VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 556
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 390

селянията не е географско понятие за мен.
със 'селянин' означавам човек, който е прост, невъзпитан е, няма интереси, тесногръд е , с ниска самооценка, комплексиран и все пак притежава завидно нахалство и претендира за какви ли не компетентности.
тоест, като казвам 'селянин' имам това предвид.

всички се обиждаме един друг на селянин !!! и имаме точно това предвид!!

който обаче се впряга от тази станала вече разговорна дума в българския език  то той наистина е такъв по всичките и тълкувания  bouquet

# 391
Катето редовно гледа Яница, дори и след скандала с Христина. Не й е днес за първи път.

Това щях да кажа.  И преди скандала редовно го е правила. Когато Христина снимаше "Горещо" в Изповедалнята, вместо Здравко да се грижи за Яница се търкаляше по диваните, а Катето и Маги я наглеждаха. Казаха му, че детето има нужда от смяна на памперс и че е гладно, а той измрънка "Има си майка за тая работа! Като излезе Христина ще си я оправи!" Тогава, почти насила Катето го накара да й донесе памперси и тя смени на детето памперса. А той само гледаше отстрани и повтаряше "Ох, как мразя такива неща"...

# 392
Лени, това обясни снощи и Крум Савов за понятието.

поправка за протокола Румен Луканов го обясни
нали нападаше Здравко, защитаваше Деси и Христа

# 393
Най-после някой да го напише. Много точно..

Писаха го поне стотина пъти, включително някой беше преписал определението в речника - и двата варианта.. Но през десет страници пак се почва отначало  Whistling...

# 394
Тък като не ми се чете заключената тема, само да питам снощи и двете тризначки ли защитаваха Христина, че от тяхното кудкудякане нищо не схванах...Разбрах, че Крум защитава Здравко, а Румен - Деси.

# 395
Румен защитаваше и Христина  Laughing
Русичките бяха само за фон.

# 396

със 'селянин' означавам човек, който е прост, невъзпитан е, няма интереси, тесногръд е , с ниска самооценка, комплексиран и все пак притежава завидно нахалство и претендира за какви ли не компетентности.

Най-после някой да го напише.Много точно..и аз влагам същият смисъл  Peace

да, реших да обясня какво имам предвид, че пешка от 100 страници пита ли пита и никой не й отговаря. барем се спре вече с тия селянии.

# 397
Тък като не ми се чете заключената тема, само да питам снощи и двете тризначки ли защитаваха Христина, че от тяхното кудкудякане нищо не схванах...Разбрах, че Крум защитава Здравко, а Румен - Деси.

Двете + Румен

# 398

Ката определено се кефи на детенцето.
А то голямо гушалче - как се гушка. МНого сладко!
..да, бе вярно че и преди се е забавлявала с момиченцето, ама ...нали я недолюбвам  Mr. GreenтрЕбеше да плюна нещо срещу нея.. Mr. Green
Момичета и мУНчета, аре вместо да гласуваме за тез върбели, да пуснем по един SMS за благотворителност. Аз поне ще го направя.

# 399
Най-после някой да го напише. Много точно..

Писаха го поне стотина пъти, включително някой беше преписал определението в речника - и двата варианта.. Но през десет страници пак се почва отначало  Whistling...

то се върти през 10 страници, защото все има някой неразбрал , който да иска нови и нови пояснения за 'селянин'.  ooooh!

# 400
  • София
Съжалявам,не мога да намеря линк към статията и ще препиша малка част:
"Селянин" се оказа по-люта обида и от псувня.Проблемът е,че повечето хора се засягат на произход,без да осъзнават,че става въпрос за манталитет.Всъщност жилото е насочено предимно към липсата на толерантност.В това е разликата между гражданите и селяните по душа.
По този повод Мартина Вачкова,направи много точен обобщаващ коментар:"Баща ми е роден в едно забутано село с три къщи,но беше аристикрат по душа!"За жалост нейната логика не се чува.Напротив.Простакът се надига.....................................................
Важно е да се знае обаче,че "селянин" има две значения.В първия случай думата онагледява дребнавите,еснафите,кариеристите.Може да си роден в град,но влизаш в графата,ако умирисваш входа с манджи,държиш подпетени гуменки пред вратата,изхвърляш си боклука през балкона,пилваш си голфа,за да ти реве като порше.
Второто значение на тази люта обида е буквално...
...
Катето Евро може да е прекалила с нервите заради затвореното пространство в къщата на ВБ,но ни уцели съвсем точно по болната тема.

# 401

...
Катето Евро може да е прекалила с нервите заради затвореното пространство в къщата на ВБ,но ни уцели съвсем точно по болната тема.

абсолютно - някои хора се огледаха в Христинка, а не приеха, че са селяни  Wink

а марта вачкова никой няма и да я чуе, защото баща й беше велик, а селянина не се стреми към величие по дифолт.

# 402
подозирам, че катя евро има горе долу същите представи.

катя харесва яница, както всички нас. кефи се, детето е сладко много.
и както всички нас е против детето да стои в къщата.

много точно го каза!!!!!!!! Peace Peace Peace Peace

# 403
не ги гледам.
кога свършват?
лени, ти с кво ги гледаш?

# 404
..................................................
Важно е да се знае обаче,че "селянин" има две значения.В първия случай думата онагледява дребнавите,еснафите,кариеристите.Може да си роден в град,но влизаш в графата,ако умирисваш входа с манджи,държиш подпетени гуменки пред вратата,изхвърляш си боклука през балкона,пилваш си голфа,за да ти реве като порше.
Второто значение на тази люта обида е буквално...
...
Това с гуменките ме уби Laughing  bouquet.Това нарежда 80%от гражданите в тази графа Thinking.
Свекър ми и свекърва ми, дето се пишат баш граждани, бяха изрязали едни стари обувки,уж хубаво да ми направят,а аз побеснях #2gunfire
Катето,обаче не ми харесва и това е.

Общи условия

Активация на акаунт