Отговори
# 330
Здрасти Hug

Забелязах в компанията Серджан Бадур, както и Серкай Тютюнджу и Зейнеп Бастък

https://x.com/i/status/2017368022978019510

Чаала какво прави в дома на Ханджъолу?

# 331
  • София
Гюнайдън и от мен,

За съжаление, Афра е критикувана без основание.

Бих искала да прочетете едно мнение, което, според мен е точно.

"Нейната радост озарява всичко наоколо. Тук виждаме кратко видео на Афра, пристигаща на концерта на Таркан. Толкова много красота, спонтанност и сияние има на лицето ѝ!… Нито един жест на раздразнение при срещата с журналистите — тя отговаря с радост и лекота на онези, които с въпросите и светкавиците си нахлуват в интимния момент да се наслаждава на концерт сред приятели.

През последните седмици, с неудържимия успех на A.B.I, Афра отново е на върха. Всъщност тя не е слизала оттам още от края на „Golden Boy“, защото не е спирала да работи. Но в тези дни интересът към всичко, свързано с нейния образ, се е умножил многократно.

Всеки иска да знае, всички говорят и смесват истини и лъжи… Но едно е ясно — тя не се отказва. Продължава да израства като актриса, да впечатлява с постоянната си работа и да запазва онова, което я прави уникална: естествеността и смеха си.

Афра Сарачоолу сияе със собствена светлина."

Хубав ден пожелавам!

# 332

Страхотна е Афра. Сияе по клипчетата и снимките.

# 333
Добро утро, момичета  ☕️
Радвам се, че Афра не се притеснява отново да изразява себе си, да се забавлява с приятели, да пее и танцува. Уверена и спокойна, работи, забавлява се и върви напред. Това се казва характер, Афра устойчиво стои на краката си въпреки всичката критика по нейн адрес.

# 334
Хубавото момиче

# 335

Споделили са снимка в Х, от която е видно, че групата от сторито на Афра е била любима още от 2020 година на нея и бившето й /още по-бившето/ гадже. Боже, Боже... Пак гръмнаха някои невероятни теории Grinning То не бяха палта фалан. Добре, че някой мил, добър и богат не се яви да я държи за ръката, че... Лудостта щеше да е пълна Smirk

Снимки в дом Ханджъолу. Чаала ранена ли е?

https://x.com/zak1n7/status/2017558253945668012

Трето място аз сериала ни в топ 10 на Иви, а сред турските сериали е първи.

# 336

Разкошна Афра! Heart Eyes
След репортажа от снощи очаквах страстите да стихнат, но уви... "Специалисткити" по PR продължават с пълна сила да се излагат.
Афито обаче знае как смело да продължава напред. Липсваше ми това момиче и се радвам, че се върна!

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 16:42 от Fi79

# 337
  • София
Мили дами,

Страстите няма да утихнат дори, когато Афра се появи с някой до себе си (надявам се никой не си въобразява, че това няма да стане), без да е ПР, както се твърдеше за нашия патрон, заснет с "новата си любима" (цитирам турските медии), напротив - ще се разгорят още повече и Афра бая ще бъде "нахейтена" (не обичам англицизми, нарочно използвам тази дума в случая). Вече се прокрадват такива реплики, но нашето момиче продължава напред с блясъка в очите и с всички свои останали качества, разчитайки изключително и само на себе си.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 17:54 от jvarbanova

# 338
# 339
Добро утро, мацки Kissing Heart

# 340
Добро утро ☕️
Гледах 3 епизод с превод. Коментарът ми е, че Йълмаз, адвоката играе с Берхан, може би, може и с други да е, но най-вероятно сам. Иска да държи Сино в ареста, да не му се пречка, и се надява Доан да се прибере в Измир, и да си разчисти пътя. И със сигурност е знаел за завещанието, дори може да е повлиял съдържанието му. Обаче Чаала му обърка сметките. А тя си спечелва голям враг в адвоката. Много врагове има вече Чаала. Доан как ще ги разчисти всички. Та всички пътища водят към Йълмаз, но още не знаем каква му е историята.
А най-смешното ми беше, когато Доан каза, че не конфликтен. 😀
Само да се допълня, лелята Ламия е много властна, умна, и държи изкъсо Йълмаз. Не е изключено и тя да има планове.
Афра с феновете на концерта на Таркан.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 10:20 от Ninka555

Общи условия

Активация на акаунт