VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 286
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 915
На мен това за селянина ми прозвуча като простосмъртен. Тя беше бясна не защото Христина е от село, а защото Христина я номинира. Злобарка си е Катето. А много ми харесваше преди, та чак ме е яд.
Не си го гледала това предаване май.Катето прие номинацията си спокойно.Риста след това взриви обстановката,като каза на Деси нещо от сорта,че се разхожда по цици пред благоверния и съпруг.Деси се разплака.Аз бих я поставила на мястото и тази селска пръчка Риста,но Деса явно не е аграсивна.Катето от тогава изтрещя,яхна албанската метла и не е слизала от нея.

О аз го гледах внимателно . Видях как Катя стана и почна да бълва и да търси хапче и после как за малко забрави че е пред инфаркт и почна да се смее ... Видях как после каза .. Тя ще ме оценява мене селянката проста . За мен последното е точно заради номинацията на Христина към нея а незаради това че някой си обидил Деса. Едва ли Деса я обиждат за първи път ?!

# 916
избягвам да ги гледам. Оня пищов от миналия вип ми беше по-интересен от тия. там галката ми се разби на пух и прах. изобщо не разбирам колко трябва да им платят, за да се резилят така.

# 917
В началото не следях темите тук, заради издигането на Ристина. Направо като прочета един куп суперлативи по нейн адрес и ми се повръща. Как можело Катя да говорила, че Христина била селянка.
И всичко юруш се оприличава с майката, която примерно си гледа детето. Как иска съпруга й да е идеален като в приказките.
Само, че ние имаме глави на раменете и знаем как е в реалния живот.

А Катя нарече селянка Риста, не заради това, че не е ВИП, а заради манталитета, поведението й, ревността й /там на село изневери няма, 5 човека на кръст и всичко се знае, такива дами по бански ги линчуват и гонят от селото/

оф.....достатъчно

# 918
тази пък десислава е една смешка.
поклон пред гласа й, ама като човек я няма никъде
какво да му обиждаш на огнярчето

# 919
  • Cофия
ох а Деси ми е много сладка - кой как почне да яде и тя хоп се присламчва веднага и тя да яде  newsm62  сега Катеринка яде мусака от една тава и Деса рови нарвно с нея в тавичката и огребва една кофичка кисело мляко  hahaha hahaha hahaha

# 920
като говорим за лицемерие, пози и игри, какво ще кажете за това, че
когато излезе венета каза, че чалгата е непобедима, как мразели чалга,   а онази вечер на лайфа каза, че десислава й била от любимите певици  Crazy

# 921
  • София /Абсурдистан
Ако това е ВИП-а, нямам думи. То гъмжи от простачки, начело с баба ви Катерина ...

# 922
  • Cофия
/там на село изневери няма, 5 човека на кръст и всичко се знае, такива дами по бански ги линчуват и гонят от селото/

Joy Joy Joy

# 923
тя пък катето една гражданка...

# 924
Тя в началото Венетка се мазнеше на Деси, но после бързо я отсвири.

# 925
тази пък десислава е една смешка.
поклон пред гласа й, ама като човек я няма никъде
какво да му обиждаш на огнярчето

Кое й е смешното?... като човек?!

# 926
  • София
В
А Катя нарече селянка Риста, не заради това, че не е ВИП, а заради манталитета, поведението й, ревността й /там на село изневери няма, 5 човека на кръст и всичко се знае, такива дами по бански ги линчуват и гонят от селото/

оф.....достатъчно
Не си живяла на село или в малък град явно,мила!
Аз съм от София,но доста години работех в провинцията,в малък град.И точно тези 5 души население си изневеряват адски хитро,направо ми събираха очите моите колежки-каква изобретателност видях в прикриване на извънбрачни връзки  ShockedРиста явно ги знае всички тези номера,сама си каза,че досега е имала само една връзка в която мъжът да не и изневери. Mr. GreenТова си е голям повод за гордост явно!Не,тя не е селянка,тя е тъпа селянка!

# 927
като говорим за лицемерие, пози и игри, какво ще кажете за това, че
когато излезе венета каза, че чалгата е непобедима, как мразели чалга,   а онази вечер на лайфа каза, че десислава й била от любимите певици  Crazy

Тя и в къщата и се мазнеше. На сватбата си спомням как подскчаше около нея като японско петле и викаше:"Деси това е любимата ми песен"(за песен на Деса иде реч).

# 928
Чак преди малко гледах Горещо, Крум каквото канене й се кани на Венета да я разфасова, накрая - пръц! Не можах да го изгледам цялото дори. Смятам че Крум чете Клюкарника.

Христина е толкова плоска, че чак не ми се говори за нея.

# 929
Интересно ми е защо не показаха пиянските изцепки на Христина. Сигурно, защото се разминават с образа на идеална съпруга и майка, който се опитват да градят.
Ако Десислава, примерно, се беше напила така, щяха да го излъчат поне пет пъти.
Хриса и снощи се е напила и си е говорила сама. Четох в другия форум.

Общи условия

Активация на акаунт