Отговори
# 240
Сега,за този, който посегна на Тахир дълго ще сме в стилистиката на Агата Кристи.Скоро може би ще разберем какво е станало с детето на Махинур.За сега Мелек е това дете,поне така ни карат да мислим.Започват да се разгръщат -всеки срещу някого,много тайни,които дали ще гърмят една по една или ще имаме заря ,ще видим.Доан видя снимката, интересно как ще се измъкне Чаала.Имаме контакт на главните,правете като Мерт-стойте далеч от мрежите.

# 241
Серията беше бомба.И аз вече съм сигурна,че Мелек е детето на Махинур.Не разбрах добре,но казаха 5 кг е било бебчето или бъркам?Ако е така може да са я отнели по късно,не при раждането.
Аз продължавам да си мисля,че може да е майката,Саадет,тя има доста причини да мъсти,а и сина и се върна след 25 години.
Доан за мен видя снимката и позна кои са на нея,как ще извъртят нещата ще видим,но хитър е,а и влюбен.
Каква цунка във фрага,еххх Heart Eyes
Много рано бе.

# 242
Ще стоя далеч от СМ и от някои теми. Започна да се лее отровата. И това само от една целувка по бузата и то от хора , които уж не гледат. Joy

# 243
Цитат
От втора серия стана ясно, че Алтън и Сафа имат причини да мразят семейство Ханджиоглу (ох, ще ми трябват още поне 5 серии, за да запомня имена и фамилии) и в частност Тахир. Тя обаче знае, че в това семейство убиват, така че не би дръзнала. Всъщност беше ужасена, когато си помисли, че Сафа може да се е пробвал да го елиминира. Аз свалих подозренията си от тези двамата.

FI, според мен тази жена би дръзнала и има и физическата сила да го направи. Що се отнася до ужаса й, за мен той си беше резонен, защото брат й се поддава на импулси, докато тя е пресметлива. Тя се ужаси и в случая, когато видя мъжа си да насочва пистолет в гърба на баща си, но ... после се оказва, че Синан е изключил тока по време на убийството.
Главният заподозрян според мен си остава някой от хората на Бехрам, тук се доверявам на интуицията и логиката на Доган.
Лека вечер, момичета Hug

# 244
Да отразим и патрона..

Не знам за вас,но мен лично ме дразни,че  задължително се появяват я новини,я изскача от нейде,точно когато е денят на Афи.. Знаем,че е номер 1,ама айде да има малко уважение,де..

# 245
Честит рожден ден на Мерт !  Да е здрав , щастлив , успешен и да свети със собствена светлина ! Пожелавам му една голяма любов и по-малко ПР !

# 246
Ох, бях започнала да пиша за втора серия и, незнайно защо, текстът ми изчезна! Може би защото бях много критична. Wink Нищо, утре ще си го напиша пак. Много ме ядосаха, така че ще го изкарам от себе си.
Лека нощ от мен!

# 247
Добро утро!
Да отразя и аз Мерт, честит да му е рожденният ден. Да е здрав и успешен. Включвам се и към пожеланието на Ками за една голяма, истинска любов и по-малко ПР такива.

Мда, това бебе, по-вероятно са го взели по-късно, от колкото да се е родило 5 кг.

# 248
Добро утро, дами Kissing Heart

Честит рожден ден на красивото ни и талантливо момче Heart Много се радвам, че е намерил себе си и живее по-спокойно и просто, далеч от социалните мрежи Blush

# 249
Добро утро
Честит да е Мерт Много здраве,любов и творчески успехи

https://x.com/Gulnargul88/status/2016383015661051987

# 250

Честит рожден ден на Мерт! Да следва сърцето и мечтите си, и да виждаме по-често чаровната му усмивка! 🎂🍀🌞
Къде четохте интервюто с него, изпуснала съм?

# 251

ДУЙГУ: С течение на времето актьорството трансформира ли се от професия в идентичност за вас или все още съзнателно поддържате дистанция от него?

МЕРТ: Актьорството е в центъра на живота ми, но не позволявам то да ме определя единствено. Това е нещо, на което посвещавам дълги часове и мисли, но не е част от моята идентичност. Поддържането на тази дистанция ме кара да се чувствам добре.

ДУЙГУ: Оглеждайки се назад към професионалния си път, коя беше повратната точка, която ви доведе до мястото, където сте днес?

МЕРТ: Не би било точно да говорим за една-единствена повратна точка.

Дори между момента, в който реших да играя, и деня, в който за първи път стъпих на снимачната площадка, имаше много повратни точки. Този процес не беше оформен от внезапна трансформация, а от натрупването на тези повратни точки.

ДУЙГУ Когато казваш „да“ на даден герой, какво те мотивира най-много?

МЕРТ Автентичността на героя. Чувството, че е някой, когото бих могъл да срещна на улицата, някой, който има истински двойник.

ДУЙГУ Знаем, че за теб стилът е по-скоро отношение, отколкото следване на тенденции. От какво се дистанцираш, когато създаваш свой собствен стил?

МЕРТ Насилствени и прекалено пресметливи неща.

ДУЙГУ Смяташ ли, че стилът ти се развива с времето или винаги запазваш една и съща същност и променяш само формата?

МЕРТ Отворен съм да опитвам нови неща. Имам консервативна страна, когато става въпрос за използването на цвят и шарка, но обичам да променям формата.

ДУЙГУ Ако трябваше да опишеш днешния Мерт Рамазан Демир с една дума, каква би била тази дума и защо?

МЕРТ Спокойствие. Намирам се в период, в който живея живота си по-спокойно и просто във всеки аспект.

ДУЙГУ В актьорството, мотивацията ти по-скоро ли е желанието да надминеш себе си или желанието да създадеш пространство за неразказани истории?

МЕРТ И двете. В момента желанието да надминеш себе си като актьор е вълнуващо, разбира се, но за да придобие това развитие смисъл, са необходими оригинални и силни истории.

„Когато съм на сцената, съм по-чувствителен към случващото се около мен. Ставам по-контролиращ, за да защитя този момент и пространство.

Извън камерата се връщам в собствения си свят; по-спокоен съм и по-гъвкав във всяко отношение.“

Мерт Рамазан Демир

ДУЙГУ: Каква е разликата между Мерт Рамазан Демир пред камерата и Мерт извън камерата?

МЕРТ: Когато съм на сцената, съм по-чувствителен към случващото се около мен. Ставам по-контролиращ, за да защитя този момент и пространство. Извън камерата се връщам в собствения си свят; по-спокоен съм и по-гъвкав във всяко отношение.

ДУЙГУ: Взимали ли сте някога решение в кариерата си, което сте считали за рисковано, и как гледате на това решение днес?

МЕРТ: Почти всяко решение, което вземате в тази работа, е свързано с непредсказуеми рискове. Продължавам, като съм наясно с неяснотите. Не изпитвам големи разочарования или изненади.

ДУЙГУ: Как се е развила вашата концепция за успех с течение на времето? Какви думи бихте използвали, за да дефинирате успеха днес?

МЕРТ: Преди го измервах с по-видими неща. Сега връзката, която имам с работата си, е по-решаваща.

ДУЙГУ: Косата ви е един от най-силните наративни елементи на външния ви вид. Виждате ли прическата си по-скоро като продължение на характера ви, отколкото просто като естетически детайл?

МЕРТ: Може да създаде естетическо впечатление, но истинското му въздействие се разкрива във възприятието за героя. Не става въпрос само за стил; грижата, полагана за косата и цялостния външен вид, допринася за предаването на света, навиците и настроението на героя. Косата, която винаги изглежда чиста, добре поддържана и без пърхот, е важен детайл, който засилва това възприятие. В тази връзка, Head & Shoulders, като предлага ефективно лечение против пърхот, е неразделна част от ежедневната ми грижа за косата, поддържайки я здрава и балансирана.

ДУЙГУ: В епоха, в която славата идва толкова бързо, как успяваш да отделиш вътрешния си глас от външния шум?

МЕРТ: Не прекарвам време в социалните мрежи. Мисля, че това е най-голямата услуга, която мога да направя за себе си и за професията си. Когато шумът намалее, човек вижда по-ясно върху какво трябва да се съсредоточи.

# 252
Благодаря много, Еве! 😍
Мерт е много обран в интервюто отново, крие емоциите си. Добре че в проектите я разкрива тая емоционалност.

# 253
# 254

Да е жив,здрав и да сбъдва мечтите си Champagne

Общи условия

Активация на акаунт