Лидл 196 - 2026 в €

• 68 548
  • 752
  •   7
Отговори
# 735
  • София
Благодаря

# 736
Изпуснали са ги, да. Върни ги в магазина с касов бон.
Аз бих се обадил незабавно на националния телефон за да им съобщя и да пратят човек веднага да прибере останалите от партидата.

A те от своя страна ще се обадят в дадения филиал и ще ''изпратят'' служител да прибере остатъка от партидата. Най-вероятно е изпусната нестикирана бройка, а не цяла партида.

# 737
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте, търся, инфрачервена лампа на лидл. Нямаше я в нашият град. Ако някой я има и иска да се раздели с нея, ще я закупя. Трябва ми за нагревки на ръката. Благодаря Ви!

# 738
Интересно че пише "Най-добър до/Партида" - понякога слагат датата на производство като партида. Ама с това "Най-добър до" отпред е бая съмнително. Мен лично не би ме притеснило, ако е и срокът на годност, най-вероятно яйцата са прекарали поне последните няколко дни на доста по-ниска температура от +18 градуса. А и "Най-добър до" не предполага ли, че не се разваля "автоматично" след тази дата? Но вкъщи ядем много яйца и не се застояват (даже да се застоят по изключение, пак не са се разваляли). Не сме и алергични.
По принцип ме дразни обаче, когато пишат неясни неща по опаковката.😂

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 04:33 от dolce miele

# 739
Ами, то разлика между  "най-добър до" и "срок на годност" има, обаче за яйца и
аз ще се замисля. По-точно не бих консумирала и сякаш не е много удачно точно на яйца
да пишат "най-добър до".
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/710024-kakva-e-razlikata-mezhdu … st-i-nay-dobar-do

# 740
То и диапазонът им на температура на съхранение доста варира...

# 741
  • София
Върнах ги, извини се човека, каза, че не било допустимо, но явно се е случило.
Ние не ядем много често яйца и гледам да е дълъг срока, и аз не знам как не погледнах на място.

# 742
От тяхната марка кафе капсули, кои имат най-плътен вкус и аромат?

# 743
Долче, яйцата са доста траен продукт, не се притеснявай. Чупиш и гледаш дали е ок (вероятно ще е). Разваленото яйце си личи от километри. Гледа се състоянието, не срокът.

# 744
zenata, да, така правя. Яйце ми се е разваляло, ако го забравя някъде отзад в хладилника с месеци, иначе не.🙂

# 745
  • Mediterraneo

Капсули за каква кафемашина?

# 746

Капсули за каква кафемашина?
За тези с приставки за Dolce Gusto, Nespresso, Lavazza Blue и хартиените

# 747
  • София
Здравейте, търся, инфрачервена лампа на лидл. Нямаше я в нашият град. Ако някой я има и иска да се раздели с нея, ще я закупя. Трябва ми за нагревки на ръката. Благодаря Ви!
Вече няколко пъти виждам търсене на инфрачервена лампа. Нямам и не съм се заглеждала в параметрите, но в къщи имам една крушка на  PHILIPS инфрачервена, която съм я сложила на най-обикновена нощна лампа. Мисля, че върши същото като предлаганата лампа. 
Скрит текст:
Скрит текст:

# 748
# 749
Здравейте, някой дали знае тази ръчна прахосмукачка, която е от днес, с каква всмукателна мощност е и като цяло дали е добра?

Общи условия

Активация на акаунт