Снимки и спомени от близко и далечно минало - 4

• 169 887
  • 4 481
  •   7
Отговори
# 3 900
  • Los Angeles CA
Правили ли сте си пръстенчета от станиол? На мен ми беше любимо занимание да си правя такива пръстенчета.

# 3 901
Да, правила съм. От опаковката на разноцветни много вкусни бонбонки Simple Smile. Не мога да се сетя как се казваха.

# 3 902
Да, правила съм. От опаковката на разноцветни много вкусни бонбонки Simple Smile. Не мога да се сетя как се казваха.
Мисля че бяха бонбони лакта. И аз много си правех такива пръстени.

# 3 903
Разноцветни не бяха ли Радост или Детска радост?

# 3 904
Мисля че бяха бонбони лакта. И аз много си правех такива пръстени.
О, точно Лакта! Много ги харесвах! Благодаря! Simple Smile

# 3 905
Правили ли сте си пръстенчета от станиол? На мен ми беше любимо занимание да си правя такива пръстенчета.

Разбира се! Смътно помня и едни пръстени, от някаква смола, бяха много нашумели. Помните ли ги?

# 3 906
  • Sofia
Татко ни правеше много интересни пръстени от смола или плексиглас 😍
Много ме е яд,че не съм ги запазила 🥺

Аз си правих от цветни телчета.
Подобни на тези

# 3 907
За епоксидна смола ли става реч? Май бяха леко прозрачни и с разни завъртулки вътре. Това си спомням.

# 3 908
  • Los Angeles CA

Разбира се! Смътно помня и едни пръстени, от някаква смола, бяха много нашумели. Помните ли ги?

И аз си спомних за тези пръстенчета от смола едни малко груби и големи, но не намерих снимка.

# 3 909
Аз имам спомен за цветна смола, но толкова смътен, че Пипи едва го извади Simple Smile
Даже без нейния пост едва ли бих се сетила някога. Много за кратко имах такива пръстени - един или два, бяха твърде обемни за ръцете ми.

# 3 910
За епоксидна смола ли става реч? Май бяха леко прозрачни и с разни завъртулки вътре. Това си спомням.

Точно! Такива са и моите спомени.
Да, Кубратова, благодаря, че допълни. Бяха доста обемни.

# 3 911
  • Sofia

Завод за високоговорители в Благоевград

Последна редакция: ср, 02 сеп 2026, 10:44 от Doli

# 3 912
  • Los Angeles CA
Имаше едни чаши в магазините на СБХ, не знам дали бяха керамика или порцелан, много красиви с рисувани оранжеви и зелени очертания, като квадрати, толкова съм си мечтала за тях.
В магазините на СБХ имаше много идейни неща. Жалко, че не съществуват, та художниците- приложници да си представят нещата. Сега всичко е разхвърляно по различни малки магазинчета или по базари и трябва да си изтъркаш подметките, докато намериш, това което те вдъхновява, и искаш да го имаш.

# 3 913
  • оттам, откъдето започва България
Само такъв намерих в интернет, но имам спомени и за друг вид, които целите бяха от плексиглас.

# 3 914

Общи условия

Активация на акаунт