Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 65 140
  • 534
  •   3
Отговори
# 525
  • София
Ей, много са сладурски тези животинки! Видях ги онзи ден в Била, сега са ги сложили до касиерките, там където по принцип "пренасочват" продуктите на втори клиент ако първия се забави. Явно не успяват да ги продадат и ги местят на все по видими места.

Ако още ги намалят, ще взема и аз да си купя, към момента едва се възспирам, че имаме много такива приятелчета вкъщи.Blush
каква е цената на играчките? и с била карта ли са?

# 526
От брошурата и пише до изчерпване

Извинявай за въпроса, но за какво са ти толкова много играчки?
Ето я цената 3 евро.
На мен ми харесват йоркито, пуделчето и всички котки 😆😆😆😆😆😆.

# 527
  • Варна
 Да споделя, че за първи път това лято  попаднах на (  ЗАкупих Wink) вкусни розови домати и едри, сладки нектарини в Билла, от която пазарувам два пъти седмично.

# 528
Аз също миналата седмица взех от Била разкошни розови домати.

# 529
  • София
Знаете ли отстъпката за 5+1 кенчета Хайникен при похарчени 15 евро в Била за колко стека важи? Само за един или за повече?

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 23:30 от Таня67

# 530
За  един стек.

# 531
  • Пловдив
Има ли някъде Семана на промоция?

# 532
Фантастико

# 533
# 534
Една хубава оферта за безплатен перилен препарат Persil(до 09.08) и безплатна боя за коса Schwarzkopf Creme Supreme(до 31.07) от Henkel.
Условията са елементарни. Все пак прочете Пълните условия.

Купува се съответния продукт, откъдето и да е, снима и се качва касовата бележка или фактурата(трябва да пише името на продукта), отговоря се на 3 анкетни въпроса, IBAN и това е. Връщат ви 100% от сумата на 1 брой от закупения продукт.
Не е проблем да е най-голямата възможна разфасовка на Persil. Боята няма различни разфасовки. Няма изискване за цената. Само веднъж връщат парите на човек до 15 работни дни след края на съответната кампания.
Ако не пише пълното име на касовата бележка или фактурата, в условията пише, че ще искат да се снима с продукта, на който се вижда баркода. Пише че може и дигитална фактура. Предполагам снимка от онлайн поръчка ще свърши работи, но не гарантирам. Може да се пита допълнително.

Schwarzkopf Creme Supreme до 31.07: https://henkelpromo.bg/campaign/cremesuprememoneyback

Persil до 09.08: https://henkelpromo.bg/campaign/persilmoneyback

Общи условия

Активация на акаунт