Лидл 196 - 2026 в €

• 47 750
  • 540
  •   3
Отговори
# 525
  • София
Не ги ползвам. Ползвала съм ги преди. Изказвам мнение, за да предпазя хората, които искат да си перат качествено дрехите. Специално този с марсилски сапун е с доста орязани съставки. Става дума за съставките, които перат! Ароматът не пере.
Повечеч информация - в темата за перилните препарати.
Разбира се,  всеки е свободен да пере и мирише както си иска.

# 526
Аз пък страдам за техния бебешки течен. Нямам против да пуснат и прахообразен.
Вкъщи повечето сме с деликатна кожа, и всякакви силни аромати и агресивни съставки, ни докарват сърбеж и дерматит. Трябва да е бебешки или сензитив.

# 527
Имам останали еко ваучери, дали ще мога да ги ползвам и след 31.01?

# 528
Това намирам по въпроса, ако разбира се става въпрос за същите ваучери:

Хартиените ваучери по Наредба №11, както и подаръчните ваучери, издадени в левове преди 1 януари 2026 г., остават валидни до изтичане на срока, отбелязан върху тях. Не е необходимо преиздаване – те ще се приемат по официалния курс на конвертиране (1,95583 лв. за 1 евро) и ще се осребряват по обичайния ред.

# 529
Този душ гел хубав ли е? Кожата ми не е нито чувствителна, нито суха, така че нямам кой знае какви изисквания.

# 530
  • София
Всичките крем душ гелове на Лидл са хубави по моите стандарти.
С този купон можеш да вземеш всеки един от трите вида които са в ПА.
Този е почти без аромат. Другите два са кокос + ванилия и ( май ) мед + мляко.

# 531
veni.b, душ крем е, не душ гел. На мен ми харесва, използвала съм и другия с кокос/ванилия. Също съм с кожа, която не е суха или чувствителна и ми е ок. Сега имам купон за 1 ст. и мисля да взема с него и варианта с мед и мляко (макар че обикновено точно този аромат ми е супер неприятен и изкуствен, но на лидълския душ крем ми се стори ненатрапчив и приятен).🙂
Имаше едни лимитирани душ гелове с аромат buttermilk lemon - бях взела два броя и едва ги използвах, точно те не ми харесаха изобщо.😅 Затова вече гледам да купувам само душ кремове.
Относно праховете за пране - аз пък предпочитам прането ми да мирише на свежо и чисто и, ако може, (почти) на нищо друго. Не обичам силно ароматизирано пране.
Според вас кое е по-добре - таблетките за пералня или течния продукт против котлен камък? Дали се отразяват зле на цветовете на дрехите?

# 532
dolce, ма ти още ли им чудиш на тия таблетки? Stuck Out Tongue Winking Eye
dm-ските влизат в купона за 15%. Аз ги пускам с непретенциозни по-светли домашни дрехи или чаршафи, не съм забелязала проблем.

# 533
Ами, чудя им се😅 - най-вече заради цветните и тъмните дрехи, кой знае колко бяло пране нямаме...🤔

# 534
  • Пловдив
Някой има ли пиклера от следващата брошура и дали ако се закупят два може да се сглоби 1 с 4 елемента?

# 535
  • Буркина Фасо
Някой има ли пиклера от следващата брошура на Лидл и дали ако се закупят два може да се сглоби 1 с 4 елемента?
Това не е ли сглобено точно от два триъгълника
Скрит текст:

# 536
Някой има ли пиклера от следващата брошура и дали ако се закупят два може да се сглоби 1 с 4 елемента?
Нашият е от 4 елемента и не е лидълски. Този, видно от снимката, си е само 2 елемента и няма как да му се добавят елементи. Цената е много го добра,дори и с два само.

# 537
  • Карлово
Не ти трябва машинката за пуканки...хвърлих такава преди време. Сухи стават.
Подкрепям, нямам такава, но съседка много настоятелно ме черпи и на мене ми са сухи.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 20:41 от ДамаТрефа

# 538
  • Варна
Ако някой любител на бисквитки е пропуснал да кажа, че в ПА има вече бисквити Спекулус. Извинявам се, ако вече сте го обсъждали.

# 539
  • Пловдив
Нашият е от 4 елемента и не е лидълски. Този, видно от снимката, си е само 2 елемента и няма как да му се добавят елементи. Цената е много го добра,дори и с два само.
Благодаря това ме интересуваше, не ми върши работа с два елемента.

Общи условия

Активация на акаунт