Пазаруване от about you - тема 45

• 39 677
  • 579
  •   17
Отговори
# 540
Момичета, аз приключвам с тези от Абаут ю. Писах тук за грешно изпратеното яке Khujo. Още даже не са ми върнали имейл, че е пристигнало при тях, камоли да ми върнат парите (300 лв.) на 30 е било в склада им. Поръчах ново яке, което дойде с дефект, пак Khujo. Звъннах и говорих с някакъв абсолютно неадекватен (Мирослав). Аз му звъня и му казвам номер на поръчка, че е взета преди малко, пращам му снимка на дефекта. Той ми връща имейл, че мога да предявявам претенции само за стоки, които са поръчани в рамките на предишните две години и ако е преди това ще ми бъде отхвърлена претенцията. 😅 Е пак му обясних за какво става на въпрос и идиота, без извинение ми връща отговор, че като им върна якето ще го прегледат за дефект и ако няма ще ми го върнат. 😅 И ако искам мога да го нося на химическо или поправка. 😅 Аз получавам поредния боклук, който имам право да върна в 30 дневен срок, просто им казвам, че е дефектен. И сега блокирани 600 лв. в Абаут ю..

# 541
Ама защо им се обяснявате- връщате във вида , в който сте получили.
Изобщо не си направих труда да ги уведомя за носената рокля, която ми пратиха . Върнаха сумата без проблем.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 18:53 от Mateah

# 542
  • София
Какъв му е дефекта на якето? Иначе кофти, че ще имате "затворени пари, отделно и занимавката
Аз ако съм в 30 дневния срок за връщане и ако открия дефект не звъня или пиша. Пиша им на листа за връщане, например "дефект на десен ръкав ", грешен размер, грешен модел" и т.н с надеждата да обърнат внимание и да не го засилят на следващия клиент.

# 543
Здравейте,
Дали някои има тези на добра цена са и има всички размери, но дали не са умалени

https://www.aboutyou.bg/p/new-balance/niski-maratonki-t500-27585 … _campaign=product

# 544
mamaLina, разгледай и тук
https://www.bestsecret.com/category.htm?area=WOMEN_ACCESSORIES&c … y=price_ascending
някой изгляждат в бял цвят, но са мръно бяло /Off-white/, тази пак е същия цвят, но си изглежда в мръсно бяло

# 545
И аз не се обяснявам, ако получа нещо скъсано. Най-много да оставя бележка на листа за връщане. По-добре да пуснат някой бот да отговаря, ще е по-адекватен от текущите хора. Иначе не следя и имейл за получена стока при тях. Вероятно заради намаленията може да има забавяне в обработката на върнатите неща. Някои магазини си наемат склад, където да получават  върнатите пратки и на определен период им ги пращат към техните складове за обработка. Може да е 1-2 пъти седмично. Не знам АУ дали са така.

Но сумата е сериозна и дано бързо да получиш парите.

# 546
Пиши на ЕПЦ ако искаш.

От 5 тениски 2 остават. За синко бяха.
Оnly sons - парцал. На пипане и на вид. Мноооого евтинЖос вид. Много.

Hollister - хубаво трико, но не я одобри, не му е позната марката.

На норт фейс - Ската уголемена, на мен стана, отговаря на Л ка. И трикото им едно стрихаво, що така..твърдо стои, тънко нееластично?? Още лятото го зацелязах като пусках две от женската серия за мен????

Остава на Томито и на S.Oliver.
Сега песнах двечки на Томито за по 10 евро..там поте няма изненади.

# 547
Аз искам да питам за тези, които си взеха тази чанта, за какви пари я взехте:
https://www.aboutyou.bg/p/karl-lagerfeld/chanta-za-prez-ramo-27722199

Трябва ми нещо елегантно в цвят мръсно бяло/крем/памук/облак Nerdи т.н, приемам и идеи.

Тази красавица е точно такава

# 548
Тета, писах им. Благодарение на теб, знам за тях. Ето дефекта.
Скрит текст:

# 549
Скрит текст:
Аз искам да питам за тези, които си взеха тази чанта, за какви пари я взехте:
https://www.aboutyou.bg/p/karl-lagerfeld/chanta-za-prez-ramo-27722199

Трябва ми нещо елегантно в цвят мръсно бяло/крем/памук/облак Nerdи т.н, приемам и идеи.

Тази красавица е точно такава

Ε как стана тази цена? Може ли линк, аз не я намирам Scream

# 550
MamaLina,аз споделих тук скоро по-големият размер Furla,който си показала(24см е тази,която взех,а показаната от теб е 20см).Тази е моята за 124Е:
https://www.aboutyou.bg/p/furla/chanta-s-prezramki-25109788?utm_ … _campaign=product

# 551
Пиши на ЕПЦ ако искаш.

От 5 тениски 2 остават. За синко бяха.
Оnly sons - парцал. На пипане и на вид. Мноооого евтинЖос вид. Много.

Hollister - хубаво трико, но не я одобри, не му е позната марката.

На норт фейс - Ската уголемена, на мен стана, отговаря на Л ка. И трикото им едно стрихаво, що така..твърдо стои, тънко нееластично?? Още лятото го зацелязах като пусках две от женската серия за мен????

Остава на Томито и на S.Oliver.
Сега песнах двечки на Томито за по 10 евро..там поте няма изненади.

Toва се казват цени, браво, аз все едни стотици  им давам.....

# 552
Аааааа..това е в евро. Нищо че пише лв...не ми е актуализирано приложението...за това така ги изписва .... Stuck Out Tongue Winking Eye
После се оправят

Става евро

# 553
Дамски тениски? Няколко поръчах на предното намаление и ги върнах. Плата беше тънък, а аз харесвам тежък, плътен памучен плат.

# 554
Днес синко получи два пакета от по три тениски за общо 8.80 евро, използвал е и coins. Не са хубави, тънки , след пране подозирам какво ще им се случи, но ги оставя за домашни. Марката е някаква неизвестна.
Тези сините на G Star са тежък плътен памук, оставихме ги.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 20:19 от Mateah

Общи условия

Активация на акаунт