Препоръки за астролог - 6 тема

• 10 889
  • 145
  •   1
Отговори
# 135
Деси ковачева - моите впечатления са, че разбира, много обяснява, само че обръща много внимание на новолуния и пълнолуния, коото според мен са малко като последната дупка на кавала като прогностика. По прогресии, дирекции и транзити мен повече ме вълнува какво предстои, новолунията задават някакъв фон, но поне според мен ненужно много време говори за тях. Иначе , съветва кога е добър период за нещо, какво може да стане и тн. Мисля, че е добър астролог.

Аз наскоро бях писала за Анелия Цветанова- на консултацията ме питаше мъжа ми иска ли да сменя работа, тогава нямаше такива намерения и й казах " не". Но ето че месец по - късно той реши да сменя. Явно тя го е видяла.

# 136
Здравейте,

Някой правил ли е консултация с Валентина Маренова? Моля,за отзиви 😊😇
Благодаря 💌

# 137
Деси ковачева - моите впечатления са, че разбира, много обяснява, само че обръща много внимание на новолуния и пълнолуния, коото според мен са малко като последната дупка на кавала като прогностика. По прогресии, дирекции и транзити мен повече ме вълнува какво предстои, новолунията задават някакъв фон, но поне според мен ненужно много време говори за тях. Иначе , съветва кога е добър период за нещо, какво може да стане и тн. Мисля, че е добър астролог.

Аз наскоро бях писала за Анелия Цветанова- на консултацията ме питаше мъжа ми иска ли да сменя работа, тогава нямаше такива намерения и й казах " не". Но ето че месец по - късно той реши да сменя. Явно тя го е видяла.

Искам да попадна именно на добър прогностик.

# 138
Илияна Магерова, Деси Ковачева и Анелия Цветанова са моите препоръки.

# 139
Здравейте,

Някой правил ли е консултация с Валентина Маренова? Моля,за отзиви 😊😇
Благодаря 💌
За мен Валето е прекрасен астролог и човек. От години се консултирам с нея и при мен има огромна познаваемост.

# 140
  • По света и у нас
Аз правя 2 вида прогнози - едната е по транзитни планети, и другата е с вторични прогресии.

# 141
Момичета като не си знам часа на раждане кой бихте препоръчали за да ми го изчисли ?

Мога да препоръчам Загата.
Ползвам услугите му трета година, научих за него от тук.
Да, знам, че имаше доста негативни коментари за него и много хора не са доволни, но аз съм от доволните.
Много начетен, невероятен е.
Преди три години правих ректификация и рожден хороскоп.
Трета година си правя подробен писмен годишен хороскоп.
За миналата година мога да кажа, че беше брутално точен откъм събития и прогнози, които се сбъднаха.

Ползвала съм услугите и на Силва Дончева, но тя в момента набляга на други неща. Силва също е много добра в прогнозите. На нея съм много благодарна също.

# 142
  • София
Момичета като не си знам часа на раждане кой бихте препоръчали за да ми го изчисли ?

Мога да препоръчам Загата.
Ползвам услугите му трета година, научих за него от тук.
Да, знам, че имаше доста негативни коментари за него и много хора не са доволни, но аз съм от доволните.
Много начетен, невероятен е.
Преди три години правих ректификация и рожден хороскоп.
Трета година си правя подробен писмен годишен хороскоп.
За миналата година мога да кажа, че беше брутално точен откъм събития и прогнози, които се сбъднаха.

Ползвала съм услугите и на Силва Дончева, но тя в момента набляга на други неща. Силва също е много добра в прогнозите. На нея съм много благодарна също.
Може ли да дадете пример, колко брутално точен е бил Загата?
Аз също правих ректификация и рожден хороскоп при него, но се отказах, след като напълно сгреши отговора на един хорарен въпрос - т.е. стана точно обратното на това, което той прогнозира. Иначе му вярвам за ректификацията - беше направена на база на много въпроси. Рожденият хороскоп беше напълно безсмислен и някак не го свързвам особено с мен. Като цяло моето впечатление е, че е много прицизен и точен в изчисленията, но дали ги тълкува правилно.

# 143
За съжаление не мога.
Нещата са лични и не са за публичен форум.

# 144
  • София
За съжаление не мога.
Нещата са лични и не са за публичен форум.
Разбира се, че не ви питам за нещо конкретно от живота ви. Но бихте могли да кажете колко събития е предвидил, колко точно е определил времето, в което са се случили, или пък ви е предупредил за нещо, от което сте предпазили с неговото предупреждение. Може да ни кажете по този начин без въобще да навлизате в нищо лично.

# 145
  • в 1001-та нощ
При мен прогнозите на Загата също са брутално точни. От няколко години правя - още от времената, в които ги правеше в аудио формат във вайбър. Сега поръчвам писмените. Последно коментираше, че му отнемат твърде много време и вероятно ще оптимизира.

Най-ефективни и точни при мен са годишните прогнози. Към тях има и месец по месец, но там е различно. Не че не са точни, но в годишните прогнози хваща по-генерално тенденции и събития и толкова добре ги описва по фин начин, че винаги се изумявам.

Спомням си една година - чета прогнозата и виждам, че ще стане точно това, което искам. И съм доволна. Но ... в средата на годината - такава "катастрофа". Замислих се, че този път - не позна. И се върнах да чета прогнозата ... И какво да видя. Човекът толкова точно беше описал какво ще стане, а аз толкова съм била "заслепена" от желанието си да се случи нещо конкретно, че съм прочела прогнозата с филтър. Чета и "изопачавам" / нагласям информацията така, както бих искала да я видя.

Трябваше да изям шамарите, за да сляза на земята и вникна в същността. Е, научих се чета без филтър.

Той ползва антични техники, цитира автори, това може да е обременяващо за четящия. Понякога "превежда" на съвременен език посланието. Предполагам, че това може да е дразнещо за четящите, тъй като някой нагоре написа, че имало недоволни.

Давам си сметка, че прочитането и възприемането на една прогноза, а и оценката и по-късно - зависи доста от четящия, от състоянието, в което е, от взаимодействието между астролога и човека. Факторите са много.

Общи условия

Активация на акаунт