VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 577
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 135
Аз харесвам Венета и не мисля, че е злоба. Бих дала парите на човек като нея, отколкото на змия като КЕ. Определено съм за Тишо.

предполагам, че е твой единствения глас за тишо в анкетата  newsm78

# 136
Нимфетка,най-малко за това,че човекът вкарал в къщата съпруга си Китаеца,претендира,че Тишо е вътре заради Венета,а не защото е ВИП.

# 137
Аз съм за Маги, най-много ми хареса нейното изказване, само тя се извини на всички, които волно или неволно е обидила, евала  Peace

То като наближи момента да се гушват кинтите, всички го удрят на съвест и тръгват да се извиняват за каквото трябва и не трябва. Специално Маги не виждам защо трябваше да се извинява - тя беше безкрайно умерена и не дължи извинения никому. С други думи бих я харесала и без извиненията й - има достатъчно други качества, заради които си заслужава да я харесвам!

# 138
  • София
Lennie, и аз си зададох този въпрос.

# 139
GERBER,не изпитвам нужда,а и желание нямам да те оспорвам.
Азис ми беше противен тази вечер и това е мнението ми!

ами да, а това е моето мнение за него тази вечер и това е, че ми харесаха неговите изказвания. А по принцип изобщо не съм му фенка и не го слушам.
С тази разлика,че не аз теб,а ти мен апострофираш!

# 140
Азис се държа арогантно и пренебрежително! Затова подразни много хора. Хич не е такъв сладур, какъвто го изкара  Ники Кънчев. И защо ще казва на Китаеца как да се държи и с кого да дружи? От какъв зор да се умелква на побърканата злоба Катя?

# 141
  • София
GERBER,не изпитвам нужда,а и желание нямам да те оспорвам.
Азис ми беше противен тази вечер и това е мнението ми!
ами да, а това е моето мнение за него тази вечер и това е, че ми харесаха неговите изказвания. А по принцип изобщо не съм му фенка и не го слушам.
С тази разлика,че не аз теб,а ти мен апострофираш!

Не, не стига. Не те апострофирам, изказвам си мнението Simple Smile

# 142
Нимфетка,най-малко за това,че човекът вкарал в къщата съпруга си Китаеца,претендира,че Тишо е вътре заради Венета,а не защото е ВИП.

Имаш право - и двамата са известни на гърба на половинките си, но прав е Азис, че Ники е много по-ВИП от Тишо и наистина изглежда по-ВИП от Венетиния благоверен.

# 143
Тези от НОВА ТВ са луди, вместо да пуснат още от лайва заради рейтинга, те приключват предаването. ЛУДИ!!!

Ами нали и утре трябва да дават нещо интересно.. Whistling

Да, но днес са събрали всичките там.

Най-вероятно "отбора по синхронно плЮване" е влязъл в действие,може и ранени да има,та да имат време да обработят мат'риала.. Mr. Green

# 144
Деса ми падна още повече в очите!
Харесвам Катето, Китаеца,  Маги и Калин ! - Но искам Маги да спечели !  Heart Eyes

Добре де, ние казваме кой искаме да спечели....
А кой според вас е реалният победител който ще вземе наградата ?

# 145
Кой как изглежда е въпрос на възприятия.
А ако изглеждам като мис свят,значи ли,че съм? newsm78

# 146
абе венета много хитринко игра Wink
почна да свири на струната на баба си и майка си - как са плакали... от катя..
хитра е много. как прощава ( без да й е искана прошка) ...
бързо се забравя отвратителното й поведение, тя излезе жертва на 'отбора'.

# 147
Каква жертва, наака се тотално

# 148
  • София
Азис се позложи нещо. Егати Виповете. Държат се точно като на пазар!

Ъхъ, но Венчето си заслужава всичко  smile3534
но защо го отнася тишо  newsm78

Защото е  мъж на Венета Simple Smile
все пак е отделна личност-уравновесен,откровен и доста по умен от някои други

# 149
  • Виена
Тая тъпа Венета,нали каза,че трябвало да мине време,хората да осъзнаели,че само тя не играела роли  и да започнат да я харесват.Е по противна не може да ми бъде достигна краен предел.Тая жена ще се пръсне от злоба.С удоволствие бих и шибнала един в змииската  физиономия fight  И тоя нейния безличен и мазен Тишо  : не бих го докоснала Sick,камо ли да живея с такъв гнусен червей.

абе венета много хитринко игра Wink
почна да свири на струната на баба си и майка си - как са плакали... от катя..
хитра е много. как прощава ( без да й е искана прошка) ...
бързо се забравя отвратителното й поведение, тя излезе жертва на 'отбора'.

Мъчи се да прави разни финтове,ама не минава Naughty

Общи условия

Активация на акаунт