VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 524
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 360
Тая вечер да не забравим да гледаме Тишовица в Горещо. След снощния лайв ми се стори още по- зазлобяла. Не пада по гръб, ако ще квото ще да става...

# 361

Нищо няма предвид, освен може би че "селяните" живеят в град  Joy Не мисля, че се променя смисъла на определението.
А Приморско не е ли географско понятие?

Не могат ли селяни по манталитет да живеят в град?

# 362
напоследък Христина само се кара на детето, и все го заплашва ...ще те плескам, ще те набия и т.н. Язък, че я харесвах..и ми е жал все още за нея..Представям си колко щаслива ще бъде, ако я подкрепят хората и спечели парата... Mr. GreenНо пък не ми харесва, че веднъж не я видях да се ЗАБАВЛЯВА с детето..просто да се бъзикат двете, да си играят, да лудуват..Тя приема майчинството единствено като грижа и ангажимент. newsm78
Ако беше забавна, усмихната майка, ЩЯХ ДА ГЛАСуВаМ ЗА НЕЯ..
Но сега съм КАЛИНКА, отвсякъде Mr. Green

ама как съм пропуснала напиването на ХИса?? ooooh!А наргилето не може да я "надруса" newsm78

# 363
  • София
Изпуснах две страници и не разбрах дали ще го продължавата до петък???

# 364

Град, село-това Е географско понятие!Не схващаш ли?

# 365
Докато Венета беше вътре, основната и цел и стратегия беше да се изживява като жертвата и да буди съжаление у хората. Сега целта и е да извади Катето и "отборът и" от играта, за да спечели някой от обкръжението и. Дано не и мине номерът  Thinking
А Христина нещо много ми опротивя Confused

# 366
  • Пловдив
Тая вечер да не забравим да гледаме Тишовица в Горещо. След снощния лайв ми се стори още по- зазлобяла. Не пада по гръб, ако ще квото ще да става...
Кой ще й е гост?

# 367
Калин,Калин!
 newsm18 newsm18 coolcool newsm18

Не вярвах,че има толкова почитатели (Тони  Outta Joint  Mr. Green) и много се радвам  Grinning

# 368
как може да искате тая смотанячка ристина да спечели
поне да си бяха изиграли по-добре театрото с нейния убавец, ами сега сигурно и тия от СИА се чудат ак да й оправдаят даването на парите
какви младоженци са само- не могат да се гледат, и детето не понасят, ужас просто
калин пък гласа не му се чу един месец, иначе не е лош, но какво шоу направи!?
аз най- харесвам деси, верно че е малко тъпичка, но все пак е фолк певица, за такава е екстра!и ни пя, и ни се гъзи достатъчно, направи шоу
катя няма какво да я коментирам, всички сме единодушни за постъпката й
китаеца- еми не искам той да спечели, някак си не го харесвам
тишо- в никакъв случай, с какво заслужи да бъде два пъти в ББ, пък и е много тъп и не ми харесва, а и пари би трябвало да си има

# 369
Кой ще й е гост?
Тя  Mr. Green

# 370
Кой ще й е гост?

Ама как кой ?НЕйно високо искреноговорящо величество Венета Райкова.
Крум Савов се закани да и скъса шортите.(ха-ха  тя ходи с прашки)

# 371
катя няма какво да я коментирам, всички сме единодушни за постъпката й

Тук съм изпуснала....Ще ме светнете ли?  Crazy

# 372
  • Пловдив
Я дайте бързо някакви подробности? Sunglasses

# 373

Град, село-това Е географско понятие!Не схващаш ли?

Нека да изясня по-подробно...[b]селянин като манталитет, не като географско понятие означава селянин като манталитет, а не като географско понятие. [/b] Т.е те и двамата са със селски манталитет, независимо че са родени и живеят в град.
Това е смисъла. И това, че е назовала града няма никакво значение, даже подчертава факта. Може да каже и селяните да се връщат в София да речем.
Моля ти се не се връзвай повече за всяка дума. Катя отдавна не е в класацията.

# 374
Я дайте бързо някакви подробности? Sunglasses
Крум Савов ще води, а Венета ще бъде гост  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт