Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 71 899
  • 583
  •   1
Отговори
# 540
В Билла почти всички грил продукти са намалени със 70%. Отлично качество, широко приложими и без пари.

Flushed
В бизките ни Били нито има 70% намаление на грил продукти, има по едно умряло преди век пиле, качеството е под всякаква критика, няма почти никакви приложениея, за без пари въобще не може да става въпрос, ако за под кг вносно сирене 40-50 евро е малко, аз така не мисля.

# 541
В Билла почти всички грил продукти са намалени със 70%. Отлично качество, широко приложими и без пари.

Flushed
В бизките ни Били нито има 70% намаление на грил продукти, има по едно умряло преди век пиле, качеството е под всякаква критика, няма почти никакви приложениея, за без пари въобще не може да става въпрос, ако за под кг вносно сирене 40-50 евро е малко, аз така не мисля.

Става дума за всякакви джаджи, съдове, прибори за грил и  къмпинг.

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 06:32 от Tony Maria 22

# 542
При нас нехранителните са леща.. стоят по 5-6 месеца, никой не ги поглежда. Направо отврат. Жалко, преди съм купувала супер неща от там нехранителни. За Била става въпрос.

# 543
Ако някой се интересува от филтриращи кани и бутилки за вода както и филтри за тях- в някои магазини Билла има -70%
Скрит текст:

Снимките са от Билла на Линкълн в Овча купел

Последна редакция: сб, 22 авг 2026, 11:49 от denyil

# 544
В Пловдив ако видите такива намаления на кани, моля да споделите.
Тази Onyx ми харесва

# 545
Ние сме с Оникс,удобна и голяма е.
В Бургас някъде такива намаления?

# 546
Да и аз най-вече май я искам защото е голяма. Моята отгоре е същата и с такъв филтър  май се води 1.5 литра. Малко ми е, напълниш 2 чаши вода и пак си на мивката да я пълниш, чакаш

# 547
Днес с мъжа ми взехме от топлата витрина на магазин Хит пиле със зеленчуци.  След като хапнахме порциите получихме неразположение и болка в стомасите. И това срещу "скромната" сума от 13.75 евро на кг. Категорично не препоръчвам!

Последна редакция: пн, 24 авг 2026, 09:54 от Mery789

# 548
Много са занемерени и двата магазина в София. Мирише на умряло вътре като влезеш.

# 549
И вкъщи имаме кана Оникс и много ни харесва. Побира достатъчно вода и не се налага да я пълним постоянно.

# 550
Ще се разходя тези дни из магазините да видя има ли някакви такива намаления. Не ми се вярва. То май и намалението  е леко преувеличено и редовната цена на други места  и е горе-долу колкото с намалението им от 70 %

# 551
  • Буркина Фасо
има ги. и при нас видях рафтовете с -70% на стоката.

# 552
  • Карлово
Аз специално за резервните филтри ходих, но в нашия филиал нямаше нищо намалено на 70%.

# 553
За промоции на Аквафор следете сайта им или във фирмените магазини.

# 554
  • Буркина Фасо
може би в магазини с по-голяма площ имат възможност да пускат доста продукти с -70%.
има място къде да ги поставят. при нас са отстрани на регалите и по-средата м/у тях, на пътеката.

Общи условия

Активация на акаунт