Отговори
# 465
Здравейте, дами!

♦19 януари 2024 г., е датата на излизане на CADDAR(2024). 💥🎞#Турция
Екшън. Драма. Криминален.
В ролите: #ÇağatayUlusoy #SümeyyeAydoğan #OnurSailak #AlperÇankaya #AytekŞayan #LaçinCeylan.❤
Дахан се завръща у дома след служба в армията, но вече не може да се върне към предишния си живот. Приятелката му, Айдан, го изоставя без дума. Брат му, Рюзгяр, е поел по грешен път и, меко казано, е забъркан в неприятности. Под влияние на тези мрачни промени, Дахан открива и тъмна страна в себе си. Военното му минало, бойните му умения, личната му храброст и отчаянието го превръщат в един от най-опасните мъже в Истанбул. Преди, самият той нямаше представа на какво е способен.💫♥💫

"Струва си да харчиш настоящето само за нещо истинско."
Здраве, търпение и надежда през новата седмица ви желая!
Успешен понеделник!

# 466
Честита годишнинина на Гаддар Nature Sparkles

# 467
Привет, момичета!💐

Честита годишнина на Gaddar !💫

Феновете продължават да си творят, след като продукцията не действа по въпроса.↘️

# 468
НОВО От Продукцията  ''Идват трудни изпитания за Ешсан'' 🥹
Какъв епизод идва!

Новият епизод на #ЕшрефРуя е по #KanalD в сряда от 20:00 часа и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime.

Нисан е спасена и е вече в къщи и Ешреф се грижи за любимата си . Hearts

# 469
Преди да продължа по същество - малко жълтинки:

❥ Програма „Да поговорим“: Демет Йоздемир и Чаатай Улусой бяха в списъка с гости за церемонията по връчване на наградите „Joy Awards“, но не успяха да присъстват поради ограничения във времето, свързани със снимките на сериала #EşrefRüya.

Нещо тази новина не ми звучи достоверно. Чачо и Демет ангажирани със снимки, а Бюшра свободно пътува до Рияд.
Тази неразбория взе сериозно да ми дотяга. Не ни стига, че цял първи сезон се питахме кои са главните герои в „Eşref Rüya“, защото на преден план се бутаха всички останали, ами и сега Демет и Чачо са навряни в ъгъла.
Аман... Да вземат да ги занулят, та на екрана да блеснат Чийдем и Кадир.
Феновете си искат EşSan, жадуват за техни общи снимки, но уви... получават това, което продукцията е решила, без значение, че историята за Мечтата на Ешреф потъна някъде. Затова и рейтингите вместо да растат, ще падат стремглаво.
Време е Етем да си спомни коя е основната сюжетна линия.

# 470
Тази жена не я понасям  Чаатай или който и да е актьор няма нужда от такива фенове
Няма такава клеветница!

# 471
Аз също се съмнявам и не вярвам в тази новина и клюка по точно . Ако беше така щеше да се разпространи още тогава скорострелно .  Като си знаем стоката си имаме на ум че може и да е отказал наистина . Дори и да имат снимки по сериала за един ден и нощ могат да отлетят , присъстват и върнат.  Надяваме се все някога да го видим да блесне в Рияд и отвее всичкииии Nature SparklesSparkling Heart Stuck Out Tongue

Рейтинга  спада тогава , когато има футболни мачове. Иначе сме си много добре и вървим нагоре . Чаатай и Демет имат като главни  своето екранно време, но е факт че се обръща повече внимание и на другите герои и развиват и така трябва но да има баланс и да не ни навират Чийдем в романтичните им моменти, както беше в Шиле . Angry Кадир се харесва на публиката и може да се решили да го оставят и засилят интригата като е син на Хъдър. Актьора много добре влезна в образ и има колорит.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 15:56 от femmi2

# 472
Аз също смятам,че е жълтина това...🙄
Чудят се какви глупости да си измислят вече...
Но че се измества често основната сюжетна линия, ами съгласна съм.
Мечтата на Ешреф уж, а предимно виждаме мечтите на Чийдем (обсебена от Ешреф), Кадир(власт и пари) иии Гюрдал(жени,жени).
Не мога да отрека,че харесвам Гюрдал и Кадир, но все пак сериала не е комедия.
На моменти се прекалява с тях.
Някак ми се искаше да задълбаят повече над детството на Ешреф и Нисан.
Исках да видя какво са преживяли и двамата.Каква е връзката на Нисан и Афра със семейството на Динчер, че са ги изпратили в техния дом, кой е майстора с когото Ешреф си споделя за Руя, той при него ли е живял, тези неща са ми интересни.
Доста неща все още са неясни.🫣

# 473
Не знам кой е този господин и с какво се занимава , но явно е важен и известен

На въпроса кой от новото поколение актьори харесва най-много, Хамди Алкан изброи следните имена. 💥
https://x.com/DTural/status/2013181315286233572

Çağatay Ulusoy
Aras Bulut İynemli
Afra Saraçoğlu
Mert Yazıcıoğlu
Cem Yılmaz

Чаатай Улусой
Арас Булут Ийнемли
Афра Сарачоглу
Мерт Язиджъоглу
Джем Йълмаз

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 16:07 от femmi2

# 474
Феми тъкмо попаднах на него в една фен група за Арас↘️
https://www.instagram.com/reel/DTsYTa1DMZg/?igsh=czY3eTZxNTg1NzQw
Той е продуцент, режисьор, писател, а аз го знам и като актьор.🙃
Той даже е актьор от 90-те години още, мисля...
Участва във филма за  Ататюрк, ако се разровя, кой знае още в колко филми участва.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 16:14 от bebè ∞

# 475
И в Шербета съм го гледала беше баща на учителя Илхами който харесваше Нурсема.

# 476
Героят ни Хъдър напуска сериала #EsrefRüya ☹

Скоро не бях засичала Queen фенката на Чачо. Не мога да не цитирам коментара ѝ.

Цитат
Боже мой, нямам думи! 🤌🤌 Ешреф Тек не може да сдържи гнева и яростта си!!! Просто брутално. Това може би е вторият най-добър герой на Чаатай. Просто казвам, че никога не съм виждала толкова много перфектни сцени от един герой. 🛐

# 477
Благдаря за инфото момичета . Човека има вкус и усет и не е случаен . Wink

Нашата приятелка Куин отново е в десятката и пише емоционално  и по това си приличамееее двете

В тази класация до началото на февруари може да се гласува за продукции  , актьори и актриси , екранни двойки . Лесно е само отбелязвате в кръгчето без да са нужни регистрации . Има и автом . превод на анкетата .
https://gencleresorduk.com/2026/01/15/turk-dizileri-ve-oyunculari-anketi/

Резултата досега

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 17:10 от femmi2

# 478
Вече не мога да се ориентирам в наградите. Преписвам по инерция от руските сайтове.
Стига ми само да видя имената на Чачо и Демет.

Резултати от наградите 👇

📍Демет Йоздемир получи наградата за най-добра актриса на годината на наградите Mevcut Bilgi

📍Сериалът #EşrefRüya получи наградата на журито за най-добър телевизионен сериал на годината

📍Чаатай Улусой получи „Наградата на журито за най-добър актьор на годината“

# 479
Още нови снимки от Продукцията

Да се удавиш в лъжичка "любов"...

Общи условия

Активация на акаунт