Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 32 413
  • 413
  •   3
Отговори
# 390
Беки, и на живо ли изглежда така цветът Berry?🙂

# 391
Аз имам такива на Catrice - Stay Powerful и Stay Seductive, много ги харесвам. Вторият ще го спират и в момента е на разпродажба, та съвсем без пари излиза. Взех си го от Лили, че в ДМ вече беше свършил.

# 392
По повод кремовете за ръце бих Ви препоръчала да пробвате и този за "работливи ръце":

# 393
Този съм го взимала преди години и беше много добър, май беше в червена опаковка. Тогава бях сервитьорка и от постоянното миене на ръцете кожата беше доста суха. Помагаше ми.

# 394
Има и червен, този е с по-богата формула.
На майка ми купих Дав с кокос, много го хареса и каза, че бил "вълшебен". Ще си взема и на мен някой път.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 20:37 от Дидичка

# 395
  • Deutschland
Кокосов аромат ми е любим. Имам на Рефан с кокос и ванилия, но нещо не го докарва на аромат. Въпреки това овлажнява хубаво, не лепне и попива бързо. Ще взема и този на Дав.

# 396
Кокосът ми е сред ароматите с висок риск да го докарат на химия, но от бюджетните има един лидлски лосион, който харесвам.

# 397
Беки, и на живо ли изглежда така цветът Berry?🙂
Долче, цветът не е толкова плътен, а лек.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 13:22 от beki8

# 398
Сетих се, че и аз имам крема с невен, но ми беше мазен и бях решила да го пращам на майка ми. Колко време му трябва, преди да реша да пипам нещо с намазаните ръце? Най-много да останат петна по телефона Laughing

# 399
Беки, чудесен е цветът, точно мой тип!😍 Определено ще го видя и на живо (дано са заредили и от молива за вежди в цвета, който беше показала).

# 400
Кремът с невен и аз го имам. Наистина е много мазен и не мога да го изтърпя на ръцете си. Идеален е за пети Simple Smile
Днес си взех тази измивна пяна за лице на Нивеа. Бях много скептично настроена, но само хубави отзиви чувам и чета за нея. Използвах я вече и кожата ми се чувства много добре. Не ми я изсуши както всички останали.

# 401
  • Deutschland
Около 5 минути при мен трае попиването на крема с невен. Имам и друг с невен на някаква марка Моята природа. Мъжът ми го е купувал миналото лято от България, но ми е слаб. В шкафа с резерви ме чака и един на Българска роза, който взех от българския магазин и бил уж доста мазен.

# 402
  • Сливен
Долче,фотни крема с българска роза.

# 403
  • Deutschland
Аз писах за крема. Ето го....

# 404
Обожавам този крем!
Получих го като подарък в комплект с парфюм, в който също се влюбих.
За съжаление не съм попадала на тях. Ако някой го види, нека сподели Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт