Лидл 196 - 2026 в €

• 46 754
  • 530
  •   10
Отговори
# 495
Здравейте! Сега видях в брошурата, че са пуснали този контейнер за документи. Забелязали ли сте дали има интерес? Има ли шанс да го намеря? Много силно го искам Cry

# 496
Обадете се на националния телефон да ви дадат информация за наличност.

# 497
Каква е цената сега на кора яйца в Лидэл, някой  може ли да ме ориентира?

# 498
Обадете се на националния телефон да ви дадат информация за наличност.

Много ти благодаря! Аз бях останала с впечатлението, че на националния номер никаква работа не вършат, даже не мислех и да им звъня. След това обаче реших, че нищо не губя, обадих се и много любезна дама ме насочи къде има бройки! Много ти благодаря отново 🤗

# 499
Чекмеджето на пералнята ми никога не е ползвано, само течен препарат в капачка и в барабана ръгам. Ако умре - от това ще е Joy
Препарати лидлски - не знам по какъв повод съм се запасила с Formil Marseille 2.2l плик. Не е моят аромат, ама и не пера с него основно, та ще си правим компания дълго време.

От този препарат за канали по колко се сипва? Капачка или по преценка?

И последно да питам - кой апарат за кръвно е добър? Другата седмица видях, че ще има.
Бях се засилила да купувам, че ми направиха забележка за 140/90, ама днес ми го замериха 125/80 и може да отложа.
На баща ми съм взимала, но от Кауфланд и не помня коя марка беше.

Някой питаше за цена на яйцата, но на Канала нещо пренареждат магазина и се отплеснах и не проверих.

# 500
  • София
Чекмеджето на пералнята ми никога не е ползвано, само течен препарат в капачка и в барабана ръгам. Ако умре - от това ще е Joy
Препарати лидлски - не знам по какъв повод съм се запасила с Formil Marseille 2.2l плик. Не е моят аромат, ама и не пера с него основно, та ще си правим компания дълго време.....
Бяла завист ме обзе 😅
Ам, ползвай си го! Той е италиански и мирише точно както по малките улички из Южна Италия.

# 501
Мен ме хвана срам да призная, че е втората опаковка от две купени наведнъж. 4.4l, смятай Joy
Първата я изразходих, втората, ако не я бях наченала, щях да ти я подаря.

# 502
  • Буркина Фасо
И последно да питам - кой апарат за кръвно е добър? Другата седмица видях, че ще има.
Бях се засилила да купувам, че ми направиха забележка за 140/90, ама днес ми го замериха 125/80 и може да отложа.
преди покупката реших да се ориентирам по апаратите, които използват лекарите. видях при трима, включително и личния апарати от една марка (Омрон) и такъв си купих. Grinning

# 503
Адалинд, препарата за канали слагам по около половин шише. Пробвах с по-малко количество , но не свърши работа.

# 504
Мерси за мненията!

Гелът за канали ще излезе колкото прахчетата, значи. Че последните ги избягвам вече.

А, взех един такъв сладкиш днес, че миналия път много им се чудих. Само не знам - веднъж размразен, после може ли да го върна в хладилника? Наведнъж не може да се изяде.

# 505
  • София
В хладилника можеш, да. Във фризера - не.

# 506
преди покупката реших да се ориентирам по апаратите, които използват лекарите. видях при трима, включително и личния апарати от една марка (Омрон) и такъв си купих. Grinning

Омрон са добри за електронни, да. Аз лично предпочитам механичен - по-точен и много по-евтин.

# 507
Кора 20бр.  яйца  М размер, малко под 5 евро. Размер L с по-малко от евро по-скъпо.

# 508
Не знаех, че лидълският прах за пране мирише на италианска уличка.😁

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 00:24 от dolce miele

# 509
Кора 20бр.  яйца  М размер, малко под 5 евро. Размер L с по-малко от евро по-скъпо.
Сега видях, че другата седмица кора 30 бр. размер М ще е на цена 4,85 еу. По-изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт