYAD

# 455
  • Варна
Код за booking до 5.01. За мин 100 лв

PCHC1XXYAD
Благодаря, че го сподели. Използвах го.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 16:45 от missNoir

# 456
Скрит текст:
Правила и условия

Трябва да резервирате за минимум BGN 100 за една резервация, за да получите наградата

Максималната стойност на наградата е BGN 200

Този код може да бъде използван само веднъж

Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация

Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com

Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване
Аз веднъж съм получавала код за отстъпка от текуща резервация, не за кредити. Даже тук в темата го дадох на някой.

# 457
  • София
Здравейте!
Търся код за букинг, ако някой има свободен. Благодаря предварително.

# 458
  • София
Подаравам:

# 459
Моля,за код за аптека Бену

# 460
  • София
Подарявам неограничен интернет за 24 часа на А1.

# 461
  • bg
Код за букинг, валиден до края на деня:
T3DGD8DSW8

# 462
Здравейте! Радвам се, че MissNoir е получила код. Стискам палци всичко да е наред!🍀
Сега ще помоля и аз да едно кодче на лично.
Благодаря предварително!

# 463
Ще се радвам на МВ на Виваком, ако някой има за подаряване. Благодаря предварително!

# 464
  • София
Здравейте, дали някой се сдоби с код за beautymall, който няма да използва?

Общи условия

Активация на акаунт