?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 196 635
  • 4 653
  •   7
Отговори
# 4 575
А как в къщите за гости никога няма паяци, нито други гадини? Винаги съм се чудила.
На мен и на останалите у дома  не   пречат по двора бръмбари и охлюви, дори нощно време се появяват понякога жаби. (мишки не съм виждала досега, ще умра, ако видя, но наистина няма) Има врани, които ядат лешници те, да им е сладко и с тях няма как да се справя.

Но с паяците трябва да се справим, благодаря за предложенията, ще пробвам. Кокошки нямаме и засега не се предвиждат. Имаме куче и котка.

# 4 576
  • Sofia
Някой може ли да ми препоръча качествен маркет за текстил, който няма да се размаже в последствие? Ще се използва върху изкуствена материя ако има значение.
Аз ползвам тези.

Обаче само върху памучни материи съм рисувала.Тествах като ги изпрах без да ги фиксирам с ютия и нищо не се беше променило.
Върху изкуствени материи не съм пробвала.
Мога да тествам днес и ще ти споделя как са 👍

# 4 577
Ще съм благодарна ако пробваш 🤗

# 4 578
  • Мадрид / София
По принцип за изкуствени материи би трябвало да са различни. Поне при боите за щампиране са различни и технологията за фиксиране е различна. Обаче за маркерите не знам как е.

# 4 579
  • Sofia
Нямат промяна.
Бялото е много изкуствена материя.Розовото е смес.Нищо не се е разтекло/размазало.
Киснаха 1/2ч в препарат,търках,изплакнах,изсъхна на слънце.
Скрит текст:

# 4 580
Какво учудване, сякаш щом не са хора, нищо не им трябва Laughing
Не учудване, питах за да съм сигурен, с каква лекота разговорът от паяшки неволи в селски двор, премина в към дефицит на минерали при кокошките.

# 4 581
Нямат промяна.
Бялото е много изкуствена материя.Розовото е смес.Нищо не се е разтекло/размазало.
Киснаха 1/2ч в препарат,търках,изплакнах,изсъхна на слънце.
Скрит текст:

Много ти благодаря за отделеното време!

# 4 582
  • Sofia
Това нес кафе мухлясало ли е?

# 4 583
  • София
Да, изхвърли го.

# 4 584
На мен ми прилича на характерна паяжина на молец или друго насекомо (по насипните ходят не само молци, но не знам за кафето точно как стои въпросът), не на мухъл.   

# 4 585
За изхвърляне е.

# 4 586
За хвърляне е кафето. Това обикновено е мухъл - ако го подушиш сериозно, се усеща характерната миризма.

# 4 587
На мен ми прилича на характерна паяжина на молец или друго насекомо (по насипните ходят не само молци, но не знам за кафето точно как стои въпросът), не на мухъл.   

И на мен ми приличат повече на нишки от брашнен молец отколкото на мухъл.

# 4 588
  • София
Можеш да го сложиш във вода, и ако се разтвори бялото, значи са кристали от кафето. Ако се отдели, е нещо друго.
По принцип плесента има нужда от влага и храна, а в сухото кафе няма.

# 4 589
Не е плесен, от молци или други гадинки е

Общи условия

Активация на акаунт