🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 12 810
  • 231
  •   5
Отговори
# 225
https://www.instagram.com/reel/DTpsQo5jPCb/?igsh=MW4yY2dkMXlkZDVieg%3D%3D
Поствам интервюто на български:
Тамара-Ето ме тук, чакам Кан Джаман да дойде и да ми разкаже всичко за своя нов сериал „Ел турко“.Приготвила съм му няколко чинийки с испанска храна, която да пробва.Знам, че сега ми завиждат много жени и мъже, но наеха мен. Какво да се прави... Ами ето вече е тук. С Хан. Хан? Грешно ли го казах? Боже мой, така ще проведем цялото интервю.
Джан-Дж, трудно ли е да се произнесе на испански? Защото такава сричка няма.
Тамара-Да, вече е време да има. Да започнем с това или не?
Джан-Говорят, че съм гладен като хиляда демона.
Тамара- Добре, тогава да започнем с това, което искаш.
Джан-Винаги започвам с пата негра.
Тамара-Тогава давай.
Джан-Но това се яде с ръце, нали?
Тамара-Разбира се. Всичко това са мезета.
Джан-Не се реже, това е невежливо, пата негра не се реже.
Тамара-Има хора, които махат мазнината, но не е правилно.
Джан-Не трябва, нали?
Тамар-Не трябва.
Джан-Длъжни сме да казваме, че не трябва така да се прави.
Тамара- Точно така. Прав си. А анчоусът? Това е тази малка рибка.
Джан-Това не ми е по вкуса, с маслина.Отделно може. Може ли всичко да доям?
Тамара-Еми тогава турчин, галопиращ на кон, в бяло, разгърден.
Джан-Да, торса ми.
Тамара- И имаш татуировка.
Джан-Да.
Тамара-Какво означава тя?
Джан-„Нокътят“ представлява петимата братя. Турчинът им е предан. Той страда още повече, знаеш ли защо?
Тамар-Защото му е татуирано на гърдите.
Джан-Да.
Тамар-Колко тъжно. И той трудно се разбира с всичките си братя или само с един? Това може ли да се каже или не? Ами тогава може ли да се каже къде се случва всичко това?
Джан-Да в Моена. Действието се развива в Италия. Това е истинска история, в която османски воин бяга от Османската империя, защото го смятат за предател.Той се влюбва във „вещица“ – една италианка.
Тамара-Глория.
Джан-Да.
Тамара-Която те лекува. Каква красива история.
Джан-Това е истинска история и в Моена до сега говорят, че са турци, макар да са италианци.
Тамара-Каква хубава история. Какво искаш да пробваш сега?
Джан-Тортиля.
Тамара-Хайде да я пробваме. Как ти харесва? Повече или по-малко препечена?
Джан- По-малко.
Тамара-Но ако знае думата извара...
Джан-Как би трябвало да е приготвена?
Тамара-На мен ми харесва по-малко препечено, но съм родена през 80-те и тогава я препичаха много, така че това стана като иновация.
Джан-Колко яйца има?
Тамара- Примерно осем.Просто взимай направо от чинията.
Джан-Първото, което правя като се събудя е да закуся-маслини, яйца, авокадо. И после отивам във фитнеса за два часа и половина.
Тамара- Два часа и половина? Това е прекалено.
Джан-Аз наистина прекалявам, защото ми харесва два часа и половина, три.
Тамара-Тоест толкова спорт ти трябваше да бъдеш във форма за всички тези сцени, където яздиш кон.
Джан-Да. Турчинът трябва да е много як, мускулест.
Тамара-Много мускулест.
Джан-Ние това го правихме примерно на тегло. Около 102 - 103 кг. Знаеш ли какво ми харесва в Тенерифе? Три месеца искам – набръчкани картофи с мохо.
Тамара-Да, много е вкусен.
Джан – И гофио.Имам въпрос.
Тамара-Казвай.
Джан.Ако изям всичко какъв трофей ще ми дадете?
Тамара-Значка?
Джан-Това трябва да е трофей, нали? Не мога да повярвам, че ти не си измислила нещо, което да ми хареса.
Тамара-Аз съм голяма фантазьорка, така че не ми създаваш никакви проблеми а и имаш още четири ястия. От колко време си актьор?
Джан-12 или 13 години.
Тамара-Ти да видиш. Колко приятно.
Джан-Преди това бях адвокат.
Тамара-Лъжеш.
Джан-За кратко.
Тамара-Колко приятно. Ти си не само млад, но и умен.
Джан-Да, така казват.
Тамара-Колко хубаво. Гледай ти, какви изненади. Аз спечелих Мастър шеф и след това станах шеф-готвач. Шеф съм. Надявам се, че ти харесват крокетите, които ти приготвих.
Джан-С много бешамел са.
Тамара-Много добре. Ами аз се учих от френската кухня и там готвих тонове бешамел.
Джан-Тортилята много ми харесва.
Тамара-Гледай сега да не ми вземат наградата „Мастър шеф“. Аз впрочем дойдох да те питам за серила ти.
Джан-Имам добра новина. Ти спечели. Не мога да продължа.
Тамара-Прав си.
Джан-Заситих се.
Тамара-Засити се?
Джан-Сега ще се пръсна. Мислех, че мога да продължа, но...
Тамара-Не, добре се нахрани.Отлично. Насърчи ни да гледаме „Ел Турко“ с Жан. Правилно ли го казах?
Джан-Джан, перфектно.
Тамара-И аз вече зная какъв отличен план имам за уикенда. Сериалът „Ел Турко“ вече е достъпен на Мовистар плюс. Там ще видим Кан Яман.

# 226
Опаа, направили са промяна в общото класиране -> TOP TV Shows on Netflix на 21 януари 2026 г.
9-ти сме! Nature Boom

Сандокан удря Нетфликс СИЛНО! Rocket Rocket Rocket

И тук има промяна, актуализирали са местата!

genevieve, хиляди благодарности за превода! Flowers Rose

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 19:50 от grozdence*

# 227

Джан Яман преобърна Толедо с главата надолу: фенове, секретност и снимачна площадка, която никой не вижда.
Турският актьор снима новия си сериал в град, където появата му е мимолетна, очакването е голямо, а секретността царува.
В наши дни Толедо преживява тиха, почти кинематографична революция. От понеделник градът се превърна в снимачна площадка за нов проект на Джан Яман, един от най-популярните международни актьори днес, който снима първия си испански сериал в регионалната столица: „Лабиринтът на пеперудите“. И, както подсказва заглавието, сближаването с актьора се е превърнало в истински лабиринт за феновете му.
Следи от присъствието му се появяват постепенно. Някои фенове успяха да го зърнат на гарата на AVE, докато други чакаха с часове на различни места на снимачната площадка, винаги надявайки се на изненадваща поява. Когато обаче дойде време за снимки в старата болница Virgen de la Salud, мнозина бяха разочаровани. Достъпът беше отказан и цареше абсолютна секретност. Очакването не е случайно. Джан Яман е едно от най-екстравагантните явления на международната телевизия. Откакто испанската публика го откри в сериали като „Erkenci Kuş“, „Dolunay“ и „El hombre equivocado“ („Грешният човек“), популярността му продължава да расте. Неговата харизма, присъствие и легион от предани фенове го превърнаха във фигура, способна да наруши рутината на всеки град, който посети. И Толедо не е изключение.
Миналото лято съобщението, че ще снима първия си сериал в Испания, вече предизвика любопитство. Сега това обещание се превърна в реалност в Толедо, където той ще прекара няколко дни, потопен в снимки, които превърнаха квартали и ежедневни места в измислени декори. Във вторник екипът на филма се премести в квартал Паломарехос, необичаен за подобни снимки, но за няколко часа той се превърна в епицентър на погледи, вдигнати мобилни телефони и приглушени разговори. Наблизо, старата болница „Вирген де ла Салюд“ е дом на екипа, засилвайки усещането, че градът тихо – макар и деликатно – бива превзет от филмите и телевизията.
В понеделник вечерта екипът засне сцени и на гарата, едно от онези места, където реалността и измислицата се преплитат безпроблемно. Там, сред пристигащите и заминаващите пътници, някои успяха да потвърдят това, което вече беше публична тайна: Джан Яман е в Толедо. „Лабиринтът на пеперудите“ е филм на Secuoya Studios, който съчетава екшън, романтика и интрига в история, развиваща се в света на шпионажа. Освен Джан Яман, в актьорския състав са актьори като Мария де Нати, Андреа Дуро, Феликс Гомес, Пако Тус, Виктор Клавихо и Хорхе Сукет, както и много други, които формират екип с високи амбиции от самото начало.

# 228
Ед е голям фукльо ама Grinning Джан е доста по-скромен. Предполагам, щото е зает Grinning
Нека се радват, те двамата най-много рекламират Сандокан!
Скрит текст:
Сторитата са от по-рано днес и от снощи.

Джан:
"Държави, които са свидетели на приключенията на Сандокан в Netflix"

Ед:

Страхотна статия!
Ще цитирам няколко откъса, иначе няма да съм аз, ако не ги подчертая Simple Smile
Джан Яман преобърна Толедо с главата надолу: фенове, секретност и снимачна площадка, която никой не вижда.
В наши дни Толедо преживява тиха, почти кинематографична революция. От понеделник градът се превърна в снимачна площадка за нов проект на Джан Яман, един от най-популярните международни актьори днес, който снима първия си испански сериал в регионалната столица: „Лабиринтът на пеперудите“. И, както подсказва заглавието, сближаването с актьора се е превърнало в истински лабиринт за феновете му.
Следи от присъствието му се появяват постепенно. Някои фенове успяха да го зърнат на гарата на AVE, докато други чакаха с часове на различни места на снимачната площадка, винаги надявайки се на изненадваща поява.
Очакването не е случайно. Джан Яман е едно от най-екстравагантните явления на международната телевизия.
Неговата харизма, присъствие и легион от предани фенове го превърнаха във фигура, способна да наруши рутината на всеки град, който посети. И Толедо не е изключение.
С испанките обаче шега не бива, по-нахални са и от италианките!
Само като се сетя какво беше на летището (вътре и вън), и настръхвам Animal See No EvilGrinning
Нека си припомним какви са испанските фенки:
Скрит текст:
Джан Яман буквално спира летището в Мадрид по време на посещението
си в Испания

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 21:18 от grozdence*

# 229

Директор Алесиани, учител на Джан Яман в гимназията в Истанбул:
„Спомням си го добре; беше мил и учтив.“
Спомените на учителя за актьора, сега един от най-известните актьори на момента и участващ в новия телевизионен сериал „Сандокан“, са свързани с младостта му като италиански гимназист в Турция.
Джан Яман, в момента един от най-известните актьори на момента и водеща роля в новия телевизионен сериал „Сандокан“, излъчван по Rai Uno, е учил в гимназия в Истанбул при професор Антониета Алесиани, учителка по математика и физика от Чивитанова. По-късно Алесиани става директор на провинциално училище, а след това и директор на Института по геометрия и инженерство „Коридони“ в Чивитанова, където се пенсионира през 2017 г.
Спомен на един учител: „Спомням си много добре Джан Яман, висок и слаб, много мил и учтив, в клас от 20-25 момичета и момчета, посещаващи Италианската гимназия, разположена в центъра на града близо до италианското посолство. Това е частно училище, управлявано съвместно от нашето Министерство на образованието и Министерството на външните работи, където ние, италианските учители, бяхме изпратени да преподаваме. Италианската гимназия, основана през 1888 г., е силно селективна; тя приема млади хора, търсещи международно образование.“ „Яман е адвокат с отлично владеене на езици.“ „Яман стана адвокат“, добавя Алесиани, която е преподавала в Истанбул от 2003 до 2007 г. „Той е учил нашата литература, включително Данте и Леопарди. Тогава се появи подходящата възможност и той навлезе в света на актьорството. Говори свободно италиански, както и английски и испански. Радвам се за успеха на Джан със сериала „Сандокан“, който беше огромен хит по телевизията. Той го заслужава. Пожелавам му още много успехи.“

# 230
genevieve, благодаря за двете статии, с удоволствие ги прочетох!

Грозденце, това не е за спойлер...
Едвам го опазиха полицаите, изнесоха го почти на ръце. Испанките са много горещи.

А за Ед и Джан, какво да кажа!
Събрали се двама фукльовци и се кефят на проекта....ами отива им, има и за какво!

# 231
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за преводите,рейтингите и коментарите! Flowers Rose

Желая ви приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт