Снимки и спомени от близко и далечно минало - 4

• 154 726
  • 4 057
  •   3
Отговори
# 4 050
Всичко е руско на снимката.

# 4 051
Точно реда и дисциплина трябва да се възпитават в малките деца. При това от възможно най-рано и възможно най-ясно да се научат на самодисциплина. И като се започне от личната хигиена сутрин и оправянето на леглото и се стигне до отношенията в обществото.
Да подчертая - това не е Руска измислица и пропаганда!  Германия, Австрия, Швейцария, Англия, Франция - във всички тези европейски страни наследниците и от двата пола са били в пансиони, където освен на науки и маниери, са ги учили на ред и дисциплина. Да не говорим, че за някой от тях и след пансиона е имало кадетско училище, преди военна академия и там не са ги галили с перце, понеже са били синове на графове.
За Япония и Китай няма да коментирам на какво ниво е дисциплината.
Дисциплината и реда са нещо много важно.

# 4 052
Ами...мерси на такава дисциплина. Едно малко дете има нужда от семейство, топлина и любов, не от пансиони. Вчера научих за три деца, който ги изпратиха в пансиони, завършиха в много елитни училища и университети и.... тримата са се върнали в Бг, а двама са тежки наркомани. Да пази Господ

# 4 053
  • София
Номерата на автомобилите не са български.

Номерата на колите са руски, от преди поне 40 години.
Но и там децата имаха униформи за детската градина тогава. А тези са много шарени.
Поне в Москва редовно имаше толкова задръстени еднопосочни улици, голям трафик.

# 4 054
# 4 055
Радиото пускам ( в 7,15 "Дела и документи"), после кафенце, може би нес кафе  ще бъркам дълго за каймак, после баня, навивам косата с маша, грим и се отправям към университета.

# 4 056
През 81-ва съм била ученичка. Значи, стягам се и тръгвам на даскало. Ако съм първа смяна.
Ако съм втора - ведрина пред пансиона, после учене, после - даскало.

# 4 057
Мелничките са албански.

Общи условия

Активация на акаунт