Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 35 764
  • 459
  •   3
Отговори
# 450
Аз въпреки обновлението още не мога да деактивирам.

# 451
  • Mostly in my mind
Наличните купони са до днес. Дано утре има нещо интересно
Днешните талони са на Mivolis,Nyx,Parodontax, Pantene pro и вече могат да се деактивират.
Не мога да деактивирам аз.

# 452
Аз се изумявам как на собствените си марки дават по-малко проценти, отколкото на марки, които са чужди. 🤣

# 453
Предполагам процентите с другите марки са договорени с тях. То вижте, че въртят едни и същи талони - Никс, Ленор, Ариел, Олд Спайс, пастите за зъби и тях, Батист, Оуйес, Нивеа, Лореал, Гарние и тн

# 454
А защо е толкова важно да деактивирате?

# 455
Примерно имам два талона (на ДМ био и на всички ДМ марки) и искам да пробвам дали се съчетават със симулиране на покупка в приложението и вместо да питам тук и да чакам отговор дали се съчетават или не, пробвам сама. Не се съчетават и аз искам първо да използвам талона, който изтича по-скоро, а като направя покупката вече ще е късно (пазарувам онлайн, а не на каса, за да кажа какво ще ползвам и другия да го махнат). Това е най-общото, което се сещам. Сигурно има и други ситуации. Като цяло рядко би ми се случило да деактивирам талон, но е хубаво да го има като опция.

# 456
А защо е толкова важно да деактивирате?
Примерно съм си активирала талон за Миволис, за мен, обаче искам да услужа с талон ДМ био на теб. Да не се притесняваме и а и ти, ако решиш да си купиш нещо на Миволис.
Или това, което е обяснила Ваня.

Подарявам ДМ био.

# 457
Няма да ползвам талона от лайфа! Ако някой го иска, да ми пише!

# 458
И аз подарявам талон за ДМ био.

# 459
То си е и логично щом изрично се активира всеки един талон, да има контрол от нас и в другата посока. Радвам се че го направиха най-сетне. Не винаги са успявали да ми махнат активиран талон на касата, имала съм случай когато просто не излизаше на екрана изобщо, видях го с очите си. Или пък човек може погрешно да активира някой. Трябва си.

Сега да питам за за отзив за техен продукт който заглеждам
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-losion-za-tyalo-leichte-p4066447366044.html
Блазни ме това че го водят че попива бързо. Цената му също си е добра, че и ще ми е намален с талон. Но ми се ще ако мога и да имам отзив от някой който го е ползвал. И то скоро да е било, че изглежда че по някое време са го променили.

Общи условия

Активация на акаунт