Снимки и спомени от близко и далечно минало - 4

• 160 124
  • 4 223
  •   2
Отговори
# 4 215
  • София
Бас хващам, че голяма част от пишещите тук имат голи снимки като бебета върху китеника във фотото или у дома! Mr. Green

Аз имам, ама не като бебе, а от плажа в Китен,  на 3,5 г съм .

# 4 216
  • Варна
Наистина не мога да разбера защо е било нужно да ни снимат голи ??!! WTF ?

# 4 217
Ами и аз това се чудя дълго време вече!

# 4 218
# 4 219
  • Немция
И аз имам голи снимки като бебе, върху кувертюра на легло, не е върху китеник. Smile
Мен не ме смущава тази голота, нещо естествено ми се струва.

Забелязала съм и друг път, че доста от тези миски от 70-те, участвали по курортите, не ми приличат на българки. Туристки ли са участвали? Шоу да става, така да се каже..

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 16:02 от Бибит

# 4 220
Доколкото съм чувам, някой конкурси за красота са били отворени, т.е. можело е да участват и чужденки.

Вчера си мислех за 15 Септември и първия ми учебен ден. Ясно помня,че на влизане в класната стая на вратата ни посрещнаха с питка и мед. Незнам дали сега има такава традиция.

# 4 221
В първи клас така посрещнаха дъщеря ми

# 4 222
Доколкото съм чувам, някой конкурси за красота са били отворени, т.е. можело е да участват и чужденки.

Вчера си мислех за 15 Септември и първия ми учебен ден. Ясно помня,че на влизане в класната стая на вратата ни посрещнаха с питка и мед. Незнам дали сега има такава традиция.

Вчера водихме внука на първия учебен ден, така ги посрещнаха.

# 4 223
  • софия
Така посрещнахме и първокласниците преди 13 г., когато дъщеря ми беше такава. Родителите се организират.

Общи условия

Активация на акаунт