Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 443

• 9 495
  • 264
  •   3
Отговори
# 255
Попадна ми този колаж  от една от групите за турски сериали на Фейса и не можах да се сдържа да не я споделя тук:

# 256

Представянето на "Една любов, два живота" в Анкара.
Енгин и Берг правят селфи с публиката. Имаше момент от видео, как Енгин посочва на Бергюзар родителите си.

# 257
  • Пловдив

Лека и спокойна да ни е нощта.

# 258
С удоволствие бих гледала този топъл, слънчев филм. Колкото и да ме натъжава същевременно дава надежда, че истинските хора съществуват и са значими , могат да променят другите и да разпръскват добрината си. Колкото и за кратко да споделят света ни 💔 и колкото и да ги отритва маргинализираното ни общество, те запазват чистотата и силата на духа си.

Лека 🌛

# 259
  • Пловдив

Добро утро в ден неделя, успешна да е, здрава да е.
Останалото си го знаем - чакане.

# 260
С удоволствие бих гледала този топъл, слънчев филм. Колкото и да ме натъжава същевременно дава надежда, че истинските хора съществуват и са значими , могат да променят другите и да разпръскват добрината си. Колкото и за кратко да споделят света ни 💔 и колкото и да ги отритва маргинализираното ни общество, те запазват чистотата и силата на духа си.

Лека 🌛

"Mалък септемврийски проблем" е най-любимият ми филм с Енгин, най-любимият ми турски филм и един от най-хубавите филми, които съм гледала някога в живота си! Една истинска перла, едно съвършено бижу, което, ако имаше по-активни и напористи продуцент, режисьор и т.н.,  трябваше да бъде представено на големи филмови фестивали, след съответна реклама,  и да си вземе напълно заслужено престижни награди и отличия!!!! Жалко, че не е станало, наистина жалко!
Честно казано, харесах много Енгин още в първите 2-3 сериала, в които го видях, но се превърнах в негов фен за цял живот, точно след като гледах "Малък септемврийски проблем" и един 20-минутен документален филм за създаването на МСП. Тогава разбрах какъв актьор е Енгин, какъв уникален талант има и защо може да се превъплъщава  във всякакви, абсолютно различни роли! Видях актьорския гений на Енгин, но и изключителните му човешки достойнства!

# 261
Буркина 🙌🫶 а в сегашните, особено рейтингови сериали - агресия, размахване на оръжия, начумерени хора, бой, преследване , просто заради самия екшън ... Нищо за нежните души като мен 😉😇Наистина не разбирам хората които обичат да гледат такива неща, и не е от сега , от край време. Да речем за всеки влак си има пътници, е, в случая аз няма на кой влак да се кача, нито дестинациите, нито компанията за пътуване ми харесва 😏

А Енгин беше казал в едно интервю(перифразирам), че любовта придава красота на всичко , без нея филмите са бездушни и грозни(това е от мен🙂). Съгласна съм с него.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 09:02 от araselia

# 262
  • Пловдив

Детето в него...

# 263

Добро неделно утро!
Вчера изходих малко над 12 км - джиткане из града по Мол-овете, магазините, после на работа и те се събраха...
Видях една нестандартна идея за венец във ФБ, та ходих да си търся материалите за него. Най-важното беше да намеря детски кукленски сервиз за чай/кафе, ама да е по-така /порцелан, не пластмаса/. Намерих. Останалите неща си ги имам.
Другата седмица възнамерявам да го подхвана. Просто днес след нощна смяна съм малко уморена, смятам да си пусна филм и смятайте съм задрямала.
Кафе следобяд.
Засега само цветя и усмивки от Тахир.

Скрит текст:
Това е идеята за венец /тази дама е много креативна и прави страхотни неща/ и моите материали. Цветенца изкуствени имам бол.
Като направя моя ще ви го покажа. А, трябва и подходяща панделка.

# 264
  • Варна
Привет, момичета !

Караме я на спомени Yellow Heart  МСП е страхотен филм,
тъжен, но много истински, жалко наистина не беше оценен
подобаващо, повечето хора днес не обичат да се натъжават,
а забавляват Rage
Но си давам сметка, че животът днес е достатъчно пропит с
негативизъм, та хората търсят да избягат в илюзорното Heart

Общи условия

Активация на акаунт