VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 618
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 105
Абе, тя снощи е била на благотворителна сбирка. 1000лв за децата е дарила, как може да не я харесваш, начи Wink
                 Всъщност е подарила тениска, която впоследствие след наддаване е продадена за 1000 лева.

Да, прочетох днес за тази тениска. Похвално Peace Но, защо трябваше да го обеснява толкова подробно. Никито Кънчев я попита за едно, тя подробно обясни, как е събрала пари за дечицата. Толкова е мила и добра.
ох, разчувствах се  ...толкова е благородна....сигурно ще реши сега и с Кавали-то да се раздели пак  на търг, особено ако е изпрано- много пари ще вземе  за него....просълзих се newsm45 smile3518

# 106
Азис ми беше противен тази вечер.

# 107
Много ме кефи Веско! Евала!
Всичко,което каза е точно и на място! Браво! Жалко че излезе толкова рано иначе доста хора, щяха да чуят в очите някои истини за себе си.

# 108
  • София

Беше много прям. Истината си е такава, а за Венета си каза всичко на място и беше честен.

# 109
Вена има манталитет на стара мома. К'во дуднеше сега на Кънчев, докато се даваха подаръците на Мравко?!

И аз не разбрах. Някой чули? newsm78

# 110
Аре и бат Слави вкарва коментари за Азо, Катето и сие. За кратко беше, хванах явно края.

# 111
тая христина е луда бе

Що, бе Simple Smile
Не, че не съм съгласна с теб, ама да чуя и твоето мнение Simple Smile

ами винетка я подкокоросва и тя си вярва че е върхът нали не си мислят
Здравко и Христина че тя като остана вътре с детето / можеше да го даде на него като излезна нали?! та да го погледа и тати/ да ама без детенце вътре в понеделник е аут първа още в 20.30ч а с детенце ние милозливите състрадателни БГ ще я оставим нагоре да вземе парите че им трябват със Здравко за хотел номер 4

# 112
  • София
Калин   Money

# 113
Аз харесвам Венета и не мисля, че е злоба. Бих дала парите на човек като нея, отколкото на змия като КЕ. Определено съм за Тишо.

# 114

Беше много прям. Истината си е такава, а за Венета си каза всичко на място и беше честен.
Да ,много прямо се скара на съпруга си и му очерта линия на поведение.Особено ми хареса-АЗ съм твоята най-голяма награда,към китаеца.

# 115
  • София
Аре и бат Слави вкарва коментари за Азо, Катето и сие. За кратко беше, хванах явно края.

Каза, че професионализмът на Азис е на много високо ниво, но това да гледа как Катето стиска пъпка на гъза на Азис, е това вече не можел да го гледа.

# 116
Каза, че Азис е пич и никога не е мрънкал, но че са му противни "Катето Евро стискала пъпка на Азис" и "Азис ражда"

ПС:Все пак сме в Клюкарника, не може да пропуснем клюката.  hahaha

# 117
  • София

Да ,много прямо се скара на съпруга си и му очерта линия на поведение.Особено ми хареса-АЗ съм твоята най-голяма награда,към китаеца.

Да, към Китаеца бешероля, но за другото казано няма как да ме оспориш.

# 118
 Венета тотално се е побъркАла! ooooh!

Иначе за анкетата-Калин и Яница са ми еднакво интересни. Mr. Green Искам Деси да спечели.Още от самото начало. Peace

# 119
и мен Азис ме подразни тази вечер

Общи условия

Активация на акаунт