Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 29 932
  • 376
  •   5
Отговори
# 360
Протеин пия, защото не ми достига количеството му в храната и също така си замествам едно хранене с него. Никога не ми е хрумвало да го ползвам като кафе, каквото обичайно пия черно. Не си падам по шербети тип "2 в 1", "3 в 1", "16 в 1".

# 361
O, най-накрая ще има симпатична водеща на лайфа!😃 Нищо лично срещу другата нямам, но по някаква причина ми е неприятна...
Някой има ли представа кога отново ще има наличност от златното ленено семе? От доста време изчезна...По време на последния лайф мернах зададен такъв въпрос, но не и дали/какво отговориха от ДМ.🤔

# 362
  • оттам, откъдето започва България
Само дето толкова бързах, вече съм актуализирана и мога да деактивирам талоните  Grinning

# 363
Аз още не мога.

# 364
И аз като Дева. А в края на миналата година при последното ми посещение в ДМ исках да сканирам приложението и ми изписа, че в момента картата ми е недостъпна и не можах да я използвам.🤣 Имах да използвам купон за -3 лева, но изгоря, защото после се разболя детето и не стигнах пак до ДМ...

# 365
След последната актуализация и при мен вече могат да се деактивират талоните.

# 366
Аз имам въпрос: Бейбибонус имам активиран в приложението, но моя ли нещо не е в ред или отдавна не са пускали никакви промоции?

# 367
Наред си е, просто не пускат талони. 😂
Аз последно октомври получих, покрай първия рожден ден на детето.

# 368
Не е наред, защото нищо не свършиха с тази лоялна програма. Два пъти получих талони и това беше.

# 369
  • Deutschland
По препоръка от личния ми лекар, взех този крем за суха кожа. Ползвам го за ръце и крака. Много силно овлажняващ е, в началото стои мазен, но попива сравнително бързо. Откакто го ползвам, нямам нацепени ръце и кървене. За тяло също става, но там се мажа с червения Дав.

# 370
Пробвай днес. При мен най- накрая стана заветната актуализация и мога да деактивирам купоните. А за теб имам талон -15% за всички ДМ марки. Ако го искаш ми пиши, ако не ти трябва ще го дам на друг. Но ти Flowers Hibiscus си с предимство! Знаеш, че съм ти благодарна!

# 371
Имам вече. Simple Smile
Рамацоти, благодаря ти! ❤️😘❤️
Ползвах скоро, заредила съм всичко. 🙂

# 372
  • пустинята Гоби
Аз получих талон от минаване на следващо ниво преди няколко дни, трайността му е месец. Как може едни талони да важат месец, а други дни (тези от коледния календар). Не разбирам…

# 373
Да пазаруваме по-често. Wink

# 374
Наред си е, просто не пускат талони. 😂
Аз последно октомври получих, покрай първия рожден ден на детето.
И аз така. Последно есента купих едни памперси и си мисля, че ако не всеки месец поне през месец сигурно ще има такива намаления,а то нищо от сумати време.
Ами ще чакаме, скоро може да пуснат,най-късно за 1 юни може Grinning

Общи условия

Активация на акаунт