КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 19 233
  • 315
  •   2
Отговори
# 30
При нас казаха, че януари и февруари селфчек касите ще работят само с карти.
А дори днес май имаше само една смесена, другите по някакви причини не приемаха в брой. Исках да разчистя 1.22, не ми ги прие, искаше друг метод на плащане.

# 31
Аз пък много харесвам корите на София мел и ужасно ме е яд, че при нас нямаше. В събота имаше два кашона, колежката вчера си е купила - днес нищо, даже и етикет нямаше. Толкова се ядосах, че май този път вече ще пиша жалба. Само си изгубих времето в тази лудница.

# 32
Аз пък много харесвам корите на София мел и ужасно ме е яд, че при нас нямаше. В събота имаше два кашона, колежката вчера си е купила - днес нищо, даже и етикет нямаше. Толкова се ядосах, че май този път вече ще пиша жалба. Само си изгубих времето в тази лудница.

Е да то нарочно е имало вчера а днес няма защото ваучера с намаление е от днес.От 4 лева на 1.50.Хитри са не щат да си дават стоката на промоция Simple Smile)

# 33
  • София
Аз също имам за кори и бях чела хубави отзиви, а сега друго...май няма да си правя труда Simple Smile
Трябва ми малка тенджера...на Брио кога ли ще ги пуснат?
Предпоследната седмица на ноември пускаха тенджерите Брио с петлетата. Направи ми впеатлвние, че останалите миналата седмица все още се предлагаха с намалена цена. Сигурно януари ще пуснат червените с точки.

# 34
Ето какво пише на смесените каси при нас.

# 35
И при нас нямаше кори на София мел още преди обяд.
Работеха само селфчековете с карта,тези с пари в брой не..

# 36
Омръзна им да се занимават с монети и ги спряха. Друго обяснение нямам.

# 37
А и на някои клиенти изобщо не им дреме как се използват касите на самообслужване и по колко (шепи с) монети да изсипват наведнъж...😅

# 38

Препълнени са.
На предното пазаруване ми връщаше монети по 5 ст. Днес и 20 не иска.

# 39
  • СОФИЯ
Днес пред мен на касата, човек само с доста не употребявани и лъскави монети, САМО по 2 лева, плати сметка над 70 лева.

# 40
Писах и по- нагоре. При нас днес нямаше каси на самообслужване за плащане в брой.

Препълнени са.
На предното пазаруване ми връщаше монети по 5 ст. Днес и 20 не иска.

# 41
При нас имаше, но каква полза, като връщат монетите?

# 42
  • София
При нас имаше, но каква полза, като връщат монетите?
Поне ги връща. На мен ми се случи при повторен опит да ги гълта, без да ги отчита. Хубаво, че бяха по 2 ст. Simple Smile

# 43
То хубаво, но ако знаех, нямаше да ида там, а на другите, с карта.

# 44
За корите за баница София мел и аз смятам да им пиша, имало е едно кашонче, попитах.
В знак на протест зарязах количката вътре в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт