Лидл 196 - 2026 в €

• 47 113
  • 535
  •   20
Отговори
# 510
  • Бургас
Машината за пуканки хубава ли е?
Стават ли пуканки в нея?

# 511
  • София
Ме знаех, че лидълският прах за пране мирише на италианска уличка.😁
Ми…на мен италианските улички ми миришеха на урина Thinking
Не съм ходила в Рим, там вероятно е различно Joy

# 512
Машината за пуканки хубава ли е?
Стават ли пуканки в нея?

Ние имаме от Кауфланд. Трябва да купиш царевица на зърна. Машината ги пука, но хвърчат из цялата къща. Трябва да седиш до нея и с ръка или с някаква чиния да “пазиш” отвора Joy
Много трудно се чисти.
Не може да слагаш масло докато се пукат.
Като са изпукани тогава в чинията.
На малкия това не му хареса. Той очакваше, че ще купуваме готово пликче с масло и царевица и само ще се изпукат, амааа.

# 513
  • Бургас
Благодаря ти, Марина! Ще я видя и на живо как е и ще реша на момента.

# 514
  • Пловдив
Не ти трябва машинката за пуканки...хвърлих такава преди време. Сухи стават.

# 515
А машината за захарния памук как е, става ли памука като от панаирите.

# 516
Аз колсло искам, миналия път не намерих. Дано има и става, по принцип много обичам, но не съм купувала от Лидл.

# 517
Аз стоя с една хартиена торба пред отвора на машинката за пуканки.
Така изпукани са най-полезни. От Джъмбо някаква подправка с вкус на сирене бях купувала за такива пуканки, ама освен с гаден състав, беше гадна и на вкус.

# 518
А машината за захарния памук как е, става ли памука като от панаирите.
Прави памук, но определено не като от панаирите Satisfied
Машината е с малък обем за захарта, съответно памукът става бавно и малко.
Децата нямат толкова търпение да чакат да направиш съществено количество памук и съответно машината се прибира на второто ползване.
Нашата вече е в четвърто семейство и всяко я е ползвало по 1-2 пъти Simple Smile

# 519
пукайте царевицата в тенджера или голям тиган и готово - кеф ти масло, олио, кокосово масло....

# 520
Не се изпукват всички в тенджера при мен, може и царевицата да е виновна. Най-добре ставаха пуканки за микровълнова, но не ползвам такава от мноооого години. В тенджера много добре ми се получават пуканки от амарант.

# 521
  • София
Не знаех, че лидълският прах за пране мирише на италианска уличка.😁

Не и след изпиране. От шишето мирише приятно, но след изпиране ароматът е съвсем различен (лично за мен - неприятен). Да не говорим, че е ниъск клас и бялото посивява от него (изпитано).

Уточнение: Става дума за течния препарат с марсилски сапун.

# 522
Не се изпукват всички в тенджера при мен, може и царевицата да е виновна. Най-добре ставаха пуканки за микровълнова, но не ползвам такава от мноооого години. В тенджера много добре ми се получават пуканки от амарант.

аз пукам в много голям тиган, като слагам масло и малко олио. дори не ги джуркам, просто оставям и всичко се изпуква.

# 523
За посивяване не мога да дам мнение, нищо бяло няма у нас, даже и бяло бельо нямам Relaxed
С марсилския сапун пера домашни дрехи, чаршафи, калъфки разни. Но не ми харесва аромата и често слагам някаква друга капсула, да си се въртят заедно Joy

# 524
  • София
Не и след изпиране. От шишето мирише приятно, но след изпиране ароматът е съвсем различен (лично за мен - неприятен). Да не говорим, че е ниъск клас и бялото посивява от него (изпитано).

Уточнение: Става дума за течния препарат с марсилски сапун.
Не разбирам 🙂
За втори път тези дни пишеш че препаратите са нисък клас, но продължаваш да ги ползваш. Включително и този в шишето, който е в асортимента от скоро.
Но не него съм коментирал, сравнявайки аромата му с този от уличките, а онзи в пликовете, тип пълнител, който вече не се поддържа.
Всеки може да има собствено мнение, разбира се, критерии за качество и т.н.
Но е странно зорлем да си причиняваш такъв дискомфорт и започвам да си мисля, че пишеш тенденциозно.

Общи условия

Активация на акаунт