Отговори
# 720
  • София
Оо, не.
Като Снежнка втори подобен провал едва ли ще има.
Направо са несравними. 😀😉

# 721
  • София
Бяла коса, корем и южняшки акцент: Том Круз в най-смелата си роля досега (ВИДЕО/СНИМКИ)
64-годишният Том Круз претърпява впечатляваща физическа трансформация за новия си филм „Digger“. В първия трейлър на продукцията актьорът се появява с оредяваща бяла коса, корем и силен южняшки акцент – визия, която изненада почитателите му.
След десетилетия, в които се утвърди като една от най-големите екшън звезди на Холивуд, Круз този път се превъплъщава в напълно различен образ. В режисирания от Алехандро Гонсалес Иняриту филм той играе Дигър Рокуел – ексцентричен петролен магнат и милиардер, който по невнимание предизвиква глобална екологична катастрофа.
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/biala-kosa-korem-i-iuzhni … deosnimki-2460763

# 722
Излязоха отзиви от предварителните прожекции за критици за Одисея на Нолън и предвидимо , доста разочароващ филм според тях. Поне тези, които аз следвам и на които имам доверие.
Скрит текст:
Според тях екранното време на Лупита е Елиот е твърде кратко , за да дразни зрителя и тези противоречиви кастинг-решения са най-малкият проблем на филма.

# 723
Както и се очакваше платените драскачи (прочетете няколко дори Бг "разбирачи" уж пишещи за кино Confounded) ще го хвалят, останалите ще си дадат честното мнение. Сигурна съм, че на още доста тубъри няма да им хареса. Въпреки всичко очаквам филмът да оглави бокс офиса, за колко времето ще покаже. Очаквам възторжени отзиви за филма и тук.

# 724
И аз следя групичката около Нърдротик, защото съм "крайно дясна" (всъщност не съм, но от гледна точка на либералите сигурно съм и други неща...). Така че това видео ми излезе в препоръчани и го видях.

Очаквах нещо такова. Все пак казват, че има и добри моменти. Обаче това, че прилича на хорър, не ме радва особено.

Сега на тези им се чудя защо не изкарват рикап, след като нямат никакви задължения към Нолан и не им пука за мейнстрийм медиите...

# 725
  • София
Apex (2026)
https://www.imdb.com/title/tt16431404/

Не мога да разбера целия този шум, който се вдигна около филма на Нетфликс, режисиран от Балтазар Кормакур (Еверест ; Дрейф). Такива филми сме гледали много. Нищо ново, нищо запомнящо се или по-различно. Клише до клише, но това не е проблемът. За мен най-големият проблем е в сценария и цялостния замисъл.

Началото е абсурдно. Не знаех нищо за филма и просто седнах да гледам, и след това, което видях в началото, си казах: ''Уха, ще има покоряване на върхове, героят ще получи ''търсеното'' изкупление, спасявайки някой в експедиция'' или нещо подобно. Вместо това станахме свидетели на преследване в пустошта - толкова банално и толкова ясно като завършек. Антиклаймакс още в 20-ата минута на филма.

Единствените стойностни неща бяха гледките и операторската работа. Имам забележки и към играта на Чарлийз Терон (която много харесвам) и Тарън Еджъртън (когото не харесвам).
-
5.5

# 726
  • Berlin
То не беше ли ясно, че Лупита и Елиът ще са с малки роли, предвид кого играят?🤔 Поне от това, което беше излязло като информация.

# 727
Не е ли ясно, че щипка сол може да пресоли казан с манджа? Същото е. Тук щипките са две.  Даже реално Елена не би трябвало въобще да я има.

# 728
Елена я има в Одисея -
Скрит текст:
когато Атина казва на Телемах да отиде при Нестор, за да разпита за баща си (и временно да се махне от женихите), Телемах заминава с кораб - пътува за първи път, което е голяма работа за него, сприятелява се с един от синовете на Нестор и Нетсор им осигурява превоз до Менелай (колесница - навътре в сушата). Отиват там и са посрещнати от Менелай и Елена. Между другото, те са си супер - нямат проблеми в брака.
Първоначално Телемах не се преставя и точно Елена казва на съпруга си, че това сигурно е синът на Одисей, защото си приличат. Двамата му разказват разни случки от войната (носталгични спомени) и му дават подаръци. Любопитно, Менелай, който също е имал приключения при прибирането (и затова не е успял да помогне на брат си Агамемнон, който междувременно е убит от жена си), знае точно къде е Одисей - жив, на острова на Калипсо.
Но по време на тези събития, Одисей вече е освободен и е при феаките - т.е. на път към къщи.

Интересно, че толкова много критици пишат, че повествованието е нелинейно, но всъщност самата поема не е с линейно повествование.

Общи условия

Активация на акаунт