Любители на кучета - 157

• 9 376
  • 370
  •   2
Отговори
# 360
Много мразя някой да се опитва да пипа Кас, без да попита. Той не лае, но аз - да. Особено се дразня ако е дете и родителите не коригират. Това не е плюшена играчка, нищо че прилича на такава.

# 361
Явно само аз си въобразявам, че промяната при Гука е от кастрацията. Може би повече ѝ е повляло, че точно тогава прибрахме и Чочо, та е била в сърдит период. А сега изразходва енергията в борба с него, та с мен предпочита да се гушка на дивана.

# 362
  • тук-там
Хормоните определят поведението и при хора, и при животни. Да не отваряме приказка колко са важни и какво влияние оказват върху какво ли не. Все едно нас да ни вкарат в менопауза на 13 и да си мислим, че това няма да ни се отрази.

# 363
  • София
Аз никога няма да разбера как се е отразила кастрацията на Нара, защото е направена още преди първото й разгонване. Знам само, че е най-милото и любвеобилно създание. И шампионка в дисциплина дълъг скок. Joy

# 364
Whitefang, благодаря ти за отговора❤.

# 365
Нара е едно много сладко зайче Heart Eyes

# 366

Ето я и Бела, вечно лаещото куче.
Не можах да издържа да я гледам такава рошава дълго и викам на грумърката бръсни муцуната.

Аз си я харесвам така, до тук добре. Ама отивам да я взимам след фризьора и грумърката ми вика много е надебеляла, викам е, чак пък много. Поглеждам я една малка глава и едно равно тяло, няма гръден кош, няма корем - равно 🫣
Като буренце, върнах лентата назад, как все някой нещо и даваше да хапне, изяде гранулите и дрънка по купата си и аз бързам да сложа допълнително, та сега е на диета.

След играта в снега беше събрала топки сняг по краката си, топих ги с топла вода и сешоар.

Обаче нищо не оценяват тези животни, купила съм им поилка с филтър с активен въглен, те моля ти се ми пият вода от чехлата за баня 😬🤣🤣

# 367
  • Бургас
А, оценяват, оценяват... В тоалетната чиния винаги има прясна вода Joy
Интересно е да имаш рошаво куче.
Обръснеш муцуната и вече е друго.
Разнообразие.

# 368

Ето я и Бела, вечно лаещото куче.
Не можах да издържа да я гледам такава рошава дълго и викам на грумърката бръсни муцуната.

Все едно са две различни кученца. ❤️

Това с водата ми е болна тема - постоянно наливам прясна. Смених какви ли не купички - и кучета, и котки пият или от тоалетната, или ако има събрала се дъждовна вода в една кофа в градината. Все едно държат да е от мръсен съд. 😁

# 369
  • Враца
Бръсната ми е по-мадама! Simple Smile

Вачо не съм го виждала изправен, от както започнаха студовете.

# 370
Вачо, всеки път като го видя как се е зарил, ми иде да се пъхна до него.

Общи условия

Активация на акаунт