🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 4 357
  • 110
  •   1
Отговори
# 105
  • Кърджали
Предният път когато бяха отвлекли Фадиме и вуйчото подозираше че може да го е направил Еюпхан, беше подивял. Толкова ли са се свършили момичетата, та баш нали на братовчедка си око хвърлил... Сега когато тези подозрения този път няма да са напразни, пък и момата е вече омъжена... Ейпхан сам си подритва здравната книжка...

# 106
ally_80, добре дошла! Blush

За отвличането на Фадиме от Еюпхан- има предположения, че Исо ще ги намери бързо и няма да кажат на Адил, за да не пострада калпазанина. Все пак за Фадиме е приятел от детството, а Исо я слуша. Sunglasses

Някои нюанси от серията споделям.
Сцената на Фадиме, Есме и Илве много ми хареса. Може би за пръв път Фадиме наистина разбра Есме. Погледът и омекна и те се усмихнаха една на друга. Ледът се пропука. Ще имат добри отношения, само е нужно още малко време. И друго- Есме изобщо не се сърди на Илве и я разбирам. Тя най-добре знае какво значи принуда и да те заплашват с най-близкия.

Красотата, примесена с тъга и много обич на братско-сестринските отношения между Адил и Фадиме.

Реално той я е отгледал и е бил и брат, и татко и майка. Имаше една сцена- Адил беше прегърнал Ели и усети, че Фадиме идва отзад. Тя гледаше плахо, а той протегна ръката си за прегръдка и ги гушна и двете.

Есме също вече може да се опре поне на едната си сестра. Емине все повече ми допада. Отиде в къщата на онези изоглавените за да разузнава. Според мен ще се сближат с мъжа си, това ще е бонус. Blush Той нали ни се издигна в очите. А Бехчет е толкова ударен в главата, че Хиджран ще го сгъне на четири, само до Бехчет и е на нея. Joy Той наиситна е малоумен- в сцената на моста виждаше, че от другата страна са хора на Фуртуна, и то от семейството, но не спря стрелбата.

Детенцето, което играе малката Фадиме е такова сладурче!

По темата за децата. Направо ми се доплака на сцената, в която малката Ели остана във ваната... И за контраст- Есме и донесе топла закуска. Не само това, ами записа любимото и гръцко ястие, за да го направи. Two Hearts

Още нещо- не ми харесва, че започват да избелват Хиджран. Не съм забравила какво е причинила. Всъщност от нейното предателство тръгва всичко- тя се възползва от невниманието на влюбения в нея Гезеп и научи,че Есме и Адил ще бягат, тя каза на баща и, тя издаде, че Есме е бременна. И Есме хубаво и каза- че е змия, с която ще се разправи по-късно. Вероятно нищо няма да и направи, но е добре Хиджран да знае, че злосторствата и не са забравени. Като капак е и отровителка. Също така и Зарифе се опитват някак жертва да направят. Не, не е жертва, пряк участтник във всички злини е.
Пак опънах чаршаф. Smiley

# 107
Споделям мнението за Зарифе,Катя.
Доста дразнеща игра от актрисата
Между другото,интересен казус се получава с отвличането на Фадиме от Еюпхан
Има ли някой запознат с техните традиции да каже,какво трябва да бъде наказанието за него и как Фортуна ще възприемат крадена снаха оттук-нататък?
Не,че в този сериал е стриктно заложен въпросът с морала,но все пак,да ти откраднат снахата  и после да я върнат не е много ок за никой,независимо дали е в Трабзон,или друга част на Турция
Не мисля, че ще се наблегне на това. Напротив може даже това отвличане да сближи Фадиме и Исо. Той така или иначе се дразни на Еюпхан, даже на моменти открито си ревнува. Ако си спомняте в епизода, в който братята ходиха да молят Елени да помогне на майка им, Исо като видя, че Фадиме храни Еюпхан си изревнува, даже накара Фадиме да излезе от стаята.
Самият сериал не към тая работа с честта на момата. Друг е фокусът. Иначе, че Еюпхан ще изгърми е ясно. Това отвличане ще му изяде главата. От една страна Исо ще го шамари, от друга Адил, а от трета баща му.

# 108
Горкият Исо жив да го ожалиш

За Зарифе  още в началото бях писала, че ми е трудно да приема актрисата, но вече  някак  си свикнах и вече по-малко  ме дразни. Сега имам същия проблем  с  прокурорката.

# 109
Аз Зарифе съм я приела, защото се оказва, че актрисата е серийна крадла на деца .Joy В Yalan  продаде дъщерята на сестра си на едно богато семейсто и представи собственото си дете за нейното (на сестра и'). С изненада един път докато я гледах се сетих, че беше и главен злодей в О Hayat Benim, но с много различна визия. В този сериал за пореден път скри  дете от истинските му родители  и представи своята дъщеря за изгубена богата наследница. Та Зарифето е профи 😃

# 110
  • Кърджали
Викаш никой не може да се мери с нея...

Общи условия

Активация на акаунт