КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 24 612
  • 407
  •   2
Отговори
# 390
  • shumen
Сиренето Елена е хубаво.Не е много солено.

# 391
  • оттам, откъдето започва България
Червените ябълки Йонапринс, които са на промоция 1,68 лв., са много сочни и вкусни. (купени в понеделник)
До края на седмицата не знам дали ще бъдат същите. Smirk

# 392
Използвах си купона рожденик по идея на тукашен коментар. Не си с мотам кой го каза и не ми се превърта назад, за да търся, но благодаря. Намерих бонбони на Линд с червен етикет и като добавих и моя купон цената стана сносна. Вместо за 8 евро взех кутията за 3. Но все пак ми липсва предишния комплимент към рождениците. Харесвам бонбоните с марка К Класик и бих искала да си взимам от тях.

# 393
# 394
При нас от миналата година са с номера зеленчуците. Много е полезно, да.

# 395
Преди Коледа търсих едни ябълки на везните половин час. Не бях само аз... Сложили на всички ябълки една снимка и пише само "ябълки". Накрая служител ми вика, а те са номер едикой си... Поне вече ще го знае и клиента🫣

# 396
Това в Италия го има от 100 години. Много е удобно.

# 397
Хубави ли са ребрата, които в момента са на промоция?

# 398
Имам купон за Рд, валиден и утре (23.01) и няма да го ползвам. Някои ако го иска да пише.
Скрит текст:

# 399
И в нашия филиал има нонера на плодовете и зеленчуците от миналата година.
Сменили са и осветлението наскоро. Като в болница е, много бяло - странно е отначало.😂

# 400
Взех уж ребра,но едно ребърце нямаше за жалост!Не беше лошо,но друго очаквах.

# 401
И на скенера излезе тази цена.

# 402
Поне в кофичките да имаше сирене за тази цена...😂

# 403
  • София
Ще го пуснат с 80% намаление и ще има бой, скубане и къчове 😅

Иначе, ако някой не познава Земенея, не ги препоръчвам. Работил съм с тях, мизерия са но по някакви странни пътища ги позиционират при "фермерско - натуралните" неща. Обикновена селска мандра с много компромиси.
Нито млеката им, нито сирената им.

# 404
Кисело мляко кофичка съм виждала най-много на 2.50 лева. Тази цена от почти 10 лева как я изчислиха не знам.
В Ебаг е 1,60. Или като са заприхождавали фактурите в централата нещо са сгафили или не знам..

Общи условия

Активация на акаунт