Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 23

• 55 076
  • 513
  •   2
Отговори
# 495
Благодаря на всички, които споделиха линкове за гледане на "Морето" снощи. Много ми прекъсваше и не изтърпях да го гледам, но си го прегледах с кеф тази сутрин. Историята е хем предопределена, хем ме държи по някакъв начин именно с наивността си и не ми доскучава. Според мен умело завъртяха нещата към изясняване на "да спиш с врага си". Ще има на какво да се радваме и през следващ сезон. Не сложна история, но много човешка.
Напомни ми на една от любимите сцени от  турски сериал, която съм гледала многократно с млад и красив Бурак Озчивит (в никой друг сериал не ми е харесвал така, както и партньорката му по сериал).
https://www.youtube.com/watch?v=Nhqk-NpbwNA

# 496
Да, Виктрия, Морето е неповторим сериал. Не помня колко отдавна съм гледала серии с онлайн превод, него си го чакам, изтърпявам прекъсванията и после го гледам подробно с нашите буквички. Blush
Ако искаш да споделяш и четеш за сериала, заповядай в темата. Макар че скоро ще имаме лятна пауза, а темата не е фенска и предполагам лятото по-рядко ще пишем. Blush
Има една серия до финала на сезона. Те затова и показаха снощи, макар че е празник предпоследната серия, нямат време, предстои им да излъчват мачовете на Световното по футбол. А и събирането на майка, баща и дъщеря си заслужава в празничен ден да се излъчи, защо не. Blush Е, малко падна рейтинга ,но те имат достатъчно. Blush

# 497
Аз в момента гледам Черна любов. Не знам как съм го изпуснала едно време този сериал. Беше си приключение сега да намеря читав превод на български или английски и на руски бх склонна накрая. Grinning

Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл наистина за попадение. Много ми им прилягат ролите.
Неслихан Атагюл много много бледо я помня от Листопад. Гледам че 2012 е взела много награди за филма Чистилище, ако го намеря някъде ще го изгледам като приключа сериала.

# 498
  • София
Тук са всички филми и сериали на Неслихан
https://turkrutv.net/actors/neslihan_atagyul/

# 499
Някой дали ще превежда Daha 17?

# 500
Линк за Далечен град с руска озвучка?

# 501
Линк за Далечен град с руска озвучка?
https://turoktv.com/17757-dalekiy-gorod-seria-63.html Имате ли картина?

Последна редакция: пн, 01 юни 2026, 21:07 от pipilota65

# 502
Аз нямам картина, черен екран и преводачката си говори със зрителите...

# 503
Аз нямам картина, черен екран и преводачката си говори със зрителите...
Значи само ще слушаме. Joy

# 504
# 505
Тези линкове за озвучки разбирам да бяха един път, два пъти, ама всяка вечер да се искат - вече започва да става досадно ...
И то за сериали, които си имат теми.

# 506
Някой дали ще превежда Daha 17?
Какво се очаква да бъде това? Сериал по платформи, летен сериал, нормален.... Аз нямам проблем с руския, ама като не знам какво и къде да търся, ще бъда благодарна за повече инфо.

# 507
Летния сериал на канал д.

# 508
Тези линкове за озвучки разбирам да бяха един път, два пъти, ама всяка вечер да се искат - вече започва да става досадно ...
И то за сериали, които си имат теми.
Извинете за причиненото неудобство. Идва летният сезон и е  много вероятно темите да замрат, а тези които искат да гледат онлайн в последно време са много затруднени от многобройни прекъсвания. Не сме извън темата, ако искаме линк и някой услужливо се опитва да помогне. Не разбирам такава раздразнителност. Нека бъдем по-толерантни. Разменени са три поста? Толкова ли е страшно?

# 509
Все още 17, Daha 17
Някой идея коя е песента от сцената с бащата и Арас в колата? Накрая на епизода също не беше написано 😪 Отделно темичка?

Общи условия

Активация на акаунт