КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 22 531
  • 376
  •   4
Отговори
# 360
Отворете електронна брошура и там пише. То в това приложение за телефони какво по-напред да изпишат .

# 361
Лидл, Франция, снимката е от вчера.

Скир Бор Чвор бива ли го? Май от утре е на промоция в Кауфланд.

В никакъв случай нищо на бор чвор.
Крайно компрометирана фирма.

Снимката от Карфур ли е това?
Тази разфасовка 300 грама май е нетипична за Президент.
Иначе последно беше към 13 евро био маслото им там.
Преди Коледа в Сф Лидъл взех пилос масло на 14 лева килото, но не сме го пробвали.

# 362
  • Mostly in my mind
Пише Лидл

# 363
Спекулата при нас е покъртителна.
Отворих немската брошура - килограм масло от тяхното излиза седем лева. При нас за същите пари получаваш една четвърт. Скандално.

# 364
  • БГ
Това масло от немския Кф не се продава у нас. Най-малко,  освен че е XXL опаковка, е произведено като К-Класик, т.е. марка на  веригата. Обичайно, вкл. и у нас, техните марки са си по евтини. И за БГ продуктите важи. Много бг производители работят и предлагат собствени продукти в КФ с по високи цени, като произвеждат и за КФ под тяхна марка и съответно цената си е каквато КФ си я определя.

# 365
Това си е за тях, 500 г по принцип е по-изгодно от 250. Те нямат и транспортни разходи, логично е да е по-евтино.

# 366
Как да не се продава у нас, абсолютно същата опаковка, 250 грама за седем лева или 28 лева за килограм. Къде у нас има масло по 7, 10 или дори 15 лева на килограм? Никъде, дори и боклуците на Милки груп био държат цена над 20 лева на килограм, при това на промоция.

Добре, съгласна съм, че немското масло в Германия няма транспортни разходи, но пък има заплати на продавачки и персонал, които са по-високи от българските.
Ето едно произволно масло от брошурата на Лидъл. Мегле в България е 9-10 лева. Там редовната цена е няма и шест лева пакета, с все печалбата на търговеца.  

# 367
  • София
Аз пак ще дам един безплатен съвет : Внасяйте това масло по евро и го продавайте по евро и половина - милионери ще станете 🙂

# 368
  • оттам, откъдето започва България
Съгласна съм с Дидичка.
Тук определено са други цените.
Ето го маслото в нашия К.     https://www.broshura.bg/p/43353052
Не става ясно от коя дата е, но със сигурност сега е по-скъпо.

Отделно от това винаги съм се чудела, как в другите държави българските стоки са с по-ниски цени от тези в България. Те нямат ли транспортни разходи.

Скрит текст:
Аз масло си купих от Англия и имам за няколко месеца. Естествено по-евтино и по-вкусно.

# 369
На промоция е 4 лв. Значи 16 на кг.
Няма опаковка от 500г у нас, това имам предвид.

# 370
Аз купих преди време на 2.80 лв пакета като срока му беше до февруари 26, но опаковката е тъмно синя.
На вкус за мен е много добро.

# 371
А при нас това масло е 7 лв, на промоция 5,80, съответно 3,57 и 2,97 евро. Последно по Нова година го гледах, защото тогава ми бяха пратили купон за 20%.
Явно и по градове цените са различни. Масло от 16 лева за килограм дори и на промоция в Кауфланд не съм виждала от ковидно време. Преоценено с изтичащ срок може и да е имало, но аз не съм засичала.

# 372
Мнения за доматеното пюре Cirio 700 г.?

# 373
  • Mostly in my mind
Мнения за доматеното пюре Cirio 700 г.?
много го харесвам аз

# 374
Аз обикновено си купувам от ДМ, но тази цена наистина е примамлива - 700 г - 1,42 евро. А и имам един купон за -25% на продукти Cirio, та да видим дали и той ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт