КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 20 805
  • 333
  •   1
Отговори
# 165
  • shumen
Аз затова където мога плащам с карта.

# 166
Благодаря за брошурите! В тази за нехранителни стоки на последната страница е отбелязано, че ще има разпродажба на артикули за 1евро, но не видях да пише от коя дата. Значи е от понеделник, нали?

# 167
.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 12:06 от DNT177

# 168
  • Mostly in my mind
За много години! Живи и здрави!
Благодаря за брошурите,ленак!

Още не съм ходила в К, но мога да напиша как е в Лидл, ако не възразявате,че не пиша в другата тема. Масово хората си плащат в лева, връщат в евро. Всички цени са нагоре. Може с 1 ст е, но са нагоре. Някои неща,които си пазарувам редовно са увеличени с 20, 30 ст дори...
На касите питат как ще плащате- лева или евро...е,все пак банките от 5 януари ще обменят без такси и по курса, как очакват хората от 1ви да са подготвени.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 11:22 от Лолита

# 169
  • Пловдив
За много години! Живи и здрави!
Благодаря за брошурите,ленак!

Още не съм ходила в К, но мога да напиша как е в Лидл, ако не възразявате,че не пиша в другата тема. Масово хората си плащат в лева, връщат в евро. Всички цени са нагоре. Може с 1 ст е, но са нагоре. Някои неща,които си пазарувам редовно са увеличени с 20, 30 ст дори...
На касите питат как ще плащате- лева или евро...е,все пак банките от 5 януари ще обменят без такси и по курса, как очакват хората от 1ви да са подготвени.
Много хора плащат в евро,банкоматите пускат Евро а и доста хора си имаха евро
Затова питат как ще се плаща а и са задължени за да знаят кой бутон да натискат.

# 170
И аз днес в Кауфланд похарчих последните ми 14 лева - една банкнота от 10 и две монети по 2 лева (но съм си запазила за спомен по една монетка от всеки номинал). Рестото ми го върнаха в центове. Бях разделила покупките на две отделни сметки, за да мога с втората да разваля и една банкнота от 20 евро. Нямаше никакви хора на касата, което за мен беше изненада (към 9 бях там). С касиерката заедно гледахме и броихме центовете. Запазих си и от евроцентовете по една монета от номинал, понеже нямах стартов пакет. Остава ми да събера и от 20 цента и 1 цент и ще си имам от всички. Grinning

# 171
  • Mostly in my mind
Аз също имам евро. Но при положение,че още имам и лева, не виждам причина да плащам с евро. Simple Smile

# 172
Откъде мога да си купя допълнителен филтър за тази прахосмукачка? Дали изобщо се продават някъде отделно?

# 173
Проработи нормално моята кафемашина, но с друго кафе. С това в зелената и оранжевата опаковка не пуска вода като хората. Игнорирайте дължината на кафето, изтървах го:

# 174
А трудно ли стагаш и махаш цедката?
Това пак не разбрах дефект ли е, нормално явление ли е на моята.
Другата седмица пак са я пуснали, кой я търсеше?

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 20:35 от Morkovelka99

# 175
За тази машина не зная. Аз питах за другата от брошурата за следващата седмица, но никой не ме отрази.

# 176
Другата я нямам, тази ми е от 2017 година, рядко я ползвам и реших да й забърша паяжините Laughing
Имам две кила кафе и е време да го изразходвам, че иначе ще се лигавя с капсулите до безкрай.

Morkovelka99, не е трудно, нямам никакъв проблем с нея. Капучино също съм правила, ама беше отдавна, вече ме мързи да разпенвам мляко.

# 177
За тази машина не зная. Аз питах за другата от брошурата за следващата седмица, но никой не ме отрази.

Коя е другата?

Някой търсеше точно тази черна Ayco, искаше май да взима още една за резерва, че много харесвал какво кафе прави.

Значи и това е било дефект. Баси, как можахме най-дефектната да грабнем 🤷🤭🤣

# 178
  • Пловдив
Ох, сори, ама...тая машина е тооолкова грозна, че ... Grin

# 179
То затова прякорът й е Грозницата, така й викахме тука в темата Joy

Общи условия

Активация на акаунт