VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 440
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
попитах Гларуса дали може.Той не отказа,ама жена му щеше да ме убие с поглед.От тогава съм с впечатление ,че тази жена е болезнено ревнива.

Той я е поставил в такова положение, че за нея всяка жена е потенциален флирт, вкл. майка й и баб й, сигурно.
Ами има си право момичето, то всичко това си е вярно. Мога само да и пожелая да го разлюби и да се маха от него.

# 526
Марипоса, ето тук можеш да прочетеш инструкции:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4829.0

# 527
А и...теб конкретно тя няма да те вземе за другарче....трябва да си урунгел некой,че да не представляваш заплаха за нея.

Аааааа Аз съм рунгел бе Simple Smile Незнам за Деси Слава ама ако ме видиш рано сутрин щe ти се прииска да не си се събуждала Stuck Out Tongue
Лека нощ момичета за днес . Между другото Simple Smile Днес черпя взех си изпита по теория и съм полу шофьор вече Simple Smile

# 528
Ааааааа ако Христина ми стане приятелка имам невероятната способност да убеждавам Simple Smile
Тъй че ако се сдуши с мен Мравчо е аут не само от къщата Simple Smile

# 529
  • Варна
айдеееее, почна се - "Аз като бях болна, на антибиотици ...."

# 530
  • София
Ааааааа ако Христина ми стане приятелка имам невероятната способност да убеждавам Simple Smile
Тъй че ако се сдуши с мен Мравчо е аут не само от къщата Simple Smile

Атакувай, че има нужда Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 531
Гледате ли "Горещо" с Венета и Крум Савов?  Laughing

# 532
Венета става все по-неприятна  Sick!

# 533
  • София
Гледате ли "Горещо" с Венета и Крум Савов?  Laughing

Не и нямам намерение да гледам нищо, свързано с нея!!!

# 534
  • Варна
разбрахте ли сега защо Венчето се е държала така - защото само тази роля, на лошата, останала свободна в къщата  ooooh!
тц тц тц бях се разтревожила за нея, че е сбъркана нещо, а тя роля играела милата, за да е различна от другите

# 535
Абсолютен цирк Mr. Green, ама Крум я реже яко  Laughing

# 536
  • София
разбрахте ли сега защо Венчето се е държала така - защото само тази роля, на лошата, останала свободна в къщата  ooooh!

Еееее, много й помогна! Няма що!!!

# 537
  • София
Гледах 5 мин и превключих...тъпо и предвидимо и предчувствам че Крум няма да се дуржи така до края,ще и влезне в тона ..

# 538
  • София
Такава пародия като Горещо днес не съм гледала никога. Крум се излага, Винетка се излага, а Нова как се излагат, нямам думи. За толкова тъпи ли ни мислят? Или те са тъпи?

# 539
  • София
Изкарали са я защото е била болна.Божеееее колко мъка има по тоя свят.
Тая ми идва да я изплюя.

Общи условия

Активация на акаунт