VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 516
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 375

Крум Савов ще води, а Венета ще бъде гост  Mr. Green
[/quote]
ама тва сериозно ли? Ако е така значи нарцисизмът на Венчето е излязъл извън всички граници!!!! #Crazy

# 376
  • София
Много моля всички, които са се почувствали обидени от думите на Катето - прочетете статията в "24 часа"."Защо се обиждаме на "селянин"".

# 377
  • Шотландия
Много моля всички, които са се почувствали обидени от думите на Катето - прочетете статията в "24 часа"."Защо се обиждаме на "селянин"".
Пък ако метнете поне части от нея тука, може и да я прочетем... 

Само Калин!  Peace

# 378
ДесиСлива доста си вярва, че е незаменима по Убост и гласови данни.. Rolling EyesВече гледам е минала на анЦунг..явно има купища рокли за пране в гардероба. Дано си намери якичка Економка Mr. Greenза да я изпере, и въведе в ред "нещата" след като излезе Mr. Greenмай е добре ЕКОномката да е микробиолог, за да знае как да се предпази от гъбите, дето са се развили в непрането. Shockedза този един месец.
КатРина, се сРина. Сега прави последни издихания да се занимава с детето и да ухажва останалите в къщата. Миряса, сигурно е на транквиланти.
хардМега, освен буйна грива, май с нищо няма да я запомня..И с това че има доста яки дрешки. Peace
Тихундир, \мъж на командир\ ще го незапомня с това, с което и преди - безличен, мазен, червен.
Хиса, дето се натриса, май ще продължа дъъъълго време да я съжалявам, за това че не си е останала У Сливен, така поне щеше да си спести познанството с таз странна птица  - Гларуса.
Калюнко, ще го запомня,с това че има странен смях приличащ на захласване при бебетата. Като че ли остава без въздух и ако съм до него, сигурно ще реша че изпада в асфиксия и ще тръгна да го обдишвам Mr. GreenАма поне визуално става за обдишване. PeaceТОни, ТОни...тонколони, масфони, джакузита, макузита!...всичко да спИчели той!
ОХ, забравих Китайчето. Него ще го запомня с това, че все забравях, че е в къщата Sick

# 379
  • Пловдив
Крум Савов ще води, а Венета ще бъде гост  Mr. Green
Мерси за разясненията. Ще гледаме.

# 380
Никой не ще да ме светне какво е казала Евро-то...

# 381
..Град, село-това Е географско понятие!Не схващаш ли?
                Само, че се заяждаш.

# 382
Никой не ще да ме светне какво е казала Евро-то...

Истината -  каза на Сливенската пръчка че е СЕЛЯНКА

# 383
Аха.
За протокола- още повече ми падна в очите.  Stop

# 384
..егати ..за пари кво ли не прави човек...КатРина сменя памперса на Яница..До вчера не спираше да нарича майка и - тъпа селянка, пръчка и как ли не.."тая да си ходи на село", а дни преди финала...
на това му викам професионална лицемерка!

# 385
  • София
..егати ..за пари кво ли не прави човек...КатРина сменя памперса на Яница..До вчера не спираше да нарича майка и - тъпа селянка, пръчка и как ли не.."тая да си ходи на село", а дни преди финала...
на това му викам професионална лицемерка!
Ката определено се кефи на детенцето.
А то голямо гушалче - как се гушка. МНого сладко!

# 386
Катето редовно гледа Яница, дори и след скандала с Христина. Не й е днес за първи път.

# 387
селянията не е географско понятие за мен.
със 'селянин' означавам човек, който е прост, невъзпитан е, няма интереси, тесногръд е , с ниска самооценка, комплексиран и все пак притежава завидно нахалство и претендира за какви ли не компетентности.
тоест, като казвам 'селянин' имам това предвид.
подозирам, че катя евро има горе долу същите представи.

катя харесва яница, както всички нас. кефи се, детето е сладко много.
и както всички нас е против детето да стои в къщата.

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 16:30 от Lennie

# 388

селянията не е географско понятие за мен.
със 'селянин' означавам човек, който е прост, невъзпитан е, няма интереси, тесногръд е , с ниска самооценка, комплексиран и все пак притежава завидно нахалство и претендира за какви ли не компетентности.
тоест, като казвам 'селянин' имам това предвид.

Най-после някой да го напише.Много точно..и аз влагам същият смисъл  Peace

# 389
Лени, това обясни снощи и Крум Савов за понятието.
Но, на мен ми омръзна да чета едно и също тук. Добре че свършва шоуто, малко и форумските страсти да прегорят.

Общи условия

Активация на акаунт