Отговори
# 300

Сега последно, трябва ли да се целува Афра, или не трябва?

Joy Joy Joy

Нелче, бе Heart

Цитат

И мен ме интереува. И ако е не - търсят ли се дубльорки за тоя момент. Stuck Out Tongue Winking Eye За една прЕателка питам  Nerd Joy

Пишете, девойки, следя ви мисълта.Blush

Галка, зависи Stuck Out Tongue Winking Eye Ако мрази Мерт, ще я пуснем да нацелува Кенан преди Афра Sunglasses

# 301
# 302
# 303
Цитат
Не си спомням да е споменато нещо за  семейството на Алтън и Сефа. Да не би да имат и те сметки за разчистване.
Със сигурност Тахир и спрямо тях е проявил своята мерзост. В една сцена между брата и сестрата, тя беше ужасена, че може Сафа да се е пробвал да го елиминара. Алтън е наясно, че Тахир убива (?), а Сафа не се побираше в кожата си от презрение и омраза към същия. Имат стари сметки за уреждане двете семейства и онеправдани са били братът и сестрата.
P.S. Сега ще си пусна и трета серия. Току- виж още нещо хвана. Wink

# 304
Фрагман йок, две три приказки от суперпартньорите МирМер Grinning

https://x.com/DisneyPlusTR/status/2016920155805134951

# 305
Ами добре стоят един до друг Мирай и Мерт. Другото явно ще го видим следващия път. Интрига да има. То това защото не е ПР  и не е за взаимодействие. Ама хич. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 306
# 307
# 308
  • София
Съжалявам, много са ми обикновени, не усещам никакъв пламък или намек за такъв между тях, никакво "съдбовно привличане"... Нека да започне все пак, но не съм изобщо ентусиазирана да се втурна да гледам.
А и да ви кажа нещо, което забелязвам - Мерт е изгубил блясъка си без Афра.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 21:24 от jvarbanova

# 309
Ауу, ще се побъркам, каква химия има между Мерт и Мирай, не мога да повярвам! 🩵💙🤍 Особено Мерт как я гледа, с обожание! А тя хич не обича да командва, хич, с тоя размахан показалец!

# 310
Визуално са си добре. На Мерт му ходят блондинки. Ще ги видим как са в действие. Само  целувките да не са тип "Невра" щото тогава аз ще имам определени позиви , като някои колежки.
Иначе  пожелавам успех на патрона. Тук няма клаузи в договора , така че да си се целуват спокойно Stuck Out Tongue Winking Eye

Нинка, не си разбрала. Тя просто му показва накъде да гледа. По- опитна е.

# 311
Визуално са си добре. На Мерт му ходят блондинки. Ще ги видим как са в действие. Само  целувките да не са тип "Невра" щото тогава аз ще имам определени позиви , като някои колежки.
Иначе  пожелавам успех на патрона. Тук няма клаузи в договора , така че да си се целуват спокойно Stuck Out Tongue Winking Eye

Нинка, не си разбрала. Тя просто му показва накъде да гледа. По- опитна е.

Ками  Hands Clap

# 312
Сега да кажа и критиката към новата двойка на екрана, Мирай доминира прекалено много, пренавита е, усмивката й е изкуствена. Не забелязах Мерт до нея, обсебила е пространството. Дано ме изненадат приятно в сериала, ще гледам с надежда.

# 313
Кенан на сета днес

И Афито

https://x.com/i/status/2016956241659170900

Общи условия

Активация на акаунт