VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 228
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 035
Ако Христина спечели, отиде ВИП Брадър на кино. 3 сезон няма да има по простата причина, че никой няма да се съгласи да участва  Joy

# 1 036
Ако Христина спечели, отиде ВИП Брадър на кино. 3 сезон няма да има по простата причина, че никой няма да се съгласи да участва  Joy

Ще има,ще има:) Пак ще поканят Здравко с фамилията му-този път,за да се разведе публично;)

# 1 037
Десислава има дете. Мишо. На баща си е кръстен от Чикаго. Живее тука с нея, а баща му в Щатите. Син е на собствениците на заведението, в което пеят певиците от Пайнер.

# 1 038
  • Пловдив
Айде стига с това Деса такава и Деса онакава. Защо забравихте, че Христина първа започна да я обвинява, че сваляла мъжа й. Ами и аз да подочувам, че ме обвиняват непрекъснато в нещо за което не съм си и помислила и аз ще го направя, че да знам поне защо ме плюят. Говоря конкретно за това в което Христина обвиняваше Деси, да не тръгнете сега да ми разтягате локуми ако някой ме обвини в нещо друго и дрън-дрън....Ако изглеждах като Деси щях да имам самочувствието да го направя. Имала била проблем, и кой е длъжен да се съобразява непрекъснато с нейния проблем. То на мъжа й не му пука, не разбирам що на някоя жена трябва да й пука. Който си има проблеми си търси начин да ги решава, не да очаква всички да се съобразяват с тях. Има си специалисти за такива проблеми да се обърне към тях, не да ме занимава с глупавата си ревност, аз не съм тръгнала да занимавам хората които не са ми никакви с моите проблеми, нали!?

# 1 039
  • София
Десислава ,като иска да си осинови дете ,защо го обявява в ББ,можеше като излезе и го осинови -тогава да коментира този въпрос.Хубаво е човек да си прави реклама ,но не по този начин,за да бъде на място трябва да знаеш къде и кога да я направиш.Ако наистина има нужда от осиновяване на дете едва ли едно телефизионно състезание е най -подходящото  място да го обявиш.

не съм фенка на Десислава, но пък в това не виждам нищо лошо, че го е казала newsm78
аз съм за Калин, макар че от вчера и Маги много ме кефи, желязна е Peace (то по фамилия й е заложено май Mr. Green )

# 1 040
Добро утро!
Мами, пропуснах Горещо с Крум Савов и Винетка... Много ми се иска да видя как й е скъсал шортите, както се заканваше. Някъде има ли го из нета?

Има го в арена. Никакви шорти не й скъса. Само лекинко й опъва ластика. Глезльо!

# 1 041
Схусха нисхто не си изпуснала. голяма скука! венетка си пуска изтърканата плоча и това е

# 1 042
Еми Деси не го е обявила, а го е споделила, станало е дума. Тя няма нужда да печели имидж по този начин.

# 1 043
КАЛИНКО КАЛИНКО КАЛИНКО ШАМПИОННН!!!1742 1742 1742 1742!!!!!!!!!!!!!

# 1 044
Да бе,в Горещо Крум го даваше много плахо с Венетка.Тя не му даде думата.В свои води е все пак.За много неща е права,ама че има гюллета в главата-има!Аз съм за Калин Peace

# 1 045
...ДесиСлива, за мен слезе още едно стъпало надолу, ако наистина е казала, "по-добре да осиновя..нямам време да раждам"? Shocked
Като, че ли раждането не е един свещен акт, а ...някаква загуба на време..Баси!
Незам..може и да драматизирам, ама хич не я долюбвам тая \с изключение на гласа и\

# 1 046
Калин, Калин  Peace
Спокоен, симпатичен, не е злобен, изобщо сладур. Много позитивен човек

# 1 047
калинчо, калин чо, калинчо .......калинчо, калин чо, [/color][/size][/b]

# 1 048
WomanitKa   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Браво сестро, че се сети днес да направим ЕДНО ДОБРО ДЕЛО!!
Прегръщам те!
    Браво, момичета!

# 1 049
Много изтъпя темата нещо..и всеки взе да пише, и тоя и оня,..кой квото се досетил, да си каже.

Общи условия

Активация на акаунт