Пациенти на Д-р Александър Калчев - 2

• 12 043
  • 329
  •   2
Отговори
# 315
Здравейте момичета,
Който е правил микробиом, кога точно се прави и може ли да се правят опити в съответния месец? Благодаря предварително!

# 316
При мен се падна малко след овулация. Искаха да е на чист ден, нямаше значение.
Не помня какво ми е казвал Калчев, но сме си правили опити въпреки това. Дали е правилно, не знам.

# 317
Здравейте, някой правил ли е цветна снимка при доктора?

# 318
При него е с пяна - малко по-различна процедура от на другите места. В повечето инвитро клиники няма да ви я признаят например.

# 319
Благодаря за отговора. Да, запозната съм с това, исках да разбера дали наистина е по-малко болезнено и дали резултатът е бил обективен ако някоя от дамите тук е правила.
Цитат на: Semirra l[b
[/b]ink=topic=1844920.msg51335209#msg51335209 date=1783696506]
При него е с пяна - малко по-различна процедура от на другите места. В повечето инвитро клиники няма да ви я признаят например.

# 320
Благодаря за отговора. Да, запозната съм с това, исках да разбера дали наистина е по-малко болезнено и дали резултатът е бил обективен ако някоя от дамите тук е правила.
Цитат на: Semirra l[b
[/b]ink=topic=1844920.msg51335209#msg51335209 date=1783696506]

Аз правих такова изследване през март миналата година, според резултата и двете тръби бяха отпушени. През ноември миналата година или 8 месеца по-късно, правих лапаро + хистеро при д-р Калчев и се установи, че имам сраствания и в двете тръби и са частично запушени…Та аз лично не вярвам на 100% на това изследване.

# 321
То и при цветната снимка не е на 100% гарантирано верен резултата.
При мен изследването с пяна беше с обективен резултат.

# 322
Благодаря за отговорите, момичета. Пожелавам успех и здраве 🍀

# 323
Здравейте, правих биопсия и ми изпратиха изследванията по мейла на микробиома с текст, да очаквам обаждане , но за момента нямам такова, след колко време след мейла се обаждат? Или да звъня аз?

# 324
На мен ми се обади първо докторка да ми съобщи и разясни резултатите, и в последствие ми ги изпратиха на мейл. Нямам опит в обратната последователност, но бих изчакала 2-3 дни и бих се обадила аз.

# 325
Здравейте, правих биопсия и ми изпратиха изследванията по мейла на микробиома с текст, да очаквам обаждане , но за момента нямам такова, след колко време след мейла се обаждат? Или да звъня аз?

На следващия работен ден след обяд ми се обадиха на мен

# 326
Каква е цената за прп с хормон на растежа при Калчев? Правила ли е някоя при него и има ли резултат?

# 327
  • Пловдив
Аз правих януари. За цената ще ви излъжа, понеже правих и хистероскопия, и други, и вече ми се сливат. Но при мен нямаше ефект.

# 328
Kira, знам за успели момичета от стимулации, тук във форума се сещам за 2-3 поне. Чела съм и за момичета без успех обаче. Трябва да си прецениш и за теб, има ли смисъл или не. Примерно и при мен беше част от плана , ако другото не сработи, но аз бях решила, че ако овулирам естествено, не задържам фоликули и т.н , няма смисъл от стимулация за мен и по-скоро щях да пропусна тази стъпка и да премина към ин витро. Може да поговориш с доктора във вашия случай защо го препоръчва и какво цели. Стискам палци!
Благодаря ! Аз имам 6 неуспешни инвитро опита и смятам да му се доверя, ако това ми предложи.Ако той ме отпрати и няма шанс, ще пробвам при Сигридов .

аз имам 2 неуспешни инвитро опита ( с 5 трансфера общо) в чужбина и от септ миналата година съм при Калчев. след обичайните хистероскопия, микробиом, прием на антибитотици, имам 2 неуспешни стимулации с летрозол тази година. вече от месец чакам да ми се обадят от центъра да ми кажат какво следва и дали ще се прави 3та стимулация. аз обясних на доктора че не искам пак да правя инвитро. днес пак звънях да питам има ли някакъв отговор от доктора но за сега нищо. другата седмица ще ги търся пак.
аз имам хашимото и ПМОС и д-р Емилова ми каза че при такива случаи те процедират с предизвикване на овулация с лекарства. тъй като при мен липсват (както и месечните цикли).

# 329
Kira, знам за успели момичета от стимулации, тук във форума се сещам за 2-3 поне. Чела съм и за момичета без успех обаче. Трябва да си прецениш и за теб, има ли смисъл или не. Примерно и при мен беше част от плана , ако другото не сработи, но аз бях решила, че ако овулирам естествено, не задържам фоликули и т.н , няма смисъл от стимулация за мен и по-скоро щях да пропусна тази стъпка и да премина към ин витро. Може да поговориш с доктора във вашия случай защо го препоръчва и какво цели. Стискам палци!
Благодаря ! Аз имам 6 неуспешни инвитро опита и смятам да му се доверя, ако това ми предложи.Ако той ме отпрати и няма шанс, ще пробвам при Сигридов .

аз имам 2 неуспешни инвитро опита ( с 5 трансфера общо) в чужбина и от септ миналата година съм при Калчев. след обичайните хистероскопия, микробиом, прием на антибитотици, имам 2 неуспешни стимулации с летрозол тази година. вече от месец чакам да ми се обадят от центъра да ми кажат какво следва и дали ще се прави 3та стимулация. аз обясних на доктора че не искам пак да правя инвитро. днес пак звънях да питам има ли някакъв отговор от доктора но за сега нищо. другата седмица ще ги търся пак.
аз имам хашимото и ПМОС и д-р Емилова ми каза че при такива случаи те процедират с предизвикване на овулация с лекарства. тъй като при мен липсват (както и месечните цикли).
Аз ходих при него. Предписа ми примулит нор и после иглотерапия и физиотерапия. Отделно ми каза да спра миоинозитола. Взимал се само когато имаш много яйцеклетки да правиш повече.Откакто го спрях, се чувствам по- добре.За тази Емилова не съм чувала хубави неща. Всички, които отидат при нея уж се оправят, а като се приберат проблемите се връщат.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 20:16 от Kira55

Общи условия

Активация на акаунт