Добро утро.
С Осман пожелаваме успешна събота на всички.

) ми остана малко повече време и първо изчетох тук, в нашата тема, всичко, което бях изпуснала, а после се зачетох и в Деметкината, както и във ФБ-групата за Демет и "Мечтата на Ешреф". Досега съм си го мислила, но не съм го писала никъде открито, за да не наранявам чувствата на Деметкините фенки, с които се разбираме чудесно (чудесна актриса, чудесни фенове)! Но понеже прочетох техните последни, много критични мнения, сега и аз смея да споделя малко повече и своите мисли за последния й сериал. Ами слаб, много слаб сценарий, абсолютно безсмислена история! Ей богу, какво искат да покажат на зрителите, над какво искат да ги накарат да се замислят, от какво да се разчувстват? Признавам си, че гледах само първия сезон, после от време на време - някой трейлър или съдържанието по озетите следях... Но доколкото схващам, ако първият сезон беше мафиотска история, сега във втория е станало мафиотска история на трета степен. Полицията никаква я няма или е продажна (както беше и в Енгиновия "До живот", който свърши преждевременно, точно защото превърнаха чудесния му замисъл иогромен потенциал в обикновена, банална мафиотска история). Тук само една отвратително подла и нечестна полицайка - главната лоша, (тази , която е маниакално влюбена в Ешреф), имаше един началник, който се опитваше да е честен, но мацката извъртя нещата и го натика в затвора....и дотам. Какви са тия сираци, които уж са "добрите", но все пак са си мафиоти, за какво се борят и най-важното защо трепят и те толкова народ - не разбрах. Предполагам, че във втория сезон сценаристите измислят истории, съшити с бели конци, само и само да останат в ефир (защото рейтингите все още са височки). Мисля, че и самата Демет не е особено доволна от развитието на сценария, може би затова се опитва да остави ярко присъствие в сериала по-скоро като певица. 
Препоръчани теми