Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 63 875
  • 525
  •   2
Отговори
# 495
Има , със сигурност, на диетичния щанд

# 496
Благодаря, момичета! Намерих го точно на диетичния щанд.

# 497
Купоните в Била най-накрая са като в Кауфланд и Лидл.
Активират се с бутон и се маркира картата.
  Премахнаха безумието със сканирането на картата, след това продукта и след това баркода на купона.

# 498
  • Кърджали
Купоните в Била най-накрая са като в Кауфланд и Лидл.
Активират се с бутон и се маркира картата.
  Премахнаха безумието със сканирането на картата, след това продукта и след това баркода на купона.

При мен е така и един баркод и можеш да скролваш наляво-надясно, за да видиш и другите баркодове, но няма активиране.

# 499
Аз също влязох да видя дали се активират, ами не могат, и моите са така

# 500
  • София
Освен това много от ваучерите са за пластмасовите карти. Говоря за рожден ден, достигната сума и подобни. Ваучерът се появява на касовата бележка. Те как ще се използват? Ще загубят и малкото си клиенти от третата възраст.

# 501
# 502
  • Буркина Фасо
Освен това много от ваучерите са за пластмасовите карти. Говоря за рожден ден, достигната сума и подобни. Ваучерът се появява на касовата бележка. Те как ще се използват? Ще загубят и малкото си клиенти от третата възраст.
РД се появява на кас.бележка, но е свързан с картата, с която пазарувам. Тя ме е в телефона. С нея пазарувам и не ми трябва пластиката.

# 503
Аз физическа карта на Билла нямам , само Билла апп, да не би това да е проблема

# 504
  • София
При мен няма такива бутони. Излязох от приложението, влязох наново, но не се появяват.

# 505
  • Кърджали
Може би след някоя актуализация на приложението ще се появи и при нас не знам

# 506
И при мен излизат с възможност за активация, а самата Била карта вече е QR, а не баркод.

# 507
  • Буркина Фасо
при мен излизат така

от вчера има нова актуализация

Последна редакция: чт, 16 юли 2026, 14:17 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 508
При мен е актуализирано вчера.

# 509
и при мен няма актуализация приложението. в гугъл плей си пише, че е от юни месец последната версия. има значение и версията на адроид, или пък е ios. имам два телефона и съм забелязал в повечето случаи първо излиза за по-стара версия на андроид и след ден два и за най-новата.

Общи условия

Активация на акаунт