🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 55 040
  • 618
  •   53
Отговори
# 600
Децата на Мая показаха,че са много добре възпитани.Личи си,че израстват в културна среда и за никого не трябва да е изненада,че не се обучават в кварталната гимназия.

# 601
Аз мисля да изпробвам тортата на Беба. Много харесвам ефектни елементарни неща.

# 602
  • София

И на мен ми допадна. Може би ще добавя и някакви плодове отгоре.

# 603
Децата на Мая показаха,че са много добре възпитани.Личи си,че израстват в културна среда и за никого не трябва да е изненада,че не се обучават в кварталната гимназия.

Възпитанието по принцип се случва у дома, не в гимназията.

Да не спамя, но и на мен Мая ми беше неизвестна. Отдавна е била в елитните спортни среди явно.

# 604
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Ти се шегуваш,нали? Ефектни неща като купешки химични блатове,намазани с маскарпоне и нутела? Поръсени с шоколадови пръчици.

От вечерята на Дечо очаквах повече. Очаквах да готви,а той с две леви ръце,милия.
Мая заслужено спечели!

# 605
И аз очаквах повече от Дечо...

# 606
Беба е от София, а Мая не е.
Какво като е от Левски Г, толкова ли е зле?
При условие че жилището е нейно и там е израстнала?!
Вие Мая я изкарахте толкова известна на ниво Христо Стоичков.
А и че остави мъжа си за сина на Илиян Михов Баровеца и сега реве е да топ ниво е.
Злобна е Мая и нарочно бяха тези коментари.

# 607
Честно казано, не очаквах, че таз Мая има толкова неприятен и крив характер. Голям правеж!

# 608
На мен ми е непонятно какво толкова направи Мая, че отнася такъв хейт. Чак и е определяна за злобна, с крив и неприятен характер. Един уж никому непознат досега човек, показан за няколко часа по телевизията.

# 609
Ако си гледала “Островът на стоте гривни” сама ще си отговориш. Там беше един от най-мразените участници. (В “Трейтърс” се държа Ок, явно чистеше образ).

# 610
На Баровеца сина му колко е годишен?

# 611
Ако си гледала “Островът на стоте гривни” сама ще си отговориш. Там беше един от най-мразените участници. (В “Трейтърс” се държа Ок, явно чистеше образ).

Не съм го гледала, но все пак говорим за риалити предаване, не я познаваме лично. Между другото и за характера на Стоичков много се е говорило, но това какъв е извън терена не омаловажава успехите му като спортист. А Мая в Черешката, на фона на останалите в този сезон, напълно заслужено си спечели. Не видях в нея нито злоба, нито крив и неприятен характер. Видях това, което искаме да гледаме в това предаване - нови и интересни рецепти, приготвени от аматьори в кухнята.

# 612
Това , че e била във връзка със сина на Баровеца , не значи , че е се в разделила заради него с мъжа си .

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 12:21 от Candy_girl

# 613
Едно поглеждане в Гугъл казва, че Мая се е разделила с мъжа си защото не можела да изразява себе си и да се развива. Никой не бяга от хубавото, явно не е бил цветя и рози бракът ѝ, въпреки финансовата страна. Не намирам нищо странно в поведението ѝ, освен залитането по гадателки и картите Таро. Това си е мое мнение, не вярвам в зодии и всякакви предсказания.

# 614
А тя сега с какво се занимава? Като изключим нелепата и поява по телевизията

Общи условия

Активация на акаунт