Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 23

• 82 832
  • 736
  •   7
Отговори
# 720
другата седмица любов ти е огън съм убедена че ще вдигне рейта много. може да е новия хит за новия сезон.

ако има и други може и тема да се направи.

и за кафето ако има желаещи. вече минаха два епизода

# 721
другата седмица любов ти е огън съм убедена че ще вдигне рейта много. може да е новия хит за новия сезон.

ако има и други може и тема да се направи.

и за кафето ако има желаещи. вече минаха два епизода
За кафето без мен, не ми е смешен, легени ми трябват! Joy По скоро бих дала шанс на "Възможната любов" като комедия. Joy, ако продължи, щото тая вечер е шок, шок, шок! Joy

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 21:52 от pipilota65

# 722
И аз съм разочарована от кафето...Жалко за каста
Толкова ми е скучно,че си играя на телефона,докато го гледам уж
Буура/дано го изписвам правилно/ ми е като недоразвито джудже,напъните на другите да изглеждат смешно са трагични
Само Еда ми е лъч светлина,но и тя не прави нещо кой знае какво
Фен съм на майката/не знам името на актрисата/ още от Рибарчето  харесах играта и

# 723
Аз гледах 1вата серия на коралово имение и за мен лично ще е интересен сериал,грабна ми вниманието с удоволствие ще чакам тема за него и да си коментираме

# 724
И аз съм разочарована от кафето...Жалко за каста
Толкова ми е скучно,че си играя на телефона,докато го гледам уж
Буура/дано го изписвам правилно/ ми е като недоразвито джудже,напъните на другите да изглеждат смешно са трагични
Само Еда ми е лъч светлина,но и тя не прави нещо кой знае какво
Фен съм на майката/не знам името на актрисата/ още от Рибарчето  харесах играта и

На мен ми харесва, всеки от каста е идеален. За мен Шевал да я видя в нещо различно е свеж въздух. Еда си е еда, братята са супер. Говори се за сериала, вдигна рейта , не с огромен скок, но е на първо място и може още да вдигнат. При толкова  много класни актьори сигурно имат определени епизоди и няма да се притесняват за рейта. Вече имат 6 заснети епизода, поне така писаха в едно видео в инста.

# 725
Ами те в сериала имаше поне 3 реклами на продукти, пък в рекламите още по толкова... много ми стана смешно като бабата се показа на огледалото с коса тип бонус🤣 За сега Енес ми е любимец!

# 726
Да, бабата е чок опасна. Идния епизод семействата ще се бият 😁😁

И брата с рекламата на брускети. 😁😁

Енес и Еда ще са много добра комбинация.

# 727
Аз искам Нергис и Енес да гръмнат сериала, а в бъдеще хубаво ще е да вземат и Онур Буюктопчу за втори дубъл

# 728
И гюнай караджаоглу  да вземат, цена няма да имат. Комедията ще е на макс. Стига да се задържат.

# 729
Рейтингите от Новите Сезони на Дизитата . Ако не дръпнат още напред ме съмнява да издържат много . Освен , ако нямат договорки с каналите .

📸 Официалният плакат за Sevdam Karadeniz на NOW!

📸 Зовът на корените се завръща в четвъртък, 24 септември по NOW!

📸 Официалният плакат за #BaşkalarınınHayatı (Животът на другите), чиято премиера е скоро по Star TV!

Амбициозната продукция за новия сезон, ''Животът на другите'', се готви да се срещне със зрителите на екраните на Star TV съвсем скоро. Дългоочакваният плакат за сериала, който получи голямо признание с пуснатите си трейлъри, е публикуван.

Предлагайки първите намеци за могъщия и бляскав свят, от който Хюля, която завижда на живота на другите, иска да бъде част, плакатът бързо получи висока оценка от зрителите.

Продуциран от Ай Япъм, по сценарий на Бану Киремидчи Бозкурт и режисиран от Бурак Мюждеджи, сериалът преплита любов, амбиция, власт и интриги.

Много коментираният актьорски състав на "Животът на другите" включва Ейлюл Лизе Кандемир, Бурак Беркай Акгюл, Дога Байрам, Демирхан Демирджиоглу, Сезин Акбашогулари, Толга Текин, Оя Окар, Хазар Мотан, Фери Байджу, Есра Къзълдоган, Али Пънар, Синем Даг, Лорин Мерхарт, Фърат Каймак, Дениз Екинджи, Елиф Инджи, Джем База, Ибрахим Шахин, Зюмра Сагдинч, Еркан Бекташ и Мехмет Аслантуг.

„Животът на другите“ идва скоро в Star!

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 11:54 от femmi2

# 730
явно още хората използват хубавото време навън и не са на вълна да започват да гледат, но от утре реално почва новия тв сезон. но се вижда че два от хитовите сериали миналата година почват много трудно и даже не взимат оценките от финалните си епизоди.

Пънар Дениз се завръща със сериала „Şapkacı Kadınlar“

♦️ Пънар Дениз, която се върна към професията си след пауза заради майчинство с филма на Нури Билге Джейлан *Yorgun Güneş*, сега се завръща в телевизионния ефир с амбициозен нов сериал.
♦️ Успешната актриса прие роля в *Şapkacı Kadınlar* („Жените шапкари“) – проект, предложен ѝ още преди две години, но който тогава се наложи да откаже поради бременността си.

ТЯ ЩЕ ВДЪХНЕ ЖИВОТ НА ОБРАЗА НА АЙШЕ
♦️ Пънар Дениз ще влезе в ролята на Айше в сериала, продуциран от O3 Medya за канала NOW под режисурата на Йомюр Атай. Сценарият е дело на Неджати Шахин, а действието се развива по време на славните години на Войната за независимост в Измир. Историята проследява пътя на Айше – жена от село, която пренаписва съдбата си и се превръща в икона на стила след Реформата на шапките.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 12:27 от itshristina

# 731
Еее Феми ти какво каза GrinningТе всички дизита стари  или нови са с ниски рейтинги.То значи всичко трябва да канселират.Sweat SmileПросто сезона според мен за съседите не е почнал още и не седят пред тв то.Ще се оправят нещата за повечето.
Много се радвам за Пънар ,и сега ако и Каан се завърне ще бъде страхорно Blush

# 732
Е , не са всички така . Кафето почна много добре  с цифрите . Предполагам , като стартира и Новия Сезон на ДГ  ще си утвърди Лидерството по Канал Д .

# 733
кафето почна от всички най-добре защото бяха интересни на хората как толкова големи имена в турция ще се сработят. отделно е и комедия и грабнаха интереса на хората и мисля че още ще вдигне във вторник.

Еее Феми ти какво каза Grinning
Много се радвам за Пънар ,и сега ако и Каан се завърне ще бъде страхорно Blush

Пънар ще си партнира със Селахаттин

Селахаттин Пашъли стана главна мъжка роля в сериала „Шапкаркините жени“

♦️Производството, поето от Санер Аяр, на O3 Medya, сериалът „Шапкаркините жени“ вече се очаква с вълнение. Сериалът, чиято изпълнителна продукция е на Сузан Сюмели, има много претенциозно име за главната мъжка роля.
♦️Последно пред зрителите с появил с успешния сериал „Кисканмак“, талантливият актьор Селахаттин Пашъли се споразумя с „Шапкаркините жени“. Пашъли, който ще сподели главната роля с Пънар Дениз, ще оживее ролята на „Ръза“ в сериала.

ДНЕС СЕ ПРАВИ СНИМКИ ЗА ПОСТЕРА
♦️Планира се, че сериалът, който ще се излъчи по NOW, ще започне снимките през ноември. Днес се правят снимки за постера на сериала, режисиран от Омир Атай и написан от Неджати Шахин. Селахаттин Пашъли и Пънар Дениз застанаха пред обектива за сериала, който се развива през славните години на борбата за независимост на Измир.

проблема за now че имат твърде много сериали, а дните са 7, отделно и на вахиде сериала е на този канал и тия месеци трябва да почнат. на нургюл сериала не е почнал а са заснели 3 епизода. или ще чакат някой да се издъни. има варианти, но са малко. май петък и събота са свободни като дати. всичко друго е запълнено.

# 734
Е , не са всички така . Кафето почна много добре  с цифрите . Предполагам , като стартира и Новия Сезон на ДГ  ще си утвърди Лидерството по Канал Д .
Кафето  почна с добър рейтинг за мен.4,5 не е нещо високо.От 6 нагоре аз лично го смятам за стабилен и висок  рейтинг.
Колко хубави сериала канселираха баш с такъв рейтинг.Което е жалко .Един рейтинг не прави сериала и колко е качествен ,но при турците точно това се гледа.
Само два от летните сериала държат такъв рейтинг като гледам ама те почнаха доста рано и хората явно си ги следят тях.

Общи условия

Активация на акаунт