За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 8 514
  • 425
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Queen L, голям автогол, признавам! Grinning За сметка на това си , може би, една от малкото, които не чува "Ти пак ли...Какво чак толкова ти харесва...Какво намираш...?"
Дани, наистина е малко тихо. Много от обещаните заглавия за месеца изобщо не се появиха и ,предполагам, преди и по време на Китайската Нова Година ще се изсипе "рога на изобилието" ( дай, Боже) Hands Pray
И аз съм накачила на жицата стари заглавия, корейски и китайски, чудя се с кой да започна...

# 421
Какво толкова му се плашите на тоя Love Between Lines, аз го гледам, дето не съм фен на китайски сериали и актьори. Дори ми се вижда нормален и спокоен на фона на корейските недомислици в момента. Ползвам го за отдушник от тежките корейски драми.

Аз затова толкова го харесах. Защото е нормален. Защото макар и рядко, китайците забравят техните глупости. Никой не го блъсна бял камион, никой не падна в пропаст, никой не катастрофира и никой не се разболя от нелечима болест. Просто ни дадоха една хубава човешка история. Сетиха се, че има нормален свят с нормални причинно-следствени връзки и забравиха за тъпите им нагласени случайности и измислени съвпадения.

И като говорим за причинно-следствени връзки, а вие искате нещо многопластово - то всичко е такова. Даже и Гадняра, както Роца го кръсти, е прекрасен образ, който обичаш, и с който не искаш да се разделиш. Той не беше лош човек по принцип и не действаше срешу главния от злоба, а от завист. Завист към друг, който е израстнал с добър и подкрепящ баща, а той не е имал този късмет. При най-малкия провал родителят вместо да те подкрепи, да те замери с чаша чай в лицето ... после нормално да си такъв.

Не смятам живота ми да спре с конкретен сериал и щях да ви питам за препоръки за съвременни, понеже такова ми се гледа, а моят списък е пълен само с исторически. Но видях, че сте писали за Filter и го започнах. Още съм на втори епизод и не мога да дам мнение, но ето това е типичния китайски overdramatic - той млад и успешен, ама ще ослепява, тя грозното патенце, което го харесва още от гимназията. Ми при такова начало после защо толкова харесваме Love between lines.

# 422
И сега да не сте посмели да мрънкате ,че няма романтика и хепи енд в корейките, говоря за Айдъла. Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses
Че даже стигнаха и до "Партньорското усъвършенстване" Wink Smile само загатване, но вие се сещате какво е последвало ,нали LaughingSunglasses
И най-накрая мацката успя да си купи билет за неговият концерт Wink

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 21:17 от Danifin1

# 423
  • вятърничава
Не смятам живота ми да спре с конкретен сериал....
Слава богу, ще спя спокойно Wink
Пробвай с Love at Night

My Boss също е от типа офисна бозица, пардон розов офисен шербет.
Как все така става, че заживяват в една сграда, етаж, апартамент?Thinking

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 03:05 от bb6

# 424
Сега доглеждам Idol I- голяма бозица са оформили. Не  беше лош  замисълът, но накрая става много сапунено. Любимата крадла за мен също цикли на някакво шаблонно ниво. Така и не разбирам докрай интригите- или аз затъпявам, или забравят да ни разкажат историята за сметка на красивите дрехи на принца. Лека нощ!

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 01:58 от victoria vassileva

# 425
Как все така става, че заживяват в една сграда, етаж, апартамент?Thinking
Е, как защо 🤣 Защото кармата е кучка и щях да кажа,че трябва да им го върне за минал живот,но видях,че сериала е китайски и ще им го върне за нещо друго.

Unicorn88, съвременен китайски, който ми хареса  е Hidden Love
но
Цитат
Никой не го блъсна бял камион
белият камион е при корейците, китайците си имат ПМ.

Общи условия

Активация на акаунт