Отговори
# 360
Като го знам колко е по сватбите Етьо или последния епизод или на годежа на някой главата му я пращат в кутия...
Дидии, тъкмо се размечтах и ти ми подряза крилете. Значи хич да не търся сватбена рокля, а да си кътам новото евро.
Освен да се разходим до Истанбул, за да се фотнем с младоженците - друго май няма да ни огрее.

Нали знаеш ,че понеже съм пряма и откровенна не ме обичат.

Хайде отлитам че пак бачкане ужасия... Кучето ми беше болно не мога да се погрижа за него от кирливия магазин. Днеска се вбесявах защо съм се върнала отново. Така и не разбрах ,че бивше гадже и бивша работа не трябва да ги подновяваш ама хаде...

# 361
Добро утро! Фактът , че възприемам така Чийдем означава , че актрисата перфектно си играе ролята и много правилно е избрана за тази роля..Колкото до стрелбата , впечатление ми прави не толкова броя на жертвите ,а безцеремонността  на Ешреф - а се показа човек , а умря. Колкото до края на сериала , напълно наясно съм , че гледам ретроспекция на живота на Ешреф - краят е ясен , Йомер ни го разказа още в началото..Все пак това е животът на един мафиот , а самият той си е завършен убиец ,превърнал се в такъв поради условията , в които е живял и стечение на обстоятелствата.По природа човек с добро сърце , който светът е превърнал в това , което е.Flowers Hibiscus

# 362

Демет си комуникира с фен и слушат песни в изпълнение на Демет - Нисан в караваната и до нея е колегата и приятел от групата в Ешрефа, който беше китарист.  

И ново от Елчин

Днес е Звездното  събитие ✨в Рияд и Хазалка вече е там заедно са пристигнали с Баръш Ардуч. ПУ , ПУ много са хубави , усмихнати и така си отиват визуално. 👌🤩😍😍Направо се размечтах за общ проект заедно. Ще им се получи защото са много талантливи и двамата. Довечера ще има много материал  ще го пореледим и отразим. Колежката Бюшра Девели  от актуалния ни сериал също ще блести и ще бъде сред гостите.    

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 11:54 от femmi2

# 363
Здравейте, дами!

Изтървах кафето, стана обедно време докато се организирам да пиша в темата. Извинете ме!
Започвам с нещо, което прочетох при рускините. Колко е вярно времето ще покаже.
Цитат
  Нова актриса ще се появи в епизод 30 от сериала „Мечтата на Ешреф“ #EşrefRüya 🩵🧿

Добро утро! Фактът , че възприемам така Чийдем означава , че актрисата перфектно си играе ролята и много правилно е избрана за тази роля..Колкото до стрелбата , впечатление ми прави не толкова броя на жертвите ,а безцеремонността  на Ешреф - а се показа човек , а умря. Колкото до края на сериала , напълно наясно съм , че гледам ретроспекция на живота на Ешреф - краят е ясен , Йомер ни го разказа още в началото..Все пак това е животът на един мафиот , а самият той си е завършен убиец ,превърнал се в такъв поради условията , в които е живял и стечение на обстоятелствата.По природа човек с добро сърце , който светът е превърнал в това , което е.Flowers Hibiscus
Mery, аз пък съм непоправим мечтател. Вярвам в доброто. Не съм забравила и за момент думите на Йомер, но това не ми пречи да мечтая за happy end, изхождайки от факта, че гледам измислена и художествено претворена история.
Да, права си, че Ешреф е безцеремонен когато трябва да накаже престъпниците и когато трябва да защити близките си, но аз оправдавам действията му.
В света на мафията всичко се решава с оръжие в ръка - или убиваш, или те убиват. Средно положение няма. За да промениш условията и обстоятелствата, в които си живял, трябва да се бориш да превърнеш света в едно по-добро място за живеене, в което човекът с добро сърце ще разкрие истинското си лице.

"Ако видите шанс за щастие, използвайте тази възможност и бъдете щастливи."
Много усмивки и незабравими моменти в почивните дни ви пожелавам!

# 364
Каква ли ще го играе тази  актриса ,ако е вярно че ще влиза?

По това, което сте коментирали Бюшра си играе много добре ролята.  Ешреф е в мафиотските среди и такъв му е живота но той е с много добро и и чисто Сърце и има принципи. Различава се от другите типажи. Надеждата умира последна. Дано има що годе щастлив край.  Не казваме захаросан.... Но пък ако няма ще бъде правоподобно предвид историята.  

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 13:24 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт