Отговори
# 390
# 391
Каан и Бюшра са седнали един до друг

# 392

Цитат
Актрисата #ХазалКая се сблъска с оживен интерес от страна на феновете си на церемонията по награждаването, на която присъства в #Рияд

# 393

Цитат
Абсолютно зашеметяващо 😍✨✨✨
Хазал изглежда ослепително 🫰

birsenaltuntas
Нашите жени са зашеметяващи. Хазал Кая изглежда невероятно. Какво мислите?
@HELLODERGISI

# 394
Нося  това с молба да споделите ако попаднете на хубави снимки на Туба.
Много искам да я видя, но не ми излиза никъде все още, гледах и в профила й в инстаграм.
А да се надяваме,че щом Чаатай Бей има желание да играят заедно, тя е евентуална бъдеща екранна партньорка.🤗🥰

Двамата се познават от години и често са засичани заедно на светски събития. През годините имаше слухове за общ проект, като например в сериала „Обадете се на агента ми“ (Menajerimi Ara), където и двамата се появиха като гост-звезди, макар и в различни епизоди.

# 395
Веднага ги нося.

С Халит Ергенч са дали награда

# 396
Няма две мнения по въпроса. Хазал изглежда Ослепително. Уникална е. Огън жена.🔥 Естествена , чаровна и усмихната и много вежлива към всички и внимателна.

Всички жени на церемонията са хубави и изглеждат прекрасно. Имам забележки към тоалета на Ханде Ерчел но явно не разбираме от мода и стил. Тя може и с рекламна цел да я е облякла. По лъскави неща не си падам много. Но тя има хубаво тяло и грация така че може да си позволи много неща. Роклята на Мерием нещо не ми допадна..... Rolling Eyes

Лори , тя Туба е хубава ама аз съм резервирана към такова партньорство. Щом Чаатай бей иска и я смята за добра актриса така да е. Аз съм на съвсем различно мнение и усещане.

Ето снимки

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 22:20 от femmi2

# 397
Няма да се изненадам ако Туба е следващата партньорка на Чачо в предстоящия му филм.
Интересна екранна двойка ще се получи.
Дано се сбъдне желанието на Чачо! Hands Pray

# 398
Еми, Хазал наистина е зашеметяваща!💫😍
Тя става все по-хубава със всяка изминала година...Пу да не й е уроки.🤗

Диди , много благодаря!😍
Ехх, красавица си е Туба, няма спор.
Чаатай има вкус за жени.🤭

Феми, недей и ти сега за партньорството.😀🤭Тази тема накрая ще ме довърши - бунт срещу екранни партньорки.🤭😀Шегувам се разбира се, всеки има право на лично мнение.🤗
Защо си резервирана, заради разликата във възрастта ли? Тя мисля,че е на 43-44 години, ако не се бъркам.
Благодаря ти и на теб за снимките!🤗♥️

На мен ще ми е много любопитно каква игра ще направят заедно.
Аз я харесвам. Но аз като цяло нямам лошо мнение за почти никой актьор, повечето ги харесвам.🙃

На Ханде тоалетите няма да ги коментирам, защото щом за няколко нейни аз съм в потрес... Да си кажа, много е възможно аз да си нямам хал хабер от мода.🙄🫣

# 399
# 400
birsenaltuntas
Büşra Develi, звездата от Eşref Rüya, изглеждаше стилно на наградите Joy Awards...

# 401
Аз съм изненадана и силно впечатлена от Бюшра.Много е красива, а аз съм така предубедена заради Чийдем.🫣
Направо стоях с отворена уста поне пет минути, като видях тук снимките.
Страхотна е! 😍

# 402
Бюшра е хубава мацка беше години наред приятелка на Бурак Дениз по едно време наскоро пуснаха и сериала и с Озан Долунай и Окан Я по Нетфликс.

# 403
Бюшра наистина изглежда страхотно, но това не ме изненадва. Последните ѝ фотосесии също са много приятни.
Туба също изглежда перфектно:

# 404

Общи условия

Активация на акаунт